2ο Live Shopping Event της ΙΚΕΑ με τον Τάσο Τρύφωνος!

Το 2ο Live Shopping Event της ΙΚΕΑ πραγματοποιήθηκε επιτυχώς με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος! Κάνε scroll γιατί θα βρεις πολύτιμες συμβουλές και tips για να οργανώσεις σωστά και τις δικές σου ντουλάπες. 

Καθώς το φθινόπωρο κάνει την εμφάνισή του, η ΙΚΕΑ πραγματοποίησε το 2ο Live Shopping Event με θεματική την Οργάνωση Ντουλάπας, ακριβώς τη στιγμή που ετοιμαζόμαστε όλοι για να αλλάξουμε εποχή στα ρούχα μας και συνεπώς να «φτιάξουμε» ντουλάπες! Ο Τάσος Τρύφωνος μαζί με την ΙKEA Sales Coordinator Diana Ludmilova, παρουσίασαν στο κοινό λύσεις και ιδέες για μια οργανωμένη ντουλάπα αλλά και άλλες πρακτικές λύσεις αποθήκευσης.

Το κοινό που παρακολούθησε το live είχε την ευκαιρία να δει μια ποικιλία κρεμαστρών για ρούχα, κουτιά αποθήκευσης για παπούτσια αλλά και παπλώματα και άλλα λευκά είδη, καθώς και ράγες και καλόγερους που μπορούν να αξιοποιηθούν ως κρεμάστρες μέσα ή έξω από την ντουλάπα. Επίσης, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν πώς μπορούν να αξιοποιηθούν οι ράγες φωτισμού LED μέσα στις ντουλάπες χωρίς να υπάρχει ο φόβος καταστροφής των ρούχων, καθώς το φώς που εκπέμπουν δεν προκαλεί φθορά στα υφάσματα.

Όσοι θεατές επιθυμούσαν μπορούσαν να κάνουν ερωτήσεις και σχόλια live μέσω του Live Chat ενώ αν ήθελαν να πραγματοποιήσουν μια αγορά εκείνη την ώρα, μπορούσαν να την κάνουν live, επιλέγοντας τα προϊόντα που έβλεπαν στην οθόνη τους με 20% έκπτωση!

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε το Live Shopping Event για την Οργάνωση Ντουλάπας και επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε ή ακόμη και να το απολαύσετε ξανά, μπορείτε να το παρακολουθήσετε κάνοντας κλικ εδώ. Μην ξεχνάτε ότι μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου και μέχρι και εξαντλήσεως των αποθεμάτων, μπορείτε να επωφεληθείτε με 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα που θα δείτε στο video για αγορές μέσω του ΙΚΕΑ.com.cy.

Mείνετε συντονισμένοι στα κοινωνικά δίκτυα της ΙΚΕΑ και στην ιστοσελίδα για νέα events & εκπλήξεις!

 

 

 

MadameLeFo