Τα Μarks & Spencer στηρίζουν την Europa Donna

Τα Μarks & Spencer στηρίζουν και φέτος την Europa Donna Κύπρου, προσφέροντας 3 για κάθε αγορά στηθόδεσμου, μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου. Κάνε scroll πιο κάτω και θα μάθεις περί τίνος πρόκειται…

Τα καταστήματα Marks & Spencer στηρίζουν και φέτος έμπρακτα την Europa Donna Κύπρου. Στόχος τους; Μα ασφαλώς, την οικονομική στήριξη του σημαντικότατου έργου της Europa Donna Κύπρου. Γι’ αυτό και τα καταστήματα Marks & Spencer προχώρησαν σε μια ξεχωριστή ενέργεια αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες και τις οικογένειες τους.

Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου, όλα τα καταστήματα Marks & Spencer σε όλη την Κύπρο, για κάθε αγορά στηθόδεσμου, θα προσφέρουν 3 ευρώ στην Europa Donna Κύπρου.

Η ενέργεια αποτελεί μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία των καταστημάτων Marks & Spencer Κύπρου που αναλαμβάνουν δράση, συνδέοντας με τον πιο άμεσο και στοχευμένο τρόπο το πιο γυναικείο προϊόν, αυτό του στηθόδεσμου, με τη στήριξή τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού που αφορά όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας υπενθυμίζοντας τους πόσο σημαντικό είναι όλες οι γυναίκες να έχουν μια σχέση αγάπης και πρόληψης για την υγεία του στήθους τους.

 Γιατί άλλωστε, βήμα- βήμα όλοι μαζί κερδίζουμε τη ζωή… 

Μάθε περισσότερα από τα καταστήματα Marks & Spencer σε όλη την Κύπρο

MadameLeFo
0