Ύμνος Δοξαστικός για τις γυναίκες που αγαπούμε…

Ύμνος Δοξαστικός για τις γυναίκες που αγαπούμε… Με όπλο τη μουσική, το American Breast Center, διοργανώνει απόψε μια βραδιά ποίησης και μουσικής, με αφορμή τον μήνα κατά του καρκίνου του μαστού.

 

Βραδιά ποίησης και μουσικής, για τις γυναίκες που αγαπούμε…, διοργανώνει το Αμερικανικό Κέντρο Μαστού, American Breast Center, σήμερα 11 Οκτωβρίου, στις 20:30 το βράδυ, στο Αρχοντικό Αξιοθέα, με αφορμή τον μήνα κατά του καρκίνου του μαστού. Στην εκδήλωση « Ύμνος Δοξαστικός για τις γυναίκες που αγαπούμε…», (με έμπνευση το ποίημα του Νίκου Εγγονόπουλου) θα συμμετάσχουν το μουσικό συγκρότημα «Χειμερινοί Κολυμβητές» και το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Κύπρου. H εκδήλωση είναι στηριγμένη σε τραγούδια και ποιήματα με θέμα τη γυναίκα.

Μάθε για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος πανευρωπαϊκά στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ευαισθητοποίησης το American Breast Center δίδει έμφαση στην πρόληψη μέσω της έγκαιρης διάγνωσης, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μείωση της ηλικιακής επίπτωσης και αύξηση των κρουσμάτων του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός, ότι σύμφωνα με στοιχεία, στην Κύπρο παρατηρείται καθυστέρηση της πρώτης μαστογραφίας από μεγάλο αριθμό γυναικών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
XEIMEΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ
Αργύρης Μπακιρτζής: τραγούδι
Εύη Μάζη: φλάουτο, πιάνο, τραγούδι
Κώστας Βόμβολος: ακορντεόν, πιάνο
Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσο
Θοδωρής Ρέλλος: σαξόφωνο

Θ.Ε.ΠΑ.Κ.
Aπαγγελίες/τραγούδι:
Σταύρος Αροδίτης
Νατάσα Καυκαλιά
Γρηγόρης Παπαγρηγορίου
Στέφανος Πελεκανής
Μύρια Χατζηματθαίου
Μαρία Χριστοδούλου

More info

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για πληροφορίες επικοινώνησε στα τηλ. 22894531-2 | Email: culture@ucy.ac.cy | FB: https://www.facebook.com/ucyculturalcentre/

Χορηγοί της εκδήλωσης «Ύμνος Δοξαστικός για τις γυναίκες που αγαπούμε…», τα TGI Fridays και το Hard Rock Café Ayia Napa.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0