The Central, η πολυτέλεια στην καρδιά της Λευκωσίας

Το The Central στην καρδιά της Λευκωσίας, είναι ένα νέο γκρουπ πολυτελών διαμερισμάτων της Rockland Oneill, που έχουν το σωστό μέγεθος -αρκετά μικρό για να νιώθουν άνετα οι κάτοικοι τους, αλλά αρκετά μεγάλο για να μπορούν να φιλοξενήσουν τα όνειρά τους για το μέλλον… Μάθε, λοιπόν, πώς δημιουργούνται αυτά τα luxurius χαλαρωτικά «καταφύγια», που ενσωματώνουν σύγχρονα στοιχεία και τα κάνουν να ξεχωρίζουν…

Χρειάζεσαι πραγματικά ένα σπίτι όπου θα μπορούσες να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου και να χαλαρώνεις ολοκληρωτικά; Τότε, το The Central είναι αυτό που αναζητάς… Πρόκειται για ακόμη ένα νέο γκρουπ πολυτελών διαμερισμάτων της Rockland Oneill, πραγματικά χαλαρωτικά καταφύγια, που ενσωματώνουν σύγχρονα στοιχεία και τα οποία τα κάνουν να ξεχωρίζουν… Εδώ μπορείς να δημιουργήσεις έναν σύγχρονο τρόπο ζωής, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές στον βασικό ιστό του διαμερίσματος… Κι αυτό, γιατί το κάθε διαμέρισμα περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες ανέσεις… Ανέσεις, πολυτέλεια, και γούστο που θα λατρέψεις από την πρώτη «ξενάγηση».

The Central & οι συντεταγμένες της σύγχρονης… πολυτέλειας

Πάμε λοιπόν, να δούμε μαζί όλα τα χαρακτηριστικά τους. Καταρχήν, το The Central βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας, σε κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Κέννεντυ. Καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικόπεδο, και εδώ αναπτύσσεται το κτίριο του The Central, που πρόκειται να επαναπροσδιορίσει την έννοια της πολυτελούς ζωής στην πρωτεύουσα της Κύπρου.

Το εντυπωσιακό έργο της Rockland Oneill που βρίσκεται σε εξέχουσα περιοχή της πρωτεύουσας, προφέρεται για επένδυση ή/και σε νεαρούς επαγγελματίες που αναζητούν να  στήσουν τη ζωή τους με όλες τις σύγχρονες ανέσεις της πόλης. Γι’ αυτό άλλωστε, η Rockland Oneill δημιούργησε δυο ξεχωριστά κτίρια, με  σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις και με ιδιαίτερη προσοχή ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Σεβάστηκε τη γοητεία της ξεχωριστής περιοχής της Λευκωσίας, με στόχο να βελτιώσει επίσης την ποιότητα ζωής των ιδιοκτητών του κάθε διαμερίσματος ξεχωριστά.

Επιπλέον, η αρχιτεκτονική τους κρίνεται σύγχρονη και μινιμαλιστική με μερικές πιο ιδιαίτερες λεπτομέρειες που καταφέρνουν να δώσουν το κάτι ιδιαίτερο στην πρόσοψη των κτιρίων, θέτοντας πλέον στο επίκεντρο το αστικό περιβάλλον. Επιπρόσθετα, ξεχωρίζει η απλότητα των γραμμών και των δύο κτιρίων, ενώ η απροσδόκητα αποτελεσματική ενσωμάτωσή τους στο τοπίο γοητεύει.

The Central, δυο κτίρια που οδηγούν στ’ όνειρο…

Το The Central, όπως σου αναφέραμε ήδη, αποτελείται από δυο ξεχωριστά κτίρια, με  χαρακτηριστικά ξύλινα πάνελ στην πρόσοψη, μοντέρνα αισθητική και αυτοματισμούς υψηλής ποιότητας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των διαμερισμάτων.

Το οικοδόμημα διαθέτει πύλη ασφαλείας και χωρίζεται σε δυο κτίρια τα οποία περιλαμβάνουν 11 διαμερίσματα των δυο υπνοδωματίων και 10 διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου, αλλά κι ένα ρετιρέ τριών υπνοδωματίων με roof garden και πισίνα. Στο Block A βρίσκονται 8 διαμερίσματα δυο υπνοδωματίων και 4 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, ενώ στο Block B, υπάρχουν 3 διαμερίσματα των δυο υπνοδωματίων και 6 διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου.

