Νέα μέτρα στο ταμείο, για την ασφάλεια όλων μας

Ξέχασε αυτή την εικόνα… Τα νέα δεδομένα φέρνουν αλλαγές… Έτσι, μέχρι τη Δευτέρα, υπολογίζεται ότι όλα τα ταμεία στα καταστήματα Lidl θα έχουν νέα μορφή… Προνοητική όπως πάντα, η Lidl Κύπρου λαμβάνει πλέον επιπρόσθετα μέτρα για την προάσπιση της υγείας και της ασφάλειας όλων μας.

Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα τα ταμεία και στα 17 καταστήματα της Lidl Κύπρου αλλάζουν “εμφάνιση”. Βλέπεις, για τη Lidl Κύπρου η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της συνιστά απόλυτη προτεραιότητα. Γι’ αυτό και ενισχύει τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα καταστήματά της για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19 με την πρωτοβουλία τοποθέτησης προστατευτικών διαχωριστικών από πλεξιγκλάς στα ταμεία και επιπλέον σταθμών αντισηψίας χεριών στους χώρους των 17 καταστημάτων της.

Η τοποθέτηση των προστατευτικών διαχωριστικών έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή και αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 23.03 σε όλα τα ταμεία του δικτύου καταστημάτων της Lidl Κύπρου.
Με την τοποθέτηση τους, μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού Covid-19 τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για τον πελάτη που εξυπηρετείται στο ταμείο.
Οι εργαζόμενοι στα 17 καταστήματα και το εφοδιαστικό κέντρο λαμβάνουν ατομικά μέτρα προστασίας με γάντια και αντισηπτικά χεριών ενώ εφαρμόζεται η νομοθετικού χαρακτήρα οδηγία της αναλογίας του ενός ατόμου ανά 8τ.μ που μειώνει την πιθανότητα διασποράς του ιού.
Με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα η Lidl Κύπρου προχωρά διαρκώς σε νέες πρωτοβουλίες και πρόσθετα μέτρα για την προάσπιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών της.

Οι μεγαλύτερης ηλικίας καταναλωτές και τα ΑμεΑ έχουν προτεραιότητα

Εξάλλου, από την Πέμπτη 19 Μαρτίου, η Lidl Κύπρου με δική της πρωτοβουλία προχώρησε στην εφαρμογή χρονικής ζώνης αγορών κατά προτεραιότητα. Στόχος της είναι να διευκολύνει την καλύτερη πρόσβαση καταναλωτών ηλικίας άνω των 65 ετών καθώς και ΑμεΑ στα καταστήματά της.

Η πρωτοβουλία για τη χρονική ζώνη αγορών κατά προτεραιότητα τέθηκε σε εφαρμογή από την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 και ισχύει καθημερινά, Δευτέρα έως Σάββατο από τις 7 έως τις 10 το πρωί και τη Κυριακή από τις 8 έως τις 10 το πρωί σε όλο το δίκτυο των 17 καταστημάτων της Lidl Κύπρου. Βεβαίως, όλοι οι καταναλωτές παρακαλούνται να ακολουθούν και τις οδηγίες των συνεργατών ασφαλείας στις εισόδους των καταστημάτων.

«Στις δύσκολες στιγμές λειτουργούμε ακόμα περισσότερο συλλογικά και με αλληλεγγύη για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από περισσότερη φροντίδα. Η πρωτοβουλία μας, όμως, δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς την κατανόηση των καταναλωτών και για αυτό ζητούμε τη συμβολή όλων στην εφαρμογή της. Ας  δώσουμε προτεραιότητα σε αυτούς τους συμπολίτες μας να κάνουν τις αναγκαίες αγορές τους με περισσότερη ασφάλεια», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Κύπρου.

Παράλληλα και για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας η Lidl Κύπρου εφαρμόζει όλες τις νομοθετικού χαρακτήρα ειδικές οδηγίες προσέλευσης στα καταστήματά της.

Μάθε περισσότερα στα
https://corporate.lidl.com.cy
www.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy
www.instagram.com/lidl_cyprus
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
www.linkedin.com/company/lidl-cyprus