Abeille Royale της Guerlain: Ανακάλυψε τώρα τα μυστικά για νεανικό και λαμπερό δέρμα

Η σειρά Abeille Royale του γαλλικού οίκου Guerlain είναι μια πολυτελής σειρά, που περιποιείται αποτελεσματικά το δέρμα σου… Αυτό το ξέρεις, γι’ αυτό και την εμπιστεύεσαι… Πιθανόν να μην θυμάσαι όμως, ότι αυτή η σειρά βασίζεται στις αναζωογονητικές και επανορθωτικές ιδιότητες του μελιού και του βασιλικού πολτού. Μάθε επίσης, ότι η ανανεωμένη Rich cream της σειράς εμπλουτίστηκε, και σου τη συστήνουμε ανεπιφύλαχτα. Κάνε scroll down για να μάθεις τα προσόντα της, και όσα θα χρειαστείς για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας σου.

Η σειρά Abeille Royale της Guerlain είναι η επιτομή της πολυτέλειας και της επιστήμης στην αντιγήρανση, εμπνευσμένη από τις θαυματουργές δυνάμεις των μελισσοκομικών προϊόντων. Με βασικό συστατικό της το αγνό μέλι και τον βασιλικό πολτό, η Guerlain συνδυάζει την παραδοσιακή σοφία με την αιχμή της τεχνολογίας, για να σου προσφέρει προϊόντα που επανορθώνουν, αναζωογονούν και επαναφέρουν τη νεανική όψη της επιδερμίδας σου. Χάρη σε καινοτόμες τεχνικές και υψηλή συγκέντρωση φυσικών συστατικών, η σειρά Abeille Royale υπόσχεται να αναδείξει τη φυσική λάμψη και σφριγηλότητα του δέρματος σου, καταπολεμώντας τα ορατά σημάδια γήρανσης με απόλυτη φροντίδα και ασφάλεια.

Τελετουργία νεότητας Abeille Royale για την επανόρθωση του δέρματος

Εμείς σήμερα σου προτείνουμε τρία προϊόντα της σειράς Abeille Royale για να ανανεώσεις το δέρμα σου. Μια τελετουργία νεότητας που αποτελείται από προϊόντα περιποίησης, εμπλουτισμένα με τις αναζωογονητικές δυνάμεις του μελιού. Και θα μάθεις τι ακριβώς προσφέρει το καθένα για το καλό της επιδερμίδας σου.

Abeille Royale Honey Treatment Rich Cream

H ανανεωμένη Abeille Royale Honey Treatment Rich Cream είναι εμπνευσμένη από τους κλινικούς επιδέσμους μελιού, και συγκεντρώνει τα πιο ισχυρά μέλια που επιλέχθηκαν από τους ερευνητές του οίκου Guerlain για να διορθώσει 4 ορατά σημάδια απώλειας κολλαγόνου: σφριγηλότητα, ρυτίδες, απαλότητα και λάμψη. Η σύνθεσή της έχει εμπλουτιστεί και περιέχει 93% συστατικά φυσικής προέλευσης. Με υψηλή συμπύκνωση σε βασιλικό πολτό με ιδιότητες αναπλήρωσης των λιπιδίων και διαθέτοντας βούτυρο από κερί μέλισσας για τη διατήρηση της ενυδάτωσης στην καρδιά της επιδερμίδας, προσφέρει άνεση και ελαστικότητα στο δέρμα. Μέρα με τη μέρα, οι ρυτίδες μειώνονται και η σφριγηλότητα, η λεία όψη και η λάμψη του δέρματος βελτιώνονται. Το δέρμα αποκαθίσταται και αποκτά ορατά νεότερη όψη.How to: Εφαρμόζεις την κρέμα σου το πρωί σε πρόσωπο και λαιμό μετά το Advanced Youth Watery Oil. Ακολούθησε την τεχνική εφαρμογής των facialists από τα Guerlain spa.

