Η Emirates κάνει θερμικό έλεγχο για τις πτήσεις προς ΗΠΑ

Η Emirates εφαρμόζει θερμικό έλεγχο για όλες τις πτήσεις προς ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο μέτρο εφαρμόζεται επιπρόσθετα των ελέγχων που ήδη γίνονται με θερμικές κάμερες, σε όλες τις αφίξεις. 

Photo Credits: Chuttersnap από το Unsplash

Η Emirates  εφαρμόζει θερμικά μέτρα ελέγχου λόγω Covid-19 για όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν στις πτήσεις για τις ΗΠΑ από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, από τις 12 Μαρτίου 2020. Οι θερμικοί σαρωτές τοποθετήθηκαν στις πύλες αναχώρησης για τις Η.Π.Α.. Το μέτρο ξεκίνησε από την πτήση ΕΚ 231 για το Washington Dulles International Airport. Εάν ένας επιβάτης διαπιστωθεί ότι έχει υψηλότερη από την κανονική θερμοκρασία, θα υποβληθεί σε περαιτέρω ελέγχους. Αυτό το μέτρο είναι επιπρόσθετο των θερμικών ελέγχων που ήδη γίνονται για όλους τους επιβάτες κατά την άφιξή τους καθώς διέρχονται από τα τελωνεία.

EmiratesΕπιπλέον, η Emirates  από 12 Μαρτίου έχει αναστείλει τις πτήσεις της μεταξύ Ντουμπάι και Ιταλίας, με την τελευταία πτήση να πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου. Η αεροπορική εταιρεία συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από την πορεία του COVID-19.

Emirates & COVID-19

Τα συγκεκριμένα μέτρα αποτελούν μέρος της συνολικής ανταπόκρισης της αεροπορικής εταιρείας στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πανδημία του COVID-19. Η Emirates συντόνισε τις προσπάθειές της σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές υγείας και ρυθμιστικές αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Dubai Health Authority. Έτσι η αεροπορική εταιρεία πληροί στο μέγιστο τις τοπικές και διεθνείς οδηγίες και τις κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με το COVID-19. Η Emirates θα εφαρμόσει σταδιακά τις διαδικασίες θερμικού ελέγχου για όλες τις πτήσεις της που αναχωρούν από το Ντουμπάι. Μ’ αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των πελατών της που ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Emirates

Οι επιβάτες παρακαλούνται να τηρούν την ώρα άφιξης στο αεροδρόμιο (δηλαδή 3 ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης τους). Επίσης, να ακολουθούν όλες τις  διαδικασίες για το check-in και να ολοκληρώνουν τις τυπικές διαδικασίες για τις θεωρήσεις εισόδου (visa).

Ολόκληρη την ανακοίνωση μπορείς να τη βρεις εδώ emirates.com

Emirates

Photo Credits: Sangga Rima Roman Selia από το Unsplash

More info

σχετικά με την Emirates

Η Emirates εξυπηρετεί με υπερηφάνεια την κυπριακή αγορά για 25 χρόνια, προσφέροντας καθημερινά πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας στο Ντουμπάι και τη Μάλτα. Η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία στον κόσμο ενώνει την Κύπρο με 159 προορισμούς σε 86 χώρες και περιοχές στο παγκόσμιο δίκτυό της. Είναι η εταιρεία που διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο από Airbus A380 και Boeing 777. Έτσι προσφέρει στους Κύπριους ανέσεις αεροσκαφών ευρείας ατράκτου τελευταίας τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, κρατήσεις και όρους χρήσης, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: www.emirates.com/cy .

MadameLeFo
0