Μαρία Χατζηστεφανή: Η super woman του Dragons’ Den, με τα Rodial της στα Beauty Line!

Η Μαρία Χατζηστεφανή, η διάσημη super woman της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής DragonsDen, έφθασε με τα Rodial της, τη δική της σειρά καλλυντικών αποκλειστικά στo Beauty Line!

Οι λάτρεις της ομορφιάς στην Κύπρο έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, καθώς τα δημοφιλή προϊόντα της Rodial έκαναν την επίσημη είσοδό τους στην κυπριακή αγορά. Τα Rodial κατέφθασαν στην Κύπρο, διανέμονται από την εταιρία Relia και διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Beauty Line. Η ιδρύτρια της εταιρείας, Μαρία Χατζηστεφανή, βρέθηκε στην Κύπρο στις 7 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στο Κατάστημα Beauty Line στη Μακαρίου, στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της μοιράστηκε συμβουλές ομορφιάς δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και έμπνευσης. Η επίσκεψή της αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και εξαιρετικής εμπειρίας αγορών για τους πελάτες των Beauty Line.Εκτός από το Beauty Line Μακαρίου, τα προϊόντα Rodial θα μπορείς να τα βρεις σύντομα και στο Beauty Line Λεωφόρος, στο Beauty Line Mall of Engomi, Beauty Line Παραλίμνη, Beauty Line Τιμάγια καθώς και διαδικτυακά.

Τα πρωτοποριακά προϊόντα της Rodial

Η Rodial, ιδρύθηκε το 1999 στο Λονδίνο, είναι γνωστή για τις καινοτόμες και αποτελεσματικές φόρμουλες για την περιποίηση του δέρματος που προσφέρει. Τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε 35 χώρες και σε πάνω από 2.000 πολυτελή τμήματα καταστημάτων παγκοσμίως. Με προϊόντα όπως το διάσημο Snake Serum, το ενυδατικό Dragon’s Blood Sculpting Gel, τα VIT C Brightening Pads και το Banana Lowlighter, η Rodial έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη διακεκριμένων επαγγελματιών της ομορφιάς, διασημοτήτων και influencers παγκοσμίως.Οι διάσημες celebrities όπως η Kim Kardashian, Kylie Jenner, Cameron Diaz, Beyoncé και Elle MacPherson προτιμούν σταθερά τα bestsellers προϊόντα της Rodial, όπως τη συλλογή Dragon’s Blood και τη Snake.Τώρα, αυτά τα εξαιρετικά προϊόντα θα τα βρεις πλέον και στην Κύπρο στα καταστήματα Beauty Line, προσφέροντας μια νέα διάσταση στην καθημερινή τους ρουτίνα ομορφιάς.

Η Μαρία Χατζηστεφανή: Πίσω από το Brand της Rodial

Η Μαρία Χατζηστεφανή, ιδρύτρια της εταιρείας Rodial, ξεκίνησε την καριέρα της ως συντάκτρια ομορφιάς στο ελληνικό περιοδικό Seventeen. Με πάθος για την ομορφιά και τη δημιουργικότητα, 23 χρόνια πριν δημιούργησε τη Rodial με στόχο να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.  Και σήμερα, η Rodial αποτελεί το απόλυτο premium skincare brand.

Η Μαρία Χατζηστεφανή μέσω των λογαριασμών της στα social media, μοιράζεται συμβουλές, εμπνέει και απαντά σε ερωτήσεις, έχοντας δημιουργήσει τη δική της κοινότητα ομορφιάς. Δίνει συχνά διαλέξεις για θέματα που αφορούν τη μόδα, ενώ παράλληλα  συμμετείχε ως κριτής/επενδυτής στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή Dragons’ Den (στην ελληνική εκδοχή της) και στην τηλεοπτική εκπομπή μόδας, Project Runway. Η Μαρία Χατζηστεφανή έχει εκδόσει επίσης δύο βιβλία, “How To Be An Overnight Success” και “How To Make It Happen”, τα οποία αφηγούνται τη δική της ιστορία.

MadameLeFo