Guerlain: Ήρθε η ώρα για ολική επανόρθωση των ματιών σου

O Guerlain σου προσφέρει τώρα ολική επανόρθωση για την περιοχή των ματιών σου, με βάση την επιστήμη και τη μέλισσα… Ο γαλλικός οίκος λανσάρει το νέο Double R Renew & Repair eye serum. Κι εμείς είμαστε εδώ για να σου κάνουμε τις πρώτες συστάσεις… για να τον εμπιστευθείς άμεσα… Κι αυτό γιατί δρα στα ορατά σημάδια της γήρανσης, τις ρυτίδες και τη μειωμένη σφριγηλότατα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών.

O Οίκος Guerlain με τη δύναμη της επιστήμης και της Mέλισσας εμπλουτίζει τη δημοφιλή σειρά Abeille Royale με το νέο ορό ματιών Double R Renew & Repair. Μιλάμε για έναν ορό που συνδυάζει τη δύναμη δύο αποκλειστικών τεχνολογιών, που ήρθε για να φωτίσει και να ανανεώσει όλη τη περιοχή των ματιών – το περίγραμμα των ματιών, τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες σε ένα μόνο βήμα. Εμπνευσμένος από τη δερμοκαλλυντική φροντίδα, ο νέος, πρωτοποριακός, διφασικός ορός για τα μάτια Double R Renew & Repair με σύνθεση με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, αποσυμφορεί την περιοχή των ματιών, ενυδατώνει, επαναφέρει τη φωτεινότητα στο βλέμμα και δρα κατά των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων. Χάρη στα βιοπολυζυμωμένα μέλια από το νησί Ouessant της Γαλλίας και την Ικαρία επιτυγχάνεται σύσφιξη στη περιοχή, ενώ τα λευκά μέλια αποκαθιστούν τη φωτεινότητα για νεανική όψη.

Guerlain & Δερμοκαλλυντική φροντίδα

Ο νέος διφασικός ορός του οίκου Guerlain είναι εδώ. Και προσφέρει επανόρθωση και σύσφιγξη της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Είναι εμπνευσμένος από θεραπείες δερμοκαλλυντικής φροντίδας, ενώ η έρευνα του οίκου Guerlain βασίστηκε στις δυνάμεις που έχει το μέλι για επανόρθωση της επιδερμίδας… Και προσφέρει διπλή νεανική εμφάνιση: λάμψη και αποτέλεσμα lifting,  δύο από τις πιο βασικές προσδοκίες όλων μας για την περιοχή των ματιών. Από τη μία, αυτός ο νέος ορός αναλαμβάνει στοχευμένη δράση στα ορατά σημάδια γήρανσης: Ρυτίδες και σφριγηλότητα. Από την άλλη, διαχέει μια παγκόσμια δράση ενεργοποίησης της λάμψης και βοηθά στη διόρθωση όλων των τύπων των μαύρων κύκλων. Εκτός από τα εφέ λάμψης και lifting, οι βλεφαρίδες δείχνουν πιο δυνατές και πιο πυκνές στη ρίζα. Και άμεσο «άνοιγμα» της περιοχής των ματιών, με συνεχή δράση μέρα με τη μέρα.

Η έρευνα του οίκου Guerlain: Πρωτοπόρος στην επανόρθωση

Το Abeille Royale έγινε πραγματικότητα χάρη στη διαίσθηση των ερευνητών του οίκου Guerlain, οι οποίοι οραματίστηκαν τη δυνατότητα ενός βιολογικού παραλληλισμού μεταξύ των φυσικών θεραπευτικών φαινομένων και εκείνων που επιτρέπουν την αποκατάσταση του δέρματος που συνδέεται με την εμφάνιση ρυτίδων και χαλάρωσης του δέρματος.

