Πρωτότυπες λύσεις για την επιστροφή στα θρανία  

Ψάχνετε πρωτότυπες λύσεις για τα παιδιά σας, που  επιστρέφουν σύντομα στο σχολείο, στο κολέγιο ή στο πανεπιστήμιο; Εμείς στη @Madamelefo εντοπίσαμε τα πιο πρακτικά gadgets στο Eco Home Store για να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν την πιο εντυπωσιακή επάνοδο στα θρανία.

Οι διακοπές τελειώνουν και όλοι οι γονείς αρχίζουν τις προετοιμασίες για την επιστροφή των παιδιών τους στο σχολείο. Μικροί και μεγαλύτεροι μαθητές, αλλά και οι φοιτητές, επιδιώκουν να βρουν τις πιο πρωτότυπες λύσεις για τις ανάγκες που θα προκύψουν στο σχολείο, στο κολέγιο ή στο πανεπιστήμιο. Εμείς εντοπίσαμε στο EcoHomeStore τα πιο πρωτότυπα gadgets που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους, αλλά και τις μαμάδες, αφού η πρακτικότητά τους κάνει τη ζωή τους ευκολότερη!

Η αλήθεια είναι ότι όλοι θέλουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας το καλύτερο για να απολαμβάνουν το σάντουιτς ή το πρόγευμά τους, το χυμό, το νερό ή και το αγαπημένο τους ρόφημα, στις σωστές θερμοκρασίες και στις καλύτερες συνθήκες υγιεινής. Και στο EcoHomeStore  υπάρχουν πρωτότυπες ιδέες για τους μαθητές και τους φοιτητές κάθε ηλικίας.

Πρωτότυπες λύσεις για το φαγητό

PackIt

Πρωτότυπες λύσεις με Lunch Bags, ισοθερμικά τσαντάκια της PackIt

Ποιος μαθητής ή φοιτητής δεν θέλει να έχει μαζί του το δεκατιανό του, τα φρούτα του, το χυμό ή το νερό ή το αγαπημένο του ρόφημα και να είναι σίγουρος ότι θα το απολαύσει στη σωστή θερμοκρασία και να έχει πάντα τις απόλυτα ασφαλείς συνθήκες υγιεινής; Στο EcoHomeStore ανακαλύψαμε τις πιο πρωτότυπες και ευφάνταστες λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν όλα όσα ονειρεύεστε!  Καταρχήν, θα βρείτε τα πρακτικά Lunch Bags, τα ισοθερμικά τσαντάκια (lunch boxes) της PackIt, που διατηρούν τα τρόφιμα σε σωστή θερμοκρασία για 12 ώρες. Απλά τα βάζετε στην κατάψυξη του ψυγείου σας όλο το βράδυ, και το πρωί θα φυλάξετε μέσα το σάντουιτς, τα φρούτα ή και το χυμό των παιδιών σας και θα τα διατηρήσει για ώρες στη σωστή θερμοκρασία.

Πρωτότυπες λύσεις

Πρωτότυπες λύσεις με Lunch Bags, ισοθερμικά τσαντάκια της PackIt

Η τεχνολογία ψύξης τους (με freezable gel) είναι ενσωματωμένη στα τοιχώματα της τσάντας, έτσι ώστε να μην ξοδεύεστε και να αγοράζετε ξανά και ξανά παγοκύστες. Η ψυκτική δύναμη των PackIt είναι η πιο έξυπνη εναλλακτική λύση από τα συμβατικά κουτάκια για μεταφορά φαγητού και μία από τις καλύτερες τσάντες για μεσημεριανό γεύμα για τα παιδιά σας. Είναι τέλεια για το σχολείο, τη δουλειά σας ή και για να μεταφέρετε το φαγητό σας οπουδήποτε!

Υπόψην: Τα  αυθεντικά PackIt Lunch Bag  εξυπηρετούν εκατομμύρια ανθρώπων για να απολαμβάνουν το φαγητό τους σε απόλυτες συνθήκες υγιεινής.

