Στη Lidl Κύπρου οι γιορτές γίνονται… παραμυθένιες

Στη Lidl Κύπρου οι γιορτές γίνονται παραμυθένιες… Ναι, για τα φετινά Χριστούγεννα η Lidl Κύπρου ξεδιπλώνει την παραμυθένια ατμόσφαιρα των γιορτών με μια διαφημιστική ταινία που έρχεται να μας υπενθυμίσει το μυστικό συστατικό που κάνει τις μέρες αυτές ξεχωριστές.

 

Τι είναι αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα παραμυθένια; Αυτό είναι που αναρωτιέται η πρωταγωνίστρια της ταινίας, ένα κοριτσάκι με ανήσυχο πνεύμα και διάθεση να εξερευνήσει. Για να βρει την πολυπόθητη απάντηση, η πρωταγωνίστρια θα κινήσει γη και ουρανό για να ανακαλύψει το πιο τέλειο χριστουγεννιάτικο παραμύθι του κόσμου. Μέσα από τα μάτια της παρακολουθούμε ένα εντυπωσιακό ταξίδι με μάγους, ξωτικά, γίγαντες, ακόμα και δράκους. Θα συμβουλευτεί την κορυφαία συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Κάρμεν Ρουγγέρη, αλλά τελικά δεν θα καταφέρει αυτό που ήθελε… τουλάχιστον προσωρινά. Γιατί στο τέλος της ημέρας, ένα αυτοσχεδιαστικό παραμύθι που θα της πει ο μπαμπάς της την βραδιά της πρωτοχρονιάς, εμπνευσμένο από τα προϊόντα της Lidl Κύπρου, θα αποκαλύψει αυτό που υποπτευόμασταν από την αρχή. Το μυστικό συστατικό που κάνει τα παραμύθια, τις γιορτές και όλες τις στιγμές ξεχωριστές είναι η αγάπη. Σημείωσε πως η ταινία πραγματοποιήθηκε τηρώντας αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας και πρωτόκολλα ασφαλείας. Μπορείς να την απολαύσεις μ’ ένα κλικ εδώ πιο κάτω [bs_icon name=”glyphicon glyphicon-download-alt”]

 

Η Storyland συμπληρώνεται στα Lidl Κύπρου

Η μαγεία των φετινών Χριστουγέννων στα Lidl συμπληρώνεται με τον παραμυθένιο κόσμο των ηρώων της Storyland. Όλοι βρίσκονται και στα 18 καταστήματα του δικτύου της Lidl Κύπρου για να κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα πιο… μαγικά!

O Άγιος Βασίλης, το Έλατο, ο Χιονάνθρωπος, το Ξωτικό και ο Τάρανδος διηγούνται τα πιο συναρπαστικά παραμύθια με τη φωνή της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Φιγούρα «έκπληξη» η Κυρία Σάντα, η οποία δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ηχογραφήσουν τη δική τους ιστορία.  Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά αξίας €30, μπορείτε να παραλάβετε ένα αυτοκόλλητο από το ταμείο των καταστημάτων, ώστε να κάνετε δικές σας τις φιγούρες Storyland. Με τη συλλογή 8 αυτοκόλλητων στην ειδική καρτέλα, μπορείτε να αποκτήσετε τον ήρωα της επιλογής σας!  Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε όλα τα παραμύθια στο ειδικό ηχείο που θα βρείτε στα καταστήματά Lidl με 12,99€.

Η Lidl Κύπρου, μέσα από τον δικό της κόσμο παραμυθιών, σας καλεί να ανακαλύψετε μαζί της το συστατικό που θα κάνει και φέτος τις γιορτές σας ξεχωριστές!

 

                                                                 Μάθετε περισσότερα εδώ                                                                                                                                                                                                           www.lidl.com.cy

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

 

 

MadameLeFo
0