♥ Για τόνωση: Με την άκρη των δεικτών των δακτύλων σου, κάνεις μασάζ προς τα κάτω. Απαλά εφαρμόζεις προς την εξωτερική πλευρά του προσώπου προς τα αυτιά, εξακολουθώντας να χρησιμοποιείς την άκρη των δεικτών των δακτύλων σου.
♥ Για εφέ lifting: Τοποθετείς τις παλάμες των χεριών σου επίπεδα κατά μήκος κάθε πλευράς του σαγονιού, ξεκινώντας από το κάτω μέρος του πηγουνιού και κινούμενη προς τα αυτιά. Ολοκληρώνεις εφαρμόζοντας με τις άκρες των δακτύλων σου πάνω από την περιοχή του ποδιού της χήνας.

Δες το βίντεο με την τεχνική των facialists των Guerlain spa κάνοντας κλικ εδω ⇓

Abeille Royale Honey Treatment Night Cream

Η αναζωογονητική δύναμη της εξειδικευμένης περιποίησης, εμπνευσμένη από μια παλιά τεχνική με επιδέσμους μελιού, η Honey Treatment Night Cream συγκεντρώνει τα πιο ισχυρά παράγωγα των μελισσών επιλεγμένα από την ερευνητική ομάδα της Guerlain. Στόχος της; Να επανορθώσει 4 ορατά σημάδια της καθημερινής απώλειας κολλαγόνου που συνδέονται με τη γήρανση.

Με τη συστηματική χρήση, οι ρυτίδες μειώνονται ορατά, το δέρμα αποκτά μεγαλύτερη πυκνότητα και ανακτά τη σφριγηλότητά του. Το πρόσωπο αναπλάθεται και δείχνει ορατά νεότερο. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και τα πιο ευαίσθητα.Bonus extra: Εκτός από το θρυλικό μέλι Ouessant, η Honey Treatment Night Cream περιέχει υπερσυγκεντρωμένο μέλι από την Ικαρία. Το άγριο και παρθένο περιβάλλον αυτού του ηφαιστειογενούς νησιού, γνωστού ως το νησί των αθανάτων ή “μπλε ζώνη”, όπου οι  κάτοικοι  ζουν μέχρι τα εκατό, προσφέρει στις μέλισσες έναν ιδανικό βιότοπο για να παράγουν ένα μέλι με ισχυρή συγκέντρωση μεταλλικών στοιχείων. Οι εξαιρετικές ιδιότητες αυτού του μελιού είναι θησαυρός για  ένα  νεανικό δέρμα. Καθώς η σύνθεση του κολλαγόνου I συγχρονίζεται από το βιολογικό ρολόι του δέρματος κατά τη διάρκεια του ύπνου, το μέλι Ικαρίας αποκαλύπτει τη δύναμή του κυρίως τη νύχτα. Ενισχύει τη παραγωγή κολλαγόνου με ορατά σημάδια νεανικού δέρματος: μείωση των ρυτίδων, αυξημένη σφριγηλότητα, αυξημένη ελαστικότητα. Όπως ένας επίδεσμος με μέλι, η κρέμα νύχτας διορθώνει τη ζημιά που έχει υποστεί το δέρμα και αναζωογονεί τη νεανικότητα του.

Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil

Αντικαθιστά, λειαίνει, φωτίζει… Το Advanced Youth Watery Oil είναι ο καρπός περισσότερων από 10 ετών έρευνας αφιερωμένη στο μέλι και στις δυνάμεις του. Είναι πολύ αποτελεσματικό, αφού επιτρέπει στο δέρμα να επιδιορθωθεί 9 φορές πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Σε 8 ώρες, το δέρμα ανακάμπτει πλήρως, είναι εμφανώς πιο γεμάτο, πιο λείο και πιο λαμπερό. Δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνογνωσία του οίκου Guerlain, έτσι ώστε η εκπληκτική υφή του να προσφέρει τον πλούτο ενός λαδιού, την ελαφρότητα μιας λοσιόν και τη δύναμη ενός ορού. Με 95% φυσικά προερχόμενα συστατικά, η φόρμουλά του, εμπλουτισμένη με αποτελεσματικά microbeads, λειτουργεί αμέσως για να ενυδατώνει το δέρμα χωρίς να το βαραίνει. Το δέρμα φαίνεται πιο δυνατό, πιο υγιές, ορατά νεότερο.

