Καλοκαιρινή διασκέδαση… Η φαντασία προσγειώνεται στο emirates.com

Καλοκαιρινή διασκέδαση… Η φαντασία προσγειώνεται στο emirates.com με παιχνίδια και χίλιες δυο ιδέες για να εμπλουτίσεις δημιουργικά το μυαλουδάκι τους. Η Emirates, η διάσημη αεροπορική εταιρεία διασκεδάζει τα παιδιά κατά τη διάρκεια των διακοπών

Τα ταξίδια αναψυχής μπορεί να έχουν ανασταλεί και τα σχολεία να είναι εκτός λειτουργίας προς το παρόν, αλλά η φαντασία έχει προσγειωθεί στο emirates.com. Η φιλική προς την οικογένεια αεροπορική εταιρεία περιέχει μια σελίδα με ειδικές δραστηριότητες. Αυτή η σελίδα βρίσκεται στην ιστοσελίδα της και στόχο έχει να διασκεδάσει τα παιδιά στις καλοκαιρινές διακοπές.

Καλοκαιρινή διασκέδαση με την Emirates Fly With me Animals

Τα Emirates Fly With me Animals, τα οποία ταξιδεύουν με παιδιά σε κάθε πτήση, