Γιάννος Κωμοδρόμος, Wedding Sky is the… limit

Μπορεί ένας πιλότος να αλλάξει κατεύθυνση της πτήσης του; Αν και στην πραγματικότητα δεν το κάνει ποτέ, ο Γιάννος Κωμοδρόμος έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή λίστα κατευθύνσεων στην επιχειρηματική του δραστηριότητα. Εμείς τον «ανακρίναμε» για όλα… Επικεντρωθήκαμε όμως, στη lifestyle πτυχή, τον γάμο και την “Wedding Sky”, την εταιρία του η οποία αναλαμβάνει το γάμο από την αρχή μέχρι και το τέλος, προσφέροντας πακέτα γάμου, κυριολεκτικά για τα πάντα. Ας δούμε λοιπόν, πως αυτός ο νεαρός πιλότος από τη Λάρνακα κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα…

Συνέντευξη: Λένα Τσουκαλά

Φωτογραφίες: Γιάννης Νησιώτης 

Styling & Διακόσμηση: www.weddingskycy.com

«Καταρχήν, το να γίνω πιλότος ήταν όνειρο ζωής… Από μικρός σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να πιλοτάρω αεροπλάνα… Επομένως, δεν θα μπορούσα παρά να ακολουθήσω το όνειρό μου… Έτσι, από πολύ μικρή ηλικία άρχισα να εμπλέκομαι στα θέματα που είχαν να κάνουν με την αεροπορία. Παράλληλα ξεκίνησα να πηγαίνω σε σχολές αεροπορίας στην Κύπρο και να πετώ με μικρά αεροπλανάκια…», λέει ο Γιάννος Κωμοδρόμος.

Sky is the… limit

«Έτσι, όπως ήταν λογικό πήγα στην Αγγλία, όπου σπούδασα πιλότος, στο Oxford Aviation Academy. Όταν ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, δεν σταμάτησα εκεί… Είμαι ανήσυχο και ανικανοποίητο πνεύμα και δεν εφησυχάζω ποτέ… Σε συνδυασμό με τον δυναμικό χαρακτήρα μου και με γνώμονά μου το “ΘΕΛΩ=ΜΠΟΡΩ”,  πάντοτε άρπαζα την παραμικρή ευκαιρία ανέλιξης που έβρισκα μπροστά μου… Με προσεκτική μελέτη, σκληρή δουλειά και σωστή στρατηγική, αξιοποιούσα την κάθε ευκαιρία… Γιάννος ΚωμοδρόμοςΑποτέλεσμα; Δημιούργησα αρκετές δικές μου εταιρίες και  κατάφερα να δραστηριοποιούνται όλες με τεράστια επιτυχία. Γι’ αυτό, παράλληλα έκανα πτυχίο και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Ψυχολογίας. Έτσι σήμερα, ενώ συνεχίζω την ιπτάμενη πορεία μου στο εξωτερικό, στην Κύπρο διοικώ ταυτόχρονα και τις διάφορες επιχειρήσεις μου…

Οι πολύπλευρες δραστηριότητές του

Ως επιχειρηματίας έχει πολύπλευρες δραστηριότητες. Στο πορτφόλιο του διαθέτει τις ακόλουθες εταιρίες.

Aqua Sky: Ασχολείται με αγοραπωλησίες σπιτιών, κατασκευές και την διαχείρισή τους.

Blue Sky Pools: Κατασκευάζει πισίνες και κήπους, ενώ αναλαμβάνει και την συντήρησή τους.

Auto Sky: Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, Larnaca Airport parking, Maintenance center.

Auto Sky Komodromos: Εισάγει  μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από Αγγλία και Ιαπωνία.Γιάννος Κωμοδρόμος

Wedding Sky: Αναλαμβάνει την διοργάνωση γαμήλιων εκδηλώσεων, με πακέτα γάμου και βάπτισης.

Business Advisor: Προσφέρει επιχειρηματικά πλάνα σε νέες εταιρίες ή “ανορθωτικά” πλάνα για εταιρίες με οικονομικά προβλήματα. Έτσι τις οδηγεί να γίνουν υγιείς και κερδοφόρες.

Storage Facilities: Παροχή ασφαλισμένου χώρου φύλαξης αντικειμένων.

Flightdeck4you Aviation: Πρακτορείο εργοδότησης πληρωμάτων αεροσκαφών, αεροπορικές εκπαιδεύσεις, ενοικιάσεις αεροσκαφών σε αεροπορικές εταιρίες (ανά τον πλανήτη).

Happy2Help: Μη κερδοφόρος οργανισμός για εισφορές σε καρκινοπαθή παιδιά.

