Το νέο Η&Μ άνοιξε στο Nicosia Mall

Η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, πραγματοποίησε την προηγούμενη Πέμπτη, στις 2 Μαρτίου, τα εγκαίνια του τρίτου καταστήματός της στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στο Nicosia Mall. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες κάνοντας scroll πιο κάτω.

Η&Μ

Το νέο κατάστημα της Η&Μ στο Nicosia Mall άνοιξε τις πόρτες του. Την προηγούμενη Πέμπτη, στις 10.30 π.μ. ο Country Sales Manager Thomas Estrany, η Area Manager Αθηνά Ταμπούρη και ο Store Manager Ανδρέας Λαυρεντίου έκοψαν την κορδέλα και υποδέχθηκαν τον κόσμο της Λευκωσίας στο νέο κατάστημα 700 τ.μ.

Η&Μ

Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του με την παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής, ενώ οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αγορές τους υπό τους ήχους ενός special DJ set και να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές.

Η&Μ

« Έναν χρόνο μετά το άνοιγμα του πρώτου μας καταστήματος στη Λεμεσό, ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά στο αγοραστικό κοινό της Κύπρου διευρύνοντας το δίκτυό μας στην Λευκωσία, με παρουσία στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της χώρας. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για τη θερμή υποδοχή του κόσμου, που γιόρτασε μαζί μας την πολυαναμενόμενη άφιξη του brand στο Nicosia Mall.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους ανθρώπους μας που συνθέτουν την ομάδα του νέου καταστήματος και θα φροντίσουν να δημιουργούν καθημερινά μια μοναδική αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες μας.», δήλωσε οThomas Estrany, Country Sales Manager για το Sales Market Greece.

Η&Μ

Το νέο κατάστημα προσφέρει μόδα σε υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές για τη γυναίκα και το παιδί. Επιπλέον της αγοραστικής εμπειρίας που προσφέρει η Η&Μ μέσω των φυσικών της καταστημάτων, σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείς τις αγορές σου και από το ηλεκτρονικό της κατάστημα hm.com .

Η&Μ

MadameLeFo