Τα top street style look από το Παρίσι

Μόδα και Παρίσι πάνε παρέα, κι όταν πρόκειται και για την εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής, τότε, η εξίσωση ισούται με την τελειότητα. Βέβαια, εκτός από τα άρτια ντεφιλέ, είναι και το street style που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι και εκτός από τις φαντασμαγωρικές επιδείξεις, την παράσταση έκλεψαν και οι celebrities.

Στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας παρήλασαν οι πιο εντυπωσιακές influencers, fashion bloggers, μοντέλα και celebrities. Και όλες τους ανέδειξαν δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων, πριν πάρουν τις θέσεις τους στο front row.

Όπως είναι επόμενο, οι φωτογράφοι συνωστίζονταν για να τις απαθανατίσουν, αφού με την αδιαπραγμάτευτη κομψότητά τους κλέβουν την παράσταση.

Φυσικά, χάρη στο μοναδικό προσωπικό τους στιλ μετατρέπονται σε πηγές έμπνευσης… Κι έτσι μας βοηθούν να εμπλουτίσουμε τα look μας με πρωτότυπους συνδυασμούς.

Εμείς εντοπίσαμε μερικές μόνον από τις πιο stylish εμφανίσεις από τους δρόμους της “πόλης του φωτός” και σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί. Κάντε scroll λοιπόν και θα έχετε στη διάθεσή σας αρκετές ιδέες για να προσθέσετε κι εσείς κάτι τι από τη γαλλική φινέτσα στο look σας.

Μαύρο… άσπρο, κλασικές αξίες


  Κάπα, η επιτομή του στιλ

Χακί και λαδί, το νέο μαύρο 

 

My little teddy

Βρείτε περισσότερες ιδέες από το street style κάνοντας κλικ εδώ

Με ανανεωμένη εμφάνιση στο γραφείο