Ο “Έρωτας φυγάς” επιστρέφει με νέες συγκλονιστικές εξελίξεις

Ο «Έρωτας φυγάς», η δραματική σειρά εποχής του OMEGA CHANNEL που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό κάθε ηλικίας για τη δυνατή πλοκή, την κινηματογραφική αισθητική και το εξαιρετικό κάστ συνεχίζει με ακόμη πιο συγκλονιστικές εξελίξεις τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 18:00. Μάθε τι θα δούμε στην πρεμιέρα της υπερπαραγωγής.

 Η ιστορία του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, των δύο ερωτευμένων νέων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα όνειρά τους και να βρεθούν αντιμέτωποι με τους χειρότερους εφιάλτες τους δεν έχει ολοκληρωθεί και ξετυλίγεται μπροστά μας η συνέχεια του φλογερού έρωτα τους.

Δες το Trailer κάνοντας κλικ εδώ ⇓

 

Ένας έρωτας αγνός και ουσιαστικός, μία αγάπη βαθιά, που ανάμεσα στη γαλήνη του σωστού και τη θύελλα του καταδικασμένου, φτάνει να παραβιάσει κανόνες που ισοπεδώνουν τις σχέσεις. Μία αγάπη που παίρνει σάρκα και οστά στην ελληνική επαρχία, λίγο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σε ένα κόσμο που προσπαθεί πεισματικά να αλλάξει και να προχωρήσει.Τα εμπόδια στον δρόμο τους πολλά και τα ασυγχώρητα λάθη τους θα στοιχειώνουν τη ζωή τους. Εχθροί και φίλοι όλοι στην ίδια σκακιέρα προσπαθούν να επιβιώσουν. Ίντριγκες, πάθη και ανεκπλήρωτοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο. Οι ζωές όλων αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα ακολουθήσει.

 

Ο «Έρωτας φυγάς» έρχεται και το ταξίδι ξεκινά και πάλι καθημερινά στις 18:00.

 

 

 

MadameLeFo