Γιάννος Κωμοδρόμος & το μυστικό της επιτυχίας του

Γιάννος Κωμοδρόμος«Το ότι δραστηριοποιούμαι σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα, ομολογώ ότι δεν είναι καθόλου εύκολο. Απαιτεί απεριόριστες ώρες δουλειάς και πολλές θυσίες. Αυτό όμως με ευχαριστεί και με γεμίζει. Κι έγινε ο καθημερινός τρόπος ζωής μου.  Ο μόνος τρόπος που υπάρχει και με βοηθά να ανταπεξέλθω σε όλες μου υποχρεώσεις είναι η μεγάλη αγάπη μου για αυτό που κάνω. Επίσης, οι ικανοί και έμπειροι συνεργάτες μου καθώς και οι γονείς μου, που με πίστεψαν και με στήριξαν σε κάθε μου βήμα μέχρι και σήμερα. Πιστεύω στον εαυτό μου και βασίζομαι στις δυνάμεις μου. Αυτό μου δίνει την ψυχική ώθηση και δύναμη να προσπερνώ κάθε εμπόδιο και να ανεβαίνω ψηλά με επιτυχία. Όλοι οι άνθρωποι κρύβουμε μέσα μας τεράστια ψυχική δύναμη… Το θέμα δεν είναι το τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, είναι το πόσο πολύ το θέλεις. Όταν υπάρχει πραγματική θέληση μέσα μας δεν υπάρχει κάτι ακατόρθωτο», επισημαίνει ο Γιάννος Κωμοδρόμος.

Το CV της “Wedding Sky

Η “Wedding Sky” δημιουργήθηκε το 2016 και σήμερα προσφέρει στα υποψήφια ζευγάρια ότι καλύτερο, από την αρχή μέχρι το τέλος του γάμου τους. Τι ακριβώς εννοεί ο Γιάννος λέγοντας ότι η “Wedding Sky” προσφέρει τα πάντα; «Ναι, τα διάφορα πακέτα της “Wedding Sky” προσφέρουν τα πάντα: Νυφικά από γνωστούς και καταξιωμένους fashion designers και κοστούμια από γνωστούς οίκους σε Κύπρο και εξωτερικό. H “Wedding Sky” διαθέτει επίσης τη δική της ομάδα διακοσμητών/event planners. Οι διακοσμητές/event planners μας διακοσμούν τον κάθε γάμο ξεχωριστά ανάλογα με τα γούστα των ζευγαριών με αληθινά λουλούδια ή paper flowers και με αμέτρητα ιδιόκτητα διακοσμητικά που διαθέτει η “Wedding Sky” στις αποθήκες της. Προσφέρει επίσης και μια πλειάδα από φωτογράφους και βιντεογράφους, κεραστικά και τούρτες γάμου, βέρες, και αμέτρητους σχεδιασμούς για προσκλητήρια. Διαθέτει επίσης κότερα για hens και bachelor party και λιμουζίνες για τη μετακίνηση του ζευγαριού. Δύο απ’ αυτές είναι Rolls Royce …», μου εξηγεί ο Γιάννος.

Ένα βήμα πιο… ψηλά 

Ναι, όλα αυτά δεν ανήκουν στο δημιουργικό μυαλό κάποιου μεγάλου επιχειρηματία από το εξωτερικό, αλλά στο επιχειρηματικό μυαλό του νεαρού  από τη Λάρνακα και δημιουργού της “Wedding Sky”.

Η “Wedding Sky” λοιπόν, δεν αναλαμβάνει απλώς το wedding planning του γάμου σας- για τη διακόσμηση της εκκλησίας και του χώρου της δεξίωσης σας. Η “Wedding Sky” διαθέτει ομάδα συνεργατών που «αναλαμβάνει» το ζευγάρι από την πρώτη μέρα που θα αποφασίσει το γάμο του, και θα το καθοδηγήσει στις επιλογές του για να υλοποιήσει τον γάμο των ονείρων του. Για παράδειγμα, η Κάλια Μονογιού, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας από τη Λεμεσό, αποκλειστική συνεργάτιδα της “Wedding Sky”, δημιουργεί μοναδικά designs για τις υποψήφιες νυφούλες. Επίσης, ο οίκος ανδρικής μόδας KOUROSS, NO NAME και KISS προτείνουν κλασικές ή μοντέρνες λύσεις για την εμφάνιση του γαμπρού. Και πάντα ανάλογα με το γούστο και τις απαιτήσεις του καθενός.Υπάρχει όμως και η “Luxury Sky”, μέσω της οποίας προσφέρει V.I.P. υπηρεσίες μεταφοράς, με πολυτελείς λιμουζίνες και αυτοκίνητα Rolls Royce, μικρά private αεροπλάνα, και κότερα. Αυτή τη στιγμή η “Luxury Sky” διαθέτει 11 σκάφη (από τα οποία τα τέσσερα είναι ιδιόκτητα), με τα οποία κάνει ολοήμερες κρουαζιέρες, ή τα διαθέτει για private πάρτι ή hens ή bachelor party!

Και για όλα αυτά υπάρχουν ειδικά «πακέτα» που ικανοποιούν όλες σας τις απαιτήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες θα απευθυνθείτε στη “Wedding Sky” στο http://www.weddingskycy.com/en/ και στο www.komodromosgroup.com/en/

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0