Αρχοντικό Παπαδοπούλου καλωσόρισες

Το γραφικό Αρχοντικό Παπαδοπούλου στον Κόρνο αναβιώνει και υπόσχεται να γράψει μια νέα σελίδα στη μακρόχρονη ιστορία του. Χθες το βράδυ, ανάμεσα σε φίλους και συνεργάτες, η Πέρη Παπαδοπούλου, η ιδιοκτήτρια του Αρχοντικού και η εταιρία Catercom Catering ανακοίνωσαν και επίσημα την συνεργασία τους. Μια συνεργασία που υπόσχεται να προσφέρει ένα εναλλακτικό σκηνικό στην διοργάνωση εκδηλώσεων αλλά και στην καθημερινότητα μας.

Αρχοντικό Παπαδοπούλου

Με πολλά χρόνια εμπειρίας και επιτυχιών στο χώρο της εστίασης, η Catercom Catering και το Αρχοντικό Παπαδοπούλου ενώνουν τις δυνάμεις τους για να οδηγήσουν το Αρχοντικό σε μια νέα εποχή… Μάλιστα, η Catercom αναλαμβάνει τις υπηρεσίες catering για τους χώρους εκδηλώσεων του ιστορικού Αρχοντικού Παπαδοπούλου.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Οι 4 ειδικά διαμορφωμένοι γραφικοί χώροι του Αρχοντικού Παπαδοπούλου, (BAKALIKO, ANOI, DIHORO και KELLARI) μπορούν να φιλοξενήσουν η κάθε μια μεταξύ 24-40 άτομα και στο σύνολο τους μέχρι 135, ανάλογα με την διαμόρφωση τους. Αρχοντικό Παπαδοπούλου Όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, προσφέρονται και οι εξωτερικοί χώροι (AVLI & PLATIA) για μέχρι 90 άτομα. Εδώ είχαμε την τύχη να φιλοξενηθούμε κι εμείς, ανάμεσα στους προσκεκλημένους, προσφέροντας μας μια απόδραση από την καθημερινότητα.  Αρχοντικό Παπαδοπούλου Όλοι μας απολαύσαμε τα εύγευστα εδέσματα από το  πλούσιο μπουφέ που παρουσίασε ο head chef της Catercom Catering Κυριάκος Πιλάτσης και η ομάδα του. Κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από όλα όσα υπόσχεται αυτή η συνεργασία.

Και λίγη ιστορία… για το Αρχοντικό Παπαδοπούλου 

Αρχοντικό Παπαδοπούλου Για τους νεότερους που δεν έτυχε να το γνωρίσουν, το Αρχοντικό Παπαδοπούλου είναι ένα ιστορικό, διατηρητέο κτίριο στον Κόρνο που χρονολογείται από το 1897. Εδώ, έζησαν ο άρχοντας της εποχής Μιχάλης Παπαδόπουλος και η γυναίκα του Περιστέρα. Διακρίνεται για την παραδοσιακή δομή ενός κυπριακού σπιτιού με στοιχεία νεοκλασικού χαρακτήρα, χωρίς να του λείπει η χαρακτηριστική κυπριακή εσωτερική αυλή με τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο που περιβάλλεται από υπέροχους εσωτερικούς χώρους.

Αρχοντικό Παπαδοπούλου Εδώ και μια δεκαετία το αναπαλαιωμένο αρχοντικό προσφέρεται για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις, συνέδρια και δείπνα όπως γάμους, αρραβώνες, βαφτίσεις, γενέθλια, γιορτές, corporate events, επαγγελματικά γεύματα, συνεστιάσεις και οινο-γαστρονομικά δείπνα των εκλεκτών connoisseurs. Μιλάμε για έναν πανέμορφο χώρο που υπόσχεται να χαρίσει σε εσάς και τους καλεσμένους σας όλα όσα ονειρεύεστε!

Η Catercom Catering είναι μέλος της PHC Franchised Restaurants Public Ltd, του μεγαλύτερου συγκροτήματος εστιατορίων στην Κύπρο. Αποτελεί επίσης μία από τις μεγαλύτερες και πιο άρτια οργανωμένες μονάδες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο στο χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων και δεξιώσεων υψηλού επιπέδου τα τελευταία δεκαέξι χρόνια.

More info 

Αρχοντικό Παπαδοπούλου

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 67, Κόρνος, τηλ.: 22531000

https://www.facebook.com/ArchontikoPapadopoulou/

 

Catercom Catering

Πίνδου 12, 2409  Έγκωμη, 1502 Λευκωσία

Τηλ.:  22020000 / 96716670 / 97771510

Fax: 22870145

Email: sales.catering@phc.com.cy

www.catercom.com.cy

 

 

MadameLeFo
0