Ποιούς είδαμε στο φιλανθρωπικό event της Jo Malone London

Πήγαμε στο φιλανθρωπικό event της Jo Malone London και σου μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας και τις προσωπικότητες που παραβρέθηκαν. 

Jo Malone London

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας στις 8 Μαΐου, η Jo Malone London σε συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό – Κλάδο Λευκωσίας, διοργάνωσαν ένα φιλανθρωπικό event… Και όλοι ήταν εκεί, στην Jo Malone London Boutique στην οδό Στασικράτους στη Λευκωσία.

Jo Malone London

Από αριστερά, η κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, στο κέντρο η Λήδα Κουρσουμπά, Α’ Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, και η Μόνικα Παπαέλληνα στα δεξιά.

Αξίζει να γνωρίζεις ότι μόνον το 2021, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός βοήθησε 4967 μητέρες παγκύπρια. Από αυτές οι 950 δέχτηκαν βοήθεια από τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό- Κλάδο Λευκωσίας.

Και η Jo Malone London είναι περήφανη που στηρίζει το έργο τους να βοηθάνε μητέρες που το έχουν ανάγκη.

Στόχος της Jo Malone London ήταν να δοθεί σε κάθε μητέρα το αίσθημα του πόσο σημαντική και ξεχωριστή είναι.

Έτσι φέτος για να κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερη την Ημέρα της Μητέρας η Jo Malone London πρόσθεσε στο κλασσικό κρεμ κουτί που αμπαλάρει τα αρώματα, τα κεριά και γενικά όλα τα προϊόντα της, μια σύνθεση από λουλούδια… Λουλούδια που ήταν εμπνευσμένα από τα αρώματα του οίκου.  Το μυρωδάτο αυτό κουτί χαριζόταν σε όσους έκαναν αγορές για την περίοδο 5-7 Μαΐου.

Bonus extra: Το 20% των εσόδων έχουν διατεθεί στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό – Κλάδο Λευκωσίας.

Where to…

JO MALONE LONDON BOUTIQUE

Στασικράτους 27Γ, Λευκωσία, τηλ.: 22510110

Μάθε περισσότερα σχετικά με την Jo Malone London

Η Jo Malone London γιορτάζει το βρετανικό στυλ με απρόσμενα αρώματα και την κομψή τέχνη του δώρου. Εντάχθηκε στο χαρτοφυλάκιο της Estée Lauder Companies Inc το 1999 και σήμερα η μάρκα είναι διαθέσιμη σε 41 χώρες ανά τον κόσμο, συνεχίζοντας να εμπνέει το πιστό κοινό της.

MadameLeFo
0