Η Olivia Palermo φόρεσε Tommy Hilfiger

Η Olivia Palermo, η διάσημη entrepreneur και style icon φόρεσε Tommy Hilfiger του 2019 στα Digital Green Carpet Fashion Awards στο Μιλάνο. Και ξέρεις γιατί; Σίγουρα όχι γιατί δεν είχε μια τουαλέτα του 2020… Λύσε την απορία σου και μάθε τώρα από τη MadameLeFo όλες τις stylish λεπτομέρειες για να μην σε πιάνουν αδιάβαστη! 

Photo Credit: Johannes Huebl

Η Tommy Hilfiger, που ανήκει στον Όμιλο PVH Corp., ανακοινώνει ότι η entrepreneur και style icon Olivia Palermo φόρεσε TOMMY HILFIGER στα Digital Green Carpet Fashion Awards στο Μιλάνο – ένα event που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά παρουσιάζοντας το πρώτο digital green carpet. Τα Green Carpet Fashion Awards είναι μια συνεργασία των Eco-Age και Camera Nazionale della Moda Italiana (CNMI), τα οποία έχουν ενώσει εδώ και τρία χρόνια τις δυνάμεις τους προκειμένου να τιμήσουν και να επικοινωνήσουν τα όσα έχουν καταφέρει γύρω από το θέμα της βιωσιμότητας στη μόδα.

Η Olivia Palermo φόρεσε ένα πορτοκαλί φόρεμα με ανοιχτή πλάτη από την Spring 2019 TommyXZendaya capsule collection, που έχει συνσχεδιαστεί με την global ambassador του brand Zendaya, ενώ είναι εμπνευσμένο από τις γυναίκες ‘70s. Το φόρεμα είναι φτιαγμένο στο χέρι στην Ινδία, ενώ αρχικά είχε φορεθεί από την Chopra στο Cannes Film Festival το Μάϊο του 2019.

Photo Credit: The Impression

Ο Tommy Hilfiger εργάζεται σκληρά ώστε να μην υπάρχει πια το «στίγμα» του να ξαναφορέσει κανείς το ίδιο look, συνδυάζοντας εκ νέου τα looks προκειμένου να τιμήσει τους πόρους και τη δημιουργικότητα που έφεραν το κάθε ρούχο στο φως. Η δράση αυτή αποτελεί μέρος του φιλόδοξου προγράμματος Make It Possible, τη δέσμευση υπέρ της βιωσιμότητας που έχει κάνει το brand, προκειμένου να δημιουργεί Μόδα Που Δεν Σπαταλά Τίποτα και Καλωσορίζει τους Πάντες.

Οι συλλογές Tommy Hilfiger είναι διαθέσιμες στην Κύπρο στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Learn more

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet, το tommy.com καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Από την 1η Ιουλίου 2019, η SARKK ΑΒΕΕ ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία. Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Σχετικά με την Tommy Hilfiger

Photo Credit: The Impression

Στο brand portfolio της Tommy Hilfiger, περιλαμβάνονται οι σειρές TOMMY HILFIGER και TOMMY JEANS. Οι συλλογές TOMMY HILFIGER είναι από τις πιο αναγνωρισμένες premium designer lifestyle συλλογές στον κόσμο. Εστιάζουν στον σχεδιασμό και την εμπορία ποιοτικών ειδών ένδυσης και ειδικότερα tailored και sportswear συλλογές για άνδρες, capsule και sportswear συλλογές για γυναίκες, παιδικές συλλογές, συλλογές denim, underwear (εσώρουχα και πιζάμες), υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ. Ακόμα, μέσω επιλεγμένων licensees, η Tommy Hilfiger προσφέρει lifestyle προϊόντα όπως γυαλιά, ρολόγια, αρώματα, μαγιό, κάλτσες, μικρά δερμάτινα είδη, οικιακά προϊόντα και είδη ταξιδιού. Η σειρά TOMMY JEANS αποτελείται από προϊόντα jeanswear καθώς και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες, αξεσουάρ και αρώματα.

 

 

MadameLeFo
0