Το 3ο Lidl Wellness Camp έρχεται για να αλλάξει ζωές!

Το 3ο Lidl Wellness Camp έρχεται για να αλλάξει ζωές! Στις 15 και 16 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο «Ρόδον» στον Αγρό, για 20 τυχερές οικογένειες και παρέες! Μάθε τώρα όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.

H Lidl Κύπρου ανακοινώνει το 3ο Lidl Wellness Camp, το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Οκτωβρίου, ξανά στους μοναδικούς χώρους του ξενοδοχείου «Ρόδον», στο υπέροχο περιβάλλον του Αγρού.

Δες εδώ το σχετικό βίντεο 

 

Το Lidl Wellness Camp διεξάγεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φαγητού, γιατί στη Lidl πιστεύουμε ότι η διατροφή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ευεξία. «Είμαστε ό,τι τρώμε», λένε εξάλλου οι ειδικοί και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε οι καταναλωτές να έχουν στη διάθεσή τους όλα αυτά που κάνουν τη ζωή καλύτερη.

Στο Lidl Wellness Camp σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες, οι πέραν των 100 συμμετέχοντες θα περάσουν ένα αξέχαστο διήμερο. Ένα διήμερο που συνδυάζει το φαγητό, την καλή υγεία, την άσκηση και τη βιωσιμότητα, σε ένα χώρο που χαλαρώνει, ξεκουράζει και εμπνέει. Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να εξερευνήσουν, να λύσουν απορίες και να περάσουν καλά μέσω διαδραστικών εμπειριών, ευχάριστων παιχνιδιών και ευφάνταστων δραστηριοτήτων. Η υπόσχεσή της Lidl Κύπρου είναι ότι αυτό το διήμερο θα χαρίσει, εκτός από νέες γνώσεις και γεύσεις, έναν ανανεωμένο τρόπο σκέψης και τα εργαλεία για πιο θετικές συμπεριφορές σε θέματα υγείας, διατροφής και ευεξίας!

Οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν στο www.lidlfoodacademy.com.cy  Δηλώστε συμμετοχή τώρα για να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε μια θέση στο Lidl Wellness Camp για εσάς και 3 άτομα της οικογένειας ή της παρέας σας, με όλα τα έξοδα διαμονής και διατροφής πληρωμένα, δωρεάν συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις και μοναδικά δώρα.

Η καλή ζωή αρχίζει τώρα!

More info

Μπορείς να επισκεφθείς τη Lidl Κύπρου στα πιο κάτω links

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus  

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

MadameLeFo