Νέο υπερσύγχρονο κατάστημα Lidl: Ανοίγει στη Λεμεσό

Αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα… Σε 10 μέρες η Lidl Κύπρου, ανοίγει στις 28 Ιούλιου το 19ο κατάστημα της στην Κύπρο. Πιστή στο πλάνο επέκτασης του δικτύου της και συνεχίζοντας να ανεβάζει ψηλά τον πήχη της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών τώρα έρχεται με ένα νέο κατάστημα στον παραλιακό της Λεμεσού, στον Άγιο Αθανάσιο. Κάνε scroll και σου ετοιμάσαμε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες…

 Η Lidl Κύπρου ανοίγει στη Λεμεσό το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα Lidl! Με στόχο τη δημιουργία μιας μοντέρνας αγοράς, οι εσωτερικοί χώροι του νέου καταστήματος ανταποκρίνονται απόλυτα στις σημερινές ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας ακόμα ένα σημείο πρόσβασης για αγορές των αγαπημένων προϊόντων Lidl.

Το νέο κατάστημα, βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού, Λεωφόρος Προμαχών Ελευθερίας 13, στον Άγιο Αθανάσιο, απέναντι από το Columbia Beach.

Η φιλική ατμόσφαιρα, οι μελετημένοι διάδρομοι και γενικότερα, η αειφόρος τεχνολογική φιλοσοφία του, ανεβάζουν ακόμα ψηλότερα το επίπεδο εξυπηρέτησης και αγοραστικής εμπειρίας. Η νέα υπεραγορά, διαθέτει άνετους χώρους στάθμευσης, σκίαστρα, διαμορφωμένο χώρο πρασίνου και ΔΩΡΕΑΝ σημείο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Εδώ και δώδεκα χρόνια, η Lidl Κύπρου, το κάθε νέο κατάστημα που εγκαινιάζει σε κάθε γωνιά της Κύπρου, είναι μια γιορτή για τους καταναλωτές.

Σε εορταστικό κλίμα, θα προσφέρει ειδικές προσφορές, μόνο για το νέο κατάστημα του Αγίου Αθανασίου. Παράλληλα, στο ίδιο κατάστημα, από το πρωί μέχρι και το απόγευμα θα κερνά τους καταναλωτές δροσερά ποτά, σνακ και παγωτά. Τέλος οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Στο αναπτυξιακό πλάνο της Lidl Κύπρου, βρίσκονται και άλλα νέα καταστήματα και αρκετές νέες υπηρεσίες, συνεργασίες και συστήματα που επιφυλάσσουν στους πελάτες της μια ακόμα πιο συναρπαστική αγοραστική εμπειρία εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές, φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy 

instagram.com/lidl_cyprus  

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

MadameLeFo