Εμπνευσμένη από το έργο του καθηγητή Descottes, ενός πρωτοπόρου Γάλλου χειρουργού στις μεθόδους θεραπείας με επιδέσμους μελιού σε ανίατα τραύματα και χάρη στην πρόοδο της νευροεπιστήμης, τα τελευταία 10 χρόνια οι ερευνητές του οίκου Guerlain ανακάλυψαν πολλά για τις διαδικασίες αυτο-επανόρθωσης του δέρματος. Και απέδειξαν τον βασικό ρόλο των συνδέσεων μεταξύ των νευρικών κυττάρων και των κυττάρων του δέρματος στη διαδικασία αποκατάστασης των σημαδιών γήρανσης. Ωστόσο, με την ηλικία, το άγχος και την έκθεση στο φως, αυτές οι συνδέσεις γίνονται λιγότερο αποτελεσματικές και η αποκατάσταση των ορατών σημαδιών γήρανσης του δέρματος εξασθενεί. Αυτή είναι η νευρογήρανση του δέρματος.

Επιπλέον, οι ερευνητές του οίκου Guerlain ανέπτυξαν μια μοναδική τεχνογνωσία στα προϊόντα της μέλισσας και δημιούργησαν με επιτυχία πρωτοφανείς συνδυασμούς με ολοένα και πιο αποτελεσματικές επανορθωτικές δράσεις. Το 2021, ανέπτυξαν ένα νέο μείγμα με προηγμένη αποτελεσματικότητα που αψηφά την ηλικία: την τεχνολογία Dynamic Blackbee Repair, που επιταχύνει τους φυσικούς μηχανισμούς αυτοεπανόρθωσης του δέρματος με τριπλάσια ικανότητα. Με πληθώρα νέων ανακαλύψεων, η έρευνα Guerlain γράφει μια νέα σελίδα στην ιστορία της το 2022 με το επαναλανσάρισμα ενός από τα bestseller της, του Double R Renew & Repair Serum, που κυκλοφόρησε το 2018 και έχει γίνει σύμβολο. Έτσι, δημιουργήθηκε το Abeille Royale Double R Renew & Repair Advanced Serum: Η νέα διπλή φόρμουλα που είναι ακόμα πιο αποτελεσματική, ενισχυμένη από το εξίσου μοναδικό διπλό μπουκαλάκι.

Το Double R Renew & Repair Advanced Serum για την περιοχή των ματιών

Η επιστήμη αποδεικνύει ότι τα μάτια είναι μια από τις περιοχές όπου εμφανίζονται για πρώτη φορά οι επιπτώσεις της γήρανσης. Τα μάτια μας συμβάλλουν στη νεανική εμφάνιση του προσώπου και είναι μια από τις πιο κύριες ανησυχίες των γυναικών (πηγή: Ipsos). Αποκρυπτογραφώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες αυτής της περιοχής, οι ερευνητές του οίκου Guerlain δημιούργησαν ένα νέο προϊόν περιποίησης ειδικά προσαρμοσμένο για το περίγραμμα των ματιών, που προσφέρει διπλή λάμψη και αποτέλεσμα ανόρθωσης ίσο με αυτό που χαρίζει το Double R Renew & Repair Advanced Serum για νεανικό πρόσωπο.

Η αλχημεία του πρωτοφανούς ορού  

Το αποτέλεσμα 10 και πλέον χρόνων τεχνογνωσίας στις δυνάμεις επανόρθωσης της νεότητας του μελιού και εμπνευσμένο από τη δερμοκαλλυντική φροντίδα, το Double R Renew & Repair Eye Serum συνδυάζει τη δύναμη δύο αποκλειστικών τεχνολογιών σε μια φόρμουλα με 95% φυσικά συστατικά. Εμπλουτισμένη με λευκό μέλι, έναν πραγματικό «πρωταθλητή της κυψέλης» με εξαιρετικές ιδιότητες αποκατάστασης της λάμψης, η φόρμουλα Renew συνδυάζει τη διεγερτική δράση ενός συμπλέγματος κατά της κούρασης που αποτελείται από ένα λεπτό μίγμα υαλουρονικού οξέος που δρα στην ποιότητα της επιδερμίδας και ένα πεπτίδιο που επιταχύνει την ανάκαμψη από τα σημάδια της κόπωσης.

