Η Cyprus Airways επανασυνδέει την Πάφο με την Αθήνα

Η Cyprus Airways, η κυπριακή αεροπορική εταιρεία συμπεριλαμβάνει το δημοφιλές δρομολόγιο Πάφος  [bs_icon name=”glyphicon glyphicon-arrow-right”] Αθήνα στο πτητικό της πλάνο. Επιτέλους, το όνειρο των κατοίκων της Πάφου γίνεται πραγματικότητα.

Cyprus Airways

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ξεκινήσει προγραμματισμένες πτήσεις από Πάφο προς την Αθήνα και πίσω. Έτσι, από την 21η Δεκεμβρίου 2019, η κυπριακή αεροπορική εταιρεία θα εξυπηρετεί το δημοφιλές αυτό δρομολόγιο. Μάλιστα, θα έχει τρεις πτήσεις την εβδομάδα, με δύο Airbus A319, 144 θέσεων Οικονομικής.

Είναι επιβεβαιωμένο

O κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, Chief Operations Officer της Cyprus Airways δήλωσε: «Ως ο μοναδικός κυπριακός αερομεταφορέας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της αγοράς. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε το δρομολόγιο Πάφος- Αθήνα στο πτητικό μας πλάνο». Ο κ. Μαυρόκωστας τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχθούν οι τοπικές αεροπορικές εταιρείες για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις προκλήσεις των καιρών. Προκλήσεις που δημιουργούνται λόγω της γεωπολιτικής κατάστασης, ιδιαίτερα λόγω του Τουρκικού εμπάργκο. Κι έτσι να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να βοηθήσουν στην βελτίωση της συνδεσιμότητας της Κύπρου.

Πετάμε με τα φτερά της Cyprus Airways 

Cyprus AirwaysΗ πώληση εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα έχει ανοίξει μέσω της ιστοσελίδας  www.cyprusairways.com.

Επιπλέον, για τη φετινή χειμερινή σεζόν η Cyprus Airways θα συνεχίσει τα δρομολόγιά της από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό, Πράγα και Ηράκλειο. Σύντομα η αερογραμμή θα ανακοινώσει το νέο της πτητικό πρόγραμμα για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν, που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020, εξυπηρετώντας δημοφιλή δρομολόγια αλλά και ανοίγοντας νέες αγορές για την προώθηση της Κύπρου ως τουριστικό προορισμό.

MadameLeFo