Τα κεφτεδάκια ΙΚΕΑ γιορτάζουν!

Τα κεφτεδάκια ΙΚΕΑ γιορτάζουν! Από χθες 23 μέχρι και τις 28 Αυγούστου, μπορείς να γιορτάσεις στο κατάστημα IKEA στη Λευκωσία τα πεντανόστιμα σουηδικά κεφτεδάκια.

κεφτεδάκια ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας για τα Σουηδικά κεφτεδάκια στις 23 Αυγούστου, προσκαλεί όλους τους φίλους της, μικρούς και μεγάλους, στο κατάστημα IKEA Λευκωσία από χθες 23 έως τις 28 Αυγούστου, σε μία εβδομάδα γιορτής με δοκιμή της μεγάλης ποικιλίας των διάσημων κεφτέδων της κι ένα σωρό  άλλες εκπλήξεις.

κεφτεδάκια ΙΚΕΑ

Αγαπάμε τα κεφτεδάκια IKEA

Ο ιδρυτής της  ΙΚΕΑ, Ingvar Kamprad, είπε κάποτε: «Είναι  δύσκολο να δουλεύεις με άδειο στομάχι». Γι’ αυτό άλλωστε, η ΙΚΕΑ σερβίρεις τα γνωστά κεφτεδάκια της στα εστιατόριά της από το 1985 και βρίσκονται στο  μενού των καταστημάτων IKEA σε όλο  τον  κόσμο.

Τι το σουηδικό έχουν τα κεφτεδάκια, τέλος πάντων;

κεφτεδάκια ΙΚΕΑ Τα κεφτεδάκια ΙΚΕΑ είναι νόστιμα, στρογγυλά, χαριτωμένα και σε μεγάλη ποικιλία. Ειδικά όταν συνοδεύονται με πουρέ πατάτας, σάλτσα κρέμας και μαρμελάδα lingonberry – ο συνδυασμός γεύσης γλυκόξινου και αλμυρού είναι αυτό που τα κάνει πραγματικά σουηδικά. Τα γνωστά σε όλους σουηδικά κεφτεδάκια εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε βιβλίο μαγειρικής της Kajsa Warg (μία από τις πιο γνωστές μαγείρισσες στη σουηδική ιστορία) το 1754. Και από τότε αποτελούν σύμβολο της σουηδικής γαστρονομικής κληρονομιάς. Στα εστιατόρια της ΙΚΕΑ, πλέον σερβίρονται κάθε χρόνο ανά τον κόσμο ένα δισεκατομμύριο κεφτεδάκια όλων των ειδών (κλασικά, κοτόπουλου, λαχανικών και plant balls).

κεφτεδάκια ΙΚΕΑ

Τα σουηδικά κεφτεδάκια συστήθηκαν στο κυπριακό κοινό το 2007… Ήταν η χρονιά που ήρθε η ΙΚΕΑ στο νησί μας… Από τότε έχουν πουληθεί περισσότερες από 1.3 εκατομμύρια μερίδες κεφτεδάκια στο εστιατόριο της εταιρείας, καθιστώντας τα το δημοφιλέστερο πιάτο του μενού της ΙΚΕΑ.

κεφτεδάκια ΙΚΕΑ

Με αφορμή την Εθνική Ημέρα για τα κεφτεδάκια στη  Σουηδία, η ΙΚΕΑ σε καλεί για μία εβδομάδα να γιορτάσεις μαζί της… Και θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις όλη τη γκάμα κεφτέδων… Παράλληλα, θα βρεις μοναδικές προσφορές με κουπόνια έκπτωσης -30% για τα κεφτεδάκια που θα αγοράσεις από το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων.

κεφτεδάκια ΙΚΕΑ

Τώρα μπορείς να επισκεφθείς το κατάστημα ΙΚΕΑ Λευκωσία και γιορτάσεις κι εσύ τα αγαπημένα σου κεφτεδάκια! Μάθε περισσότερα στο IKEA.com.cy

 

 

 

MadameLeFo