How to: Το χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και το λαιμό πριν από το serum ή την κρέμα σου.

Γιατί Abeille Royale

Ο γαλλικός οίκος Guerlain, ένα από τα πιο ιστορικά brand ομορφιάς, έχει επενδύσει στην έρευνα γύρω από τις θεραπευτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες των προϊόντων της μέλισσας, τα οποία χρησιμοποιεί ως βασικά συστατικά στη σειρά Abeille Royale.

Οι μέλισσες παράγουν μερικά από τα πιο αποτελεσματικά φυσικά θεραπευτικά συστατικά στον κόσμο. Η Guerlain Research εργάζεται συνεχώς με διαφόρων ειδών μέλια και βασιλικό πολτό για να δημιουργήσει τη σειρά Abeille Royale… Μιλάμε για ένα πρόγραμμα περιποίησης δέρματος που βασίζεται στην τεχνολογία BlackBee Repair, που βοηθά στην τόνωση των βασικών μηχανισμών της διαδικασίας αποκατάστασης του δέρματος για τη συνεχή διόρθωση των ρυτίδων και την απώλεια σφριγηλότητας των ιστών.

Δυναμική τεχνολογία επανόρθωσης BlackBee

Η τεχνολογία Dynamic BlackBee Repair συνδυάζει τα πιο ισχυρά προϊόντα της μέλισσας, επιλεγμένα από το τμήμα έρευνας της Guerlain: Το εξαιρετικό μέλι Black Bee από το νησί Ouessant (στη Γαλλική Βρετάνη), εμπλουτισμένο με άλλα τρία μέλια από παρθένα νησιά (Κορσική, Ικαρία και Åland) και ένα αποκλειστικό βασιλικό πολτό. Αυτή η αποκλειστική τεχνολογία εμπνευσμένη από τις τελευταίες ανακαλύψεις στη νευροεπιστήμη επιταχύνει τους φυσικούς μηχανισμούς αποκατάστασης του δέρματος.

Κύρια χαρακτηριστικά της σειράς Abeille Royale

Επανορθωτική δράση: Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν την επανόρθωση της επιδερμίδας, επαναφέροντας τη νεανική της όψη και αντιμετωπίζοντας τα ορατά σημάδια γήρανσης, όπως οι ρυτίδες, η απώλεια σφριγηλότητας και η θαμπάδα.

Χρήση μελιού και βασιλικού πολτού: Η Guerlain χρησιμοποιεί εξαιρετικά ποιοτικά είδη μελιού, όπως το μέλι από το νησί Ouessant, που είναι γνωστό για τις αγνές και θεραπευτικές του ιδιότητες. Ο βασιλικός πολτός, γνωστός για τις αναγεννητικές του ιδιότητες, ενισχύει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας.Υψηλή συγκέντρωση φυσικών συστατικών: Πολλά προϊόντα της σειράς περιέχουν υψηλό ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης (συχνά πάνω από 90%).

Τεχνολογίες αιχμής: Η σειρά αξιοποιεί προηγμένες τεχνολογίες για να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα των συστατικών. Και μιλάμε για συστατικά που βοηθούν στη βαθύτερη διείσδυση των δραστικών ουσιών στο δέρμα.Αποτελέσματα κλινικά αποδεδειγμένα: Τα προϊόντα της Abeille Royale έχουν δοκιμαστεί κλινικά, που αποδεικνύουν τα σημαντικά οφέλη τους: Ταχύτερη αναδόμηση της επιδερμίδας και η βελτίωση της υφής της.

Διάβασε και για τον ορό ματιών Double R Renew & Repair,

της σειράς Abeille Royale, κάνοντας κλικ εδώ ⇓

Guerlain: Ήρθε η ώρα για ολική επανόρθωση των ματιών σου

 

MadameLeFo