The Central & ο σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός των διαμερισμάτων χαρακτηρίζεται από ένα στοιχείο παιχνιδιού και έκπληξης στο εσωτερικό και το εξωτερικό τους… Όλα είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν την απόλυτη άνεση και την λειτουργικότητα… Διαθέτουν υποδαπέδια θέρμανση, ιταλικά έπιπλα κουζίνας και άλλες ελκυστικές προδιαγραφές. Οι χώροι του κάθε διαμερίσματος έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να τους ζεις σε κάθε στιγμή, όλες τις εποχές του χρόνου…

Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να το απολαμβάνεις μόνος/η σου ή και με τους φίλους σου, με θέα την πόλη… Αλλά και η καταπράσινες βεράντες, ή το roof garden, που επιτρέπουν την κοινωνικοποίηση ολόχρονα. Για να απολαμβάνεις την υπαίθρια ζωή και να διασκεδάζεις μαζί με τους φίλους σου το καλοκαίρι.

Γενικότερα, το εσωτερικό όλων των διαμερισμάτων χαρακτηρίζεται από την αφθονία του φυσικού φωτός, που αναδύεται από παντού για να προσδίδει μια ζωντάνια σε όλα τα δωμάτια. Τέλος, το πράσινο που διαπερνά τα διαμερίσματα χαρίζει μια πινελιά φύσης στον χώρο που δεν περνά απαρατήρητη.

The Central, more and more…

Και το πιο εντυπωσιακό όλων; Τα δυο καλαίσθητα κτίρια ενώνονται στον υπόγειο χώρο στάθμευσης όπου βρίσκεται και το κοινόχρηστο γυμναστήριο. Για να παραμένεις fit, χωρίς τη δικαιολογία ότι δεν έχεις χρόνο για άσκηση!

Το έργο έχει σχεδιαστεί για ξεχωρίζει και να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των ιδιοκτητών του, καθώς η προνομιακή του τοποθεσία προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο εμπορικό κέντρο και σε όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες της πρωτεύουσας. Βλέπεις, οι αρχιτέκτονες της Rockland Oneill σχεδίασαν το The Central με στόχο να πληροί την έννοια της απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης, διασφαλίζοντας μια ανώτερη ποιότητα ζωής… Και το πέτυχαν, αφού το The Central τα συνδυάζει όλα: Την πολυτέλεια, την άνεση και τη λειτουργικότητα… Γι’ αυτό και θα γίνει το νέο σημείο αναφοράς της πόλης.

Learn more

Σε Κύπρο και Ελλάδα η Rockland Oneill

Με 40 και πλέον χρόνια παγκόσμιας παρουσίας στον τομέα των ακινήτων και πάθος για αναδιαμόρφωση και εξέλιξη της αγοράς ακινήτων, ο Όμιλος Rockland αναπτύσσει πλέον τις δραστηριότητές του τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα ως Rockland Oneill.

Στόχος της εταιρείας είναι ο επαναπροσδιορισμός της οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης εντοπίζοντας και αξιοποιώντας τις καλύτερες περιοχές και στις δύο χώρες, δημιουργώντας καινοτόμα έργα που αλλάζουν τα δεδομένα.

Στο χαρτοφυλάκιο της Rockland Oneill συγκαταλέγονται μέχρι στιγμής 7 οικιστικά έργα στις πιο προνομιούχες τοποθεσίες της Λευκωσίας. Όλα τους διακρίνονται για την αρχιτεκτονική τους αρτιότητα και την προσήλωση στις υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές.

Η έμφαση που δίνει η εταιρεία στη δημιουργία τεχνολογικά καινοτόμων και αξιόπιστων οικιστικών λύσεων που διασφαλίζουν άνετο και πολυτελή τρόπο ζωής, θα την καθιερώσει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης γης και στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με την Rockland Oneill στο τηλέφωνο: +357 95 905 400 ή να επισκεφθείς την ιστοσελίδα: https://www.rockland-Oneill.com/

 

Μάθε περισσότερα για τις δημιουργίες και τα project

της Rockland Oneill κάνοντας κλικ πιο κάτω

Rockland Oneill, γνωρίστε 2 ονειρεμένα οικιστικά έργα

 

 

 

 

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0