10 υπερτυχεροί παρέλαβαν τα 10 αυτοκίνητα από τη LIDL

10 υπερτυχεροί παρέλαβαν τα 10 αυτοκίνητα από τη LIDL Κύπρου… Ναι, τελικά δεν ήταν… παραμύθι! Σε απόλυτα εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης των 10 αυτοκινήτων στη Lidl Food Academy, στην καρδιά της Λευκωσίας.

Η Lidl Κύπρου διεξήγαγε τον διαγωνισμό «10 χρόνια Lidl – 10 αυτοκίνητα», από 01.07.2020 έως και 31.08.2020,  για να ανταμείψει τους πελάτες της για τη στήριξή τους στη δεκαετή πορεία της στην Κύπρο, στον χώρο του λιανεμπορίου. Και χθες, σε απόλυτα εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης αυτών των 10 αυτοκινήτων στους 10 υπερτυχερούς.

Η τελετή έγινε στη Lidl Food Academy, στην καρδιά της Λευκωσίας- ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά απορρέουν από τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού.

10 υπερτυχεροί έφυγαν με 10 ολοκαίνουρια αυτοκίνητα

Ο διαγωνισμός, που χάρισε ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που δόθηκαν στην κυπριακή αγορά, είχε ως σύνθημά του τη πολυσυζητημένη καμπάνια «Δεν είναι παραμύθι», αφού ήταν δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το δώρο ήταν 10 ολοκαίνουρια αυτοκίνητα Volkswagen T-ROC!

Κι όμως, στην τελετή παράδοσης των δώρων, οι 10 μεγάλοι τυχεροί παρέλαβαν το πολυπόθητο κλειδί για τα ολοκαίνουρια αυτοκίνητά τους. Όπως δήλωσε και ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, κος Σπύρος Κονδύλης, τα 10 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στην Κύπρο προσφέρουν πολλούς λόγους για εορτασμούς, αφού πρόκειται για 10 χρόνια επιτυχιών, αλλαγών και νέων συνηθειών.

10 υπερτυχεροί

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν όλες τις προβλέψεις… Γύρω στις 900.000 συμμετοχές έφεραν και τους 10 υπερτυχερούς, που έκαναν τις αγορές τους σε ένα από τα 18 καταστήματα του δικτύου της Lidl Κύπρου κέρδισαν ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο Volkswagen T-Roc Trend.

Κάθε πελάτης κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού παραλάμβανε από τα ταμεία των  καταστημάτων ένα δελτίο συμμετοχής (τύπου ξυστό). Στο δελτίο συμμετοχής αναγραφόταν ένας εννεαψήφιος κωδικός, τον οποίο ο κάτοχος μπορούσε να ελέγξει στη σελίδα www.lidl.com.cy/10cars για να διαπιστώσει εάν το δελτίο του ήταν το τυχερό.

 

Οι 10 υπερτυχεροί είναι:

1. ΚΥΡΙΑΚΟΣ Θ.

2. ΧΡΙΣΤΙΝΑ Φ.

3. ΙΩΑΝΝΑ Φ.

4. ΑΝΔΡΕΑΣ Λ.

5. ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.

6. ΜΙΧΑΛΗΣ Κ.

7. ΑΝΔΡΕΑΣ Χ.

8. ΟΛΥΜΠΙΑ Β.

9. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Φ.

10. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ.

Η Lidl Κύπρου προχωράει σε ενέργειες που έχουν στόχο να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη της στους καταναλωτές, οι οποίοι την εμπιστεύονται καθημερινά εδώ και 10 χρόνια. Όλες οι φωτογραφίες είναι από την εκδήλωση με τους υπερτυχερούς του διαγωνισμού κατά την παραλαβή των αυτοκινήτων τους στη Lidl Food Academy.

Μάθε περισσότερα για τη Lidl Κύπρου:

https://corporate.lidl.com.cy

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy

www.instagram.com/lidl_cyprus

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

www.linkedin.com/company/lidl-cyprus0

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0