Ο χυμός σου έχει “7 Μήλα” κι έρχεται από τον Κάμπο Χίου

Ο χυμός σου… Ναι, έχει “7 Μήλα”! Είναι ο νέος, μη συμπυκνωμένος χυμός από την Κάμπος Χίου. Ναι, αυτή είναι η νέα καλοκαιρινή αγάπη μας και γι’ αυτό θα σου τη γνωρίσουμε καλύτερα…

χυμός

Μέχρι τώρα ήξερες τα “12 πορτοκάλια” και τα “26 μανταρίνια”… Τώρα όμως, θα μάθεις και τα “7 μήλα”… Τι λες; Πάμε να γνωρίσουμε μαζί την επέκταση της γκάμας και τη διάθεση των καινοτόμων, μη συμπυκνωμένων χυμών της στον καταναλωτή, της Κάμπος Χίου.

χυμός

Καταρχήν, θα πρέπει να μάθεις ότι οι μη συμπυκνωμένοι χυμοί Κάμπος Χίου, ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητα και την ποιότητά τους. Μιλάμε για χυμούς που δεν διαφέρουν γευστικά από τις φρεσκοστυμμένες, σπιτίσιες γεύσεις του φρέσκου χυμού που κάθε οικογένεια επιθυμεί!

Χυμός 7 Μήλα από την Κάμπος Χίου 

χυμόςΗ γκάμα εμπλουτίζεται πλέον με μια νέα γεύση, “7 Μήλα”, με επιλεγμένους Ελληνικούς χυμούς από ολόγλυκα κόκκινα – πράσινα και κίτρινα μήλα. Στην ίδια σειρά μη συμπυκνωμένων χυμών, ανήκουν και οι υφιστάμενες γεύσεις – Πορτοκάλι με ζουμερά κομματάκια, ο μυρωδάτος χυμός Μανταρίνι και ο χυμός από 3 Φρούτα.

Το λανσάρισμα και την δράση προώθησης των χυμών Κάμπος Χίου, υποστηρίζει η νέα τηλεοπτική καμπάνια “12 Πορτοκάλια & 26 Μανταρίνια’’, με σκηνές που αναπολούν την αυθεντική κληρονομιά των ανθρώπων και των εσπεριδοειδών της Χίου.

Δες εδώ το σχετικό διαφημιστικό φιλμάκι για τα “26 Μανταρίνια”

 

Χυμός ή φρουτοποτά “λow!”

Ναι ο χυμός σ’ αρέσει… Όμως, εκτός αυτών, τη γκάμα της Κάμπος Χίος συμπληρώνουν τα διαδεδομένα και αγαπημένα Φρουτοποτά, τα Φρουτοποτά της σειράς “λow!” (Μανταρινάδα & λεμονάδα) με ελάχιστες θερμίδες και χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και οι 100% φυσικοί συμπυκνωμένοι χυμοί πορτοκαλιού και μανταρινιού.

χυμός

Οι χυμοί και οι λεμονάδες του Κάμπος Χίου, ήταν μάλιστα οι κατηγορίες που ξεχώρισαν τον τελευταίο χρόνο. Και ξεχώρισαν για την υψηλή περιεκτικότητα των προϊόντων σε βιταμίνη C και την ποιότητα στην γεύση. Παράγοντες που λειτουργούν ως θετικά κριτήρια προς τη συνολική ζήτηση, που ενισχύθηκαν περεταίρω με προωθητικές δράσεις.

Μάθε κι αυτό…

χυμόςΗ εκτεταμένη γκάμα των χυμών Κάμπος Χίου είναι διαθέσιμη σε ασηπτική συσκευασία Tetra Pack. Μια συσκευασία που εγγυάται την ποιότητα και τη προστασία του πολύτιμου χυμού από τον αέρα και το φως (δύο στοιχεία που αλλοιώνουν το χρώμα και την γεύση του χυμού).

More info

Τα Κάμπος Χίου διατίθενται στην κυπριακή αγορά, σε περίπτερα, φούρνους και υπεραγορές, από την εταιρεία ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers LTD.  

MadameLeFo