Ο Altuzarra λανσάρει μια βιώσιμη συλλογή για το σπίτι

Ο Joseph Altuzarra, ο αγαπημένος αμερικανός σχεδιαστής ανεβάζει το πάθος του για το σχεδιασμό σπιτιού σε ένα νέο επίπεδο. Πώς; Με ένα καινοτόμο πρόγραμμα περιορισμένης έκδοσης σε συνεργασία με εξειδικευμένους τεχνίτες της Etsy. Και μάλιστα είναι και είδη που συμβάλλουν στη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Πηγή & Photo Credits: The Impression

Altuzarra

Η νέα αποκλειστική συνεργασία μεταξύ Altuzarra και Etsy αναδεικνύει το δημιουργικό πάθος του σχεδιαστή για χειροποίητες ποιοτικές δημιουργίες  με προσωπικές πινελιές. Όλες ζωντανεύουν μέσω οκτώ ταλαντούχων τεχνιτών του Etsy απ’ όλο τον κόσμο. Η συλλογή είναι μια ευκαιρία να αναδειχθεί ο εμπνευσμένος κόσμος της Altuzarra μέσα από την κοινότητα του Etsy, του οποίου ο Joseph είναι ενεργό μέλος.

Altuzarra

«Πάντα μου άρεσε να ανακαλύπτω τεχνίτες στο Etsy. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάστηκα με κάποιους από αυτούς τους αγαπημένους τεχνίτες του Etsy απ’ όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα special project, το οποίο αναδεικνύει το μοναδικό ταλέντο και την τέχνη κάθε κατασκευαστή», αναφέρει ο ίδιος ο Joseph Altuzarra.

Altuzarra

Η συλλογή διακόσμησης σπιτιού περιλαμβάνει μαξιλάρια, «κρεβατάκια» για σκύλους, κεραμικά και πολλά άλλα διακοσμητικά. Μάλιστα, η συλλογή διατίθεται τώρα στη διεύθυνση www.etsy.com/altuzarra.

Altuzarra

«Λατρεύω να βρίσκομαι στο σπίτι με την οικογένεια και τους φίλους μου», αναφέρει ο ίδιος. «Οπότε τα home design μοιάζουν με όσα συνδέονται άμεσα με το life style μου», εξήγησε ο Joseph Altuzarra. «To να περιβάλλεσαι από αντικείμενα και έπιπλα που φέρνουν γαλήνη, χαρά και ευτυχία, είναι τόσο σημαντικό. Ήθελα να δημιουργήσω μια συλλογή που θα έδινε στους ανθρώπους μια αίσθηση άνεσης και χαράς. Η συλλογή προβάλλει τον κόσμο της Altuzarra και μιλάει για την αγάπη μου για τη χειροτεχνία και το χειροποίητο».

Altuzarra & Etsy, με γνώμονα την βιωσιμότητα

Altuzarra

Οι Altuzarra και Etsy σχεδίασαν αυτή τη συλλογή έχοντας κατά νου τη βιωσιμότητα. Τα προϊόντα δημιουργήθηκαν με υλικά που περίσσεψαν από προηγούμενες συλλογές του οίκου Altuzarra. Αυτό διατηρεί τις αξίες του Etsy ως τον πρώτο σημαντικό διαδικτυακό προορισμό αγορών που αντισταθμίζει το 100% των εκπομπών άνθρακα που προκαλούν τα κόστη των μεταφορικών (shipping). Όπως όλες οι αγορές στο Etsy, όλες οι εκπομπές που παράγονται από αντικείμενα αποστολής από τη συλλογή θα δημιουργεί θετικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις.Altuzarra

Η κίνηση αυτή είναι συνετή με τη βιωσιμότητα ικανή να επεκτείνει το label του σχεδιαστή σε νέες αγορές. Ειδικά τώρα, που το lockdown στο σπίτι έχει ένα εντελώς νέο νόημα και οι αριθμοί κοινού της Esty αυξάνονται συνεχώς. Η συλλογή περιλαμβάνει αρκετά κομμάτια που δημιουργούν ένα σικ χώρο για τους τετράποδους φίλους μας.

Altuzarra

More info

Βρες περισσότερες πληροφορίες στο https://www.etsy.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0