Μέσω αυτών των πολλαπλών ενεργών συστατικών, στοχεύει σε δύο τύπους μαύρων κύκλων που σχετίζονται με το χρώμα. Το λευκό μέλι δρα στους μηχανισμούς υπερμελάγχρωσης στοχεύοντας στην προέλευση των καφέ, των λεγόμενων μελαχρωστικών, μαύρων κύκλων, που είναι υπεύθυνοι για το σκουρόχρωμο τόνο της περιοχής των ματιών. Στην καρδιά ενός συμπλέγματος κατά της κούρασης, ένα πεπτίδιο διεγείρει αποτελεσματικά το περίγραμμα των ματιών και τα βλέφαρα για να στοχεύσουν τους αγγειακούς μαύρους κύκλους που προκαλούνται από την έλλειψη ύπνου και την κούραση, ενώ μειώνει ορατά και το πρήξιμο. Με τη δράση του, η περιοχή των ματιών γίνεται έντονα πιο φωτεινή, το περίγραμμα των ματιών λειαίνεται, το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται ορατά. Οι χρωματικές διαταραχές που σκουραίνουν την περιοχή των ματιών μειώνονται.

Φόρμουλα επανόρθωσης 

Πρόκειται για μια τεχνολογία που θα σου προσφέρει αποτέλεσμα ανύψωσης (lifting), ενισχυμένο από τις δυνάμεις των βιο-πολυζυμωμενων μελιών.

Καρπός δέκα ετών έρευνας για τις επανορθωτικές δυνάμεις των προϊόντων μέλισσας, η τεχνολογία Dynamic Blackbee Repair δρα αποτελεσματικά στα ορατά σημάδια γήρανσης και ενισχύει τους μηχανισμούς αυτο-επιδιόρθωσς του δέρματος. Παρέχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία αμινοξέων, βασικών συστατικών της κερατίνης, για την ορατή ενίσχυση της δομής των βλεφαρίδων. Η μοναδική του φόρμουλα βασίζεται στον ακριβή συνδυασμό μελιού Μαύρης Μέλισσας από το νησί Ouessant, τριών άλλων μελιών από νησιά με παρθένο περιβάλλον (Κορσική στη Γαλλία, Ικαρία στην Ελλάδα και Åland στη Φινλανδία) και έναν αποκλειστικό βασιλικό πολτό που η συγκομιδή του οποίου γίνεται στη Γαλλία. Ακριβώς όπως το Double R Renew & Repair Advanced Serum, το Double R Renew & Repair Eye Serum επωφελείται επίσης από αυτήν την τεχνολογία επανόρθωσης και την εξαιρετική lifting δύναμη των βιοπολυζυμωμένων μελιών από το Ouessant και την Ικαρία.

Επιλεγμένα για τις αξιοσημείωτες ιδιότητες τους για το δέρμα, αυτά τα εξαιρετικά μέλια επαυξάνονται από την επιστήμη μέσω μιας κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μεθόδου βιο-πολυζύμωσης που περιλαμβάνει 10 μικροοργανισμούς και περισσότερες από 300 αντιδράσεις, οι οποίες στη συνέχεια αποκαλύπτουν όλη τους την ανυψωτική δύναμη στην καρδιά της φόρμουλας Repair. Όλες οι δομές της επιδερμίδας συσφίγγονται. Το δέρμα του περιγράμματος των ματιών εμφανίζεται σφριγηλό, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται ορατά. Οι βλεφαρίδες φαίνονται πιο πυκνές. Η περιοχή των ματιών φαίνεται πιο ανοιχτή, σαν να ανορθώνεται.

Πραγματικό αριστούργημα

Η διπλή φόρμουλα του αποτελείται από 95% φυσικά συστατικά

Όπως το Double R Renew & Repair Advanced Serum για το πρόσωπο, η έρευνα της Guerlain έδωσε στο Double R Renew & Repair Eye Serum δύο υφές με διαφορετικές, απόλυτα συμπληρωματικές αισθητηριακές ιδιότητες που προσφέρουν στην περιοχή των ματιών μια λεπτή ισορροπία συνδυάζοντας φρεσκάδα, αποτέλεσμα ανόρθωσης και απαλότητα.

Η φόρμουλα Renew, η οποία συγκεντρώνει τη δύναμη της σε ένα φρέσκο, διαμορφωτικό και ελαστικό gel χωρίς κολλώδες αποτέλεσμα, έρχεται σε αντίθεση με τη φόρμουλα Repair, ένα απαλό γαλάκτωμα που δεν τρέχει στα μάτια. Η αισθησιακή απόλαυση των δύο συνθέσεων αναδεικνύεται από το λεπτό μελωμένο άρωμα, εξ ολοκλήρου προσαρμοσμένο για την περιοχή των ματιών, που δημιουργήθηκε από τον Thierry Wasser, τον κορυφαίο αρωματοποιό της Guerlain.

Μια πραγματική ωδή στη φυσικότητα, η διπλή φόρμουλα του Renew & Repair αποτελείται από 95% συστατικά φυσικής προέλευσης. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσαρμόζεται στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Ένα επίτευγμα που αντανακλά τη συνεχή προσέγγιση βελτίωσης που ακολουθεί η έρευνα της Guerlain όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την αισθητηριακή ποιότητα των προϊόντων της, μαζί με τη δέσμευσή της στη φύση.

Με σεβασμό στη φύση

Μια πραγματική καινοτομία και τεχνολογικό επίτευγμα, το διπλό γυάλινο μπουκαλάκι του Double R Renew & Repair Eye Serum διατηρεί τέλεια τα ενεργά συστατικά από τις δυο φόρμουλες μέχρι την τελευταία στιγμή που συναντώνται στην παλάμη του χεριού. Χάρη στην αντλία του, εγγυάται υγιεινή εφαρμογή προσαρμοσμένη στην ιδιαίτερα ευάλωτη περιοχή του περιγράμματος των ματιών. Μέρος μιας προσέγγισης οικολογικού σχεδιασμού, αυτό το μπουκαλάκι συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της χρήσης πλαστικού και ενσωματώνει τουλάχιστον 20% ανακυκλωμένο γυαλί.

Beauty Pro Tips

Για μια πλήρη ρουτίνα περιποίησης, εφαρμόζεις σε όλη την περιοχή των ματιών – περίγραμμα ματιών, βλέφαρα και βλεφαρίδες – πρωί και βράδυ.

Ακολουθείς την τεχνική εφαρμογής που προτείνουν οι ειδικοί του οίκου Guerlain.

ΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

  1. ΟΙΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ: Ζεσταίνεις μια αντλία της υφής ανάμεσα στα δάχτυλά σου. Λειαίνεις το περίγραμμα κάθε ματιού με τρία δάχτυλα από την εσωτερική γωνία μέχρι τον κρόταφο.
  2. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου, εφαρμόζεις απαλά με ταμποναριστές κινήσεις κάτω από το μάτι από την εσωτερική γωνία προς τα έξω και μετά προς την άλλη κατεύθυνση.

Guerlain

ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

  1. ΛΕΙΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ: Τοποθετώντας το χέρι σου πίσω από το κεφάλι σου, τοποθετείς τον δείκτη, το μεσαίο και τον παράμεσο δάχτυλο στον απέναντι κρόταφο. Σύρεις τα τρία άκρα των δακτύλων σου οριζόντια προς τα έξω. Τοποθετείς τα τρία δάχτυλα του δεύτερου χεριού σου κάτω από το πρώτο χέρι, με τις άκρες των δακτύλων σου το ένα απέναντι από το άλλο. Σύρεις τα έξι δάχτυλά σου κάθετα προς τα έξω (πάνω ή κάτω ανάλογα με το χέρι) σε ολόκληρη την περιοχή των ποδιών της χήνας.
  1. ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Τοποθετείς το μεσαίο σου δάκτυλο κάτω από το φρύδι και το άλλο κάτω από το μάτι. Σε θέση ψαλιδιού, σύρεις προς τους κροτάφους για να ανοίξουν τα μάτια. Σταματάς στους κροτάφους και λειαίνεις προς τα έξω και με τα δύο δάχτυλα.
  1. ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ: Τοποθετείς τη βάση της παλάμης του χεριού σου κάτω από κάθε μάτι και λειαίνεις το περίγραμμα των ματιών προς τα έξω. Τοποθετείς το προϊόν στις βλεφαρίδες με την υπόλοιπη παλάμη.
MadameLeFo