Snack N GoΓια όσους όμως, συνηθίζουν να παίρνουν μαζί τους μόνον ένα σάντουιτς ή μικρά σνακ, υπάρχουν και τα super πρακτικά «φακελάκια» Snack N Go. Πρόκειται για επαναχρησιμοποιούμενα τσαντάκια όπου θα φυλάσσετε τις νόστιμες δημιουργίες της μαμάς, και θα τις απολαμβάνετε πάντα και παντού! Είναι πανάλαφρα, στο τέλειο μέγεθος για το σάντουιτς, και πάνω απ’ όλα καθαρίζονται πανεύκολα. Είναι κατασκευασμένα (εξωτερικά) από 50% πολυέστερ και 50% βαμβακερό ύφασμα, έχουν διαστάσεις 18×18 εκατοστά, όσο δηλαδή για να χωρά χωρίς δυσκολία ένα σάντουιτς από ψωμάκι του τοστ και κλείνουν με «αυτοκόλλητη» ταινία velcro. Εσωτερικά κατασκευάζονται από TPU και είναι επενδυμένα με αδιάβροχο υλικό, που αντιστέκεται στις βρωμιές! Και αυτό ενθουσιάζει τις μαμάδες, γιατί καθαρίζει πανεύκολα, με μια νωπή πετσέτα ή ακόμα και στο πλυντήριο με κρύο νερό. Υπόψην: Είναι BPA free (δεν περιέχουν δισφαινόλη Α, χημική ουσία βλαβερή για την υγεία).

Πρωτότυπες λύσεις για τα ροφήματά σας

Κι αν αναρωτιέστε που θα βάζετε το νερό, τον καφέ ή το χυμό σας, τότε ανακαλύψτε τα 24 Bottles της Clima που διατηρούν τα ροφήματά σας κρύα για ένα ολόκληρο 24ωρο και ζεστά για 12 ώρες. Θα τα βρείτε σε υπέροχα designs και σε τέλειο μέγεθος που καλύπτει την ενυδάτωση του οργανισμού σας όλη μέρα! Κατασκευασμένα από 18/8 stainless steel, δεν απορροφούν μυρωδιές, είναι 100% BPA free, phthalates free, toxins free. Είναι κατάλληλα και για ξινά και ανθρακούχα ποτά, ενώ το πώμα τους από ανοξείδωτο ατσάλι έχει σιλικόνη που τα στεγανοποιεί για να αποφεύγονται οι απρόβλεπτες διαρροές!

24 bottle

Είναι αρκετά μεγάλα, και παρόλα αυτά επιτρέπεται η μεταφορά τους ακόμη και πάνω στο αεροπλάνο, έχουν μεγάλο στόμιο για να μπορείτε να συμπληρώσετε το ρόφημά σας με πάγο, αλλά και για να είναι πιο εύκολο το καθάρισμά τους. Υπόψην: Καλύτερα να πλένονται στο χέρι.

Εναλλακτικά, υπάρχουν και τα πολύχρωμα μπουκάλια της Contigo, που σχεδιάζονται από παθιασμένους, πρωτοπόρους εφευρέτες που τα εμνεύστηκαν από την κινητικότητα της καθημερινού lifestyle της εποχής μας.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Πρωτότυπες λύσεις για infused water από την Contigo

Όλα τα μπουκάλια της Contigo δίνουν χρώμα και στιλ στη ζωή των μαθητικών, των φοιτητών, αλλά και των γονιών τους! Εκτός αυτού, τα καπάκια τους σφραγίζουν απόλυτα στο body του μπουκαλιού/ποτηριού, που χάρη στην τεχνολογία AUTOSEAL® τα κάνει στεγανά, αποφεύγοντας έτσι την οποιαδήποτε περίπτωση διαρροής. Μιλάμε για την τέλεια λύση, ειδικά για τα μικρά παιδιά.  Contigo Επιπλέον, στο μοντέλο Long Haul τα ροφήματά σας διατηρούνται ζεστά μέχρι και 5 ώρες και κρύα για 12 ώρες, χάρη στην τεχνολογία THERMALOCK™ Vacuum Insulation. Και εάν σας αρέσουν τα infused water, τότε θα επιλέξετε το μοντέλο Cortland Infuser, όπου θα προσθέσετε φρούτα ή αρωματικά βότανα, χρησιμοποιώντας το αποσπώμενο φίλτρο AUTOSPOUT® Straw Ashland και θα απολαύσετε το μυρωδάτο νερό σας ακόμα και κι αν οδηγάτε το ποδήλατο ή το αυτοκίνητό σας, και θα νιώσετε την υγεία και την ευεξία αμέσως.

Υπόψην: Όλα τα μπουκάλια της Contigo είναι BPA free. Το καπάκι τους πλένεται στο πλυντήριο πιάτων, ενώ το body τους καλύτερα να πλένεται στο χέρι.

 

More info

Το ECOHOME STORE βρίσκεται στην οδό Κυπράνορος 36, Λευκωσία, τηλ. 22380707, website: www.ecohome-store.com

 

Βρείτε περισσότερες λύσεις από το EcoHome Store κάνοντας κλικ εδώ

Η φυσική «οικογένεια» του «οικολόγου» ΚΙΚΟ και τα eco T-shirts του

 

 

 

MadameLeFo