Όλα του γάμου εύκολα!!!

Η Wedding Sky, member of Komodromos Group, στις 17 Νοεμβρίου έρχεται να αλλάξει, με μία μοναδική και πρωτοποριακή έκθεση γάμου, τα μέχρι τώρα δρώμενα στον χώρο. Αποκορύφωμά της; Το “Νight Fashion Concert”! Μάθε πιο κάτω όλες τις λεπτομέρειες… 

Γύρω στα τέλη του Αυγούστου συνάντησα  τον κ. Γιάννο Κωμοδρόμο, και μέσα από την συνέντευξη που μου παραχώρησε  αναφέρθηκε στην  “Wedding Sky”  και το όραμα του για αυτήν. Σήμερα, τρεις μήνες μετά, η Wedding Sky είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια με την πρωτοποριακή έκθεση ολοκληρωμένων πακέτων γάμου της και το φαντασμαγορικό “Night Fashion Concert”.

💍 17 Νοεμβρίου 2019 “Έκθεση ολοκληρωμένων πακέτων γάμου της Wedding Sky”

📌Metropolitan square Λευκωσία

Κυριακή 14:00 – 21:00

✨16:30 BRIDAL FASHION SHOW

✨19:30 Night Fashion Consert

SAVE THE DATE!!!

 

Έκθεση “Πακέτα Γάμου”

Φθάνοντας στο Metropolitan Square, θα απολαύσετε τον καφέ της επιλογής σας από τα “Mikel Coffee”! Προτού μπείτε στον εκθεσιακό χώρο θα έχετε την ευκαιρία να  συμπληρώσετε το κουπόνι συμμετοχής στο διαγωνισμό για να διεκδικήσετε πλούσια δώρα. Στη συνέχεια, θα τύχετε προσωπικής ξενάγησης  στον εκθεσιακό χώρο για να  γνωρίσετε όλους τους συνεργάτες των 19 και πλέον πακέτων γάμου της “Wedding Sky”.  Με το τέλος της ξενάγησης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα γίνει παρουσίαση όλων των ολοκληρωμένων πακέτων γάμου της Wedding Sky.  

Fashion Shows  

 

Στις 16:30 τα μοντέλα, φορώντας τις  τελευταίες δημιουργίες των σχεδιαστών  Κάλιας Μονογιού και  Γρηγόρη Εγγλέζου, αποκλειστικών συνεργατών της Wedding Sky, όπως επίσης γαμπριάτικα κουστούμια από τα καταστήματα KOUROSS, NO NAME και KISS, με παρουσιαστή τον Ανδρέα Φαλά, θα περπατήσουν για εσάς σε ένα μοναδικό Bridal Fashion Show.


Στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί ένα δεύτερο show, το Night Fashion Show Concert”. Αυτή τη φορά όμως, με περισσότερες παρουσίες αλλά και επιλογές σε βραδινά φορέματα από τους σχεδιαστές Κάλια Μονογιού, Γρηγόρη Εγγλέζο, La Cena boutique και Mi Amande boutique, όπως και κοστούμια από KOUROSS, NO NAME και KISS.

Στο δεύτερο fashion show, θα παρευρεθούν άτομα από τον κόσμο της μόδας, προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου, της μουσικής και του θεάματος. Ασφαλώς, και οι χορηγοί επικοινωνίας, το περιοδικό ΟΚ κι εμείς, οι MadameLeFo. Να είστε όλες εκεί!

Με το τέλος του Night Fashion Show Concert  θα κληρωθούν πλούσιων δώρα,  προσφορά των συνεργατών της Wedding Sky.

More info

Διοργανωτής: Wedding Sky

Υποστηρικτής: KOMODROMOS GROUP

Event manager: Αθηνά Νησιώτου

Υπεύθυνος Fashion Shows: Ανδρέας Φαλάς

Περισσότερα θα βρείτε στην σελίδα της  “Wedding Sky” 

 

Μάθετε περισσότερα για τη “Wedding Sky” κάνοντας κλικ εδώ 

Γιάννος Κωμοδρόμος, Wedding Sky is the… limit

 

 

MadameLeFo
0