Η Φιλιώ Hermann στο “Αποστακτήριο Αναμνήσεων”

“Αποστακτήριο Αναμνήσεων”; Μάλιστα, αυτή είναι η “ναυαρχίδα” της Hermann Gourmet Cosmetics… Η Φιλιώ Hermann, η δημιουργός τους, έβαλε πια το αρωματικό λιθαράκι της και μας ξεναγεί σ’ έναν κόσμο αρωμάτων που ξεπερνά κάθε… φαντασία.

Καλωσόρισες στο σπίτι των Hermann Gourmet Cosmetics. Αυτό είναι το πρώτο κατάστημα, η “ναυαρχίδα” της Κυπριακής μάρκας πολυτελών καλλυντικών… Από τα τέλη Νοεμβρίου που άνοιξε τις πόρτες του, προσωπικά νιώθω πολύ ενθουσιασμένη. Γιατί πάντα το έλεγα… Αυτό το κορίτσι, που θαρρείς και βγήκε από άλλη εποχή, έχει ταλέντο! Και τώρα το αποδεικνύει περίτρανα…

“Αποστακτήριο Αναμνήσεων”…

Το κατάστημα βρίσκεται στην γωνία των οδών Μνασιάδου 11Η και Στασικράτους, στην καρδιά της πανέμορφης πρωτεύουσας του νησιού μας τη Λευκωσία… Και είναι έτοιμο να σε  συνεπάρει με μια μοναδική ματιά στον “Hermann Gourmet Cosmetics” τρόπο ζωής. Μπορείς να δεις τις συλλογές των καλλυντικών, από αρώματα parfum, βραβευμένες κρέμες προσώπου, βάλσαμα, βρώσιμα απολεπιστικά και καλλυντικά καθημερινής φροντίδας και να τα δοκιμάσεις. Κατά την επίσκεψη σου, μάθε για το συναρπαστικό βιωματικό project, “Το Αποστακτήριο των Αναμνήσεων”!

Φιλιώ Hermann, ένα ταξίδι σαν παραμύθι…

Το ταξίδι αυτό ήταν μοναδικό για όλους όσοι συμμετέχουν στην δημιουργία της Hermann Gourmet Cosmetics, σχεδόν σαν παραμύθι: “Μια φορά και έναν καιρό, η Φιλιώ Hermann αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βάλσαμο στην κουζίνα της. Αποφάσισε μετά ότι έπρεπε να γίνουν πραγματικότητα τα “γκουρμέ” καλλυντικά της, που να βασίζονται σε μια συνταγή 2000 ετών εξελιγμένη με βάση την μοντέρνα τεχνολογία κοσμετικής.” Η ιστορία ξεδιπλώθηκε με μαγικό τρόπο, με ατελείωτες ώρες μελέτης, έρευνας, δοκιμών και πάθους.

Μπορείς να μάθεις όλη την συνέχεια με μια επίσκεψη στο κατάστημα της Hermann Gourmet Cosmetics και θα χαρούν να σου την διηγηθούν… Ή απλά θα επισκεφτείς στο Διαδίκτυο την ιστοσελίδα της στο www.hermanncosmetics.com.. Ξετύλιξε μαζί της μια ιστορία που ξεκίνησε από ένα όνειρο, μια επιθυμία και μια έμπνευση. Πάντοτε της άρεσε η αρχή μιας νέας ιστορίας.

More info

Hermann Gourmet Cosmetics Store

Οδός Μνασιάδου 11Η, Λευκωσία, τηλ. 22 25 27 28,

να στείλε e-mail στο beauty@hermanncosmetics.com,

Μάθε περισσότερα για τις συλλογές της και την ιστορία της του brand που υπογράφει η Φιλιώ Hermann στο www.hermanncosmetics.com.

 

 Μάθε ολόκληρο το story κάνοντας κλικ πιο κάτω

Φιλιώ Hermann, μια σπίθα ήταν αρκετή για μεγάλα project 

 

 

 

MadameLeFo