Πάμε Nicosia Mall, για συναρπαστικά & ταξιδιάρικα ψώνια!

 Σήμερα θα σας συστήσουμε για μια ακόμη φορά τα πλεονεκτήματα του Nicosia Mall και τον μεγάλο τυχερό του διαγωνισμού… Γιατί εδώ δεν κάνεις μόνον συναρπαστικά ψώνια, αλλά και ταξιδιάρικα!

Nicosia MallΤο incredible καλοκαίρι συνεχίζεται στο Nicosia Mall! Ειδικά για τον μεγάλο νικητή της κλήρωσης, ο οποίος κέρδισε το ταξιδιωτικό κουπόνι, αξίας €2000 για το πακέτο διακοπών από το Xenos Travel. Τυχερός είναι ο Παναγιώτης Τσιτσιλιός, ο οποίος έλαβε μέρος στον διαγωνισμό που είχε διάρκεια ολόκληρο τον Ιούνιο. Όλοι οι επισκέπτες του Nicosia Mall, με αγορές €30 και άνω, έμπαιναν στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο του καλοκαιριού. Επιπλέον όμως κάθε Σάββατο του Ιουνίου από τις 16:00 και μετά, όσοι συμμετείχαν στην κλήρωση για το κουπόνι του Xenos Travel, κέρδιζαν και  μια συμμετοχή στο Spin & Win, διεκδικώντας και κερδίζοντας στη στιγμή, καλοκαιρινά δώρα!

Nicosia Mall & Spin & Win δώρα

Τα δώρα που κληρώθηκαν στους διαγωνισμούς Spin & Win συμπεριλάμβαναν εκπλήξεις με καλοκαιρινή διάθεση πάντα, από τα καταστήματα του Mall. Ανάμεσα τους ξεχωριστά δώρα από τα Public, το Grand Optical, το Skitsas Optical, το Ojo, το Travel Stories, το Costas Theodorou, το Get Out, το Beauty Line,το  Kipling, το Crocs, το Calzedonia, το Tezenis, το Reef, το North Face, το Caffe Nero, το Coffee Berry, το Costa Coffee, το Starbucks, το Cremoso και το La Galerie. Οι επισκέπτες έκαναν εξαιρετικές αγορές για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις, δοκίμασαν απίθανες δροσιστικές γεύσεις και απόλαυσαν όλα όσα τους προσφέρει το Nicosia Mall.

The Incredible Sale μόνο στο Nicosia Mall

Nicosia MallΜε τον μεγαλύτερο αριθμό επώνυμων καταστημάτων κάτω από την ίδια στέγη, η εμπειρία των αγορών εδώ είναι πάντα μοναδική και φτιαγμένη στα μέτρα σας! Και το πιο ενδιαφέρον; Ενισχύεται με την παρουσία brands που βρίσκονται στο χώρο κατά αποκλειστικότητα. Αυτό το μήνα το incredible καλοκαίρι συνεχίζεται με τις καλύτερες εκπτώσεις. Κάντε βουτιά για ανανέωση, δροσιά, απίστευτες εκπλήξεις και τιμές! Nicosia Mall

More info

Για περισσότερες πληροφορίες θα επισκεφθείς το www.nicosiamall.com Ενημερώσου για τις προσφορές στην ιστοσελίδα https://www.nicosiamall.com/whats-happening και ανακάλυψε όλα τα καταστήματα εδώ.

Μάθε ακόμη περισσότερα κάνοντας κλικ πιο κάτω 

Nicosia Mall & παιχνίδι με την Bricks 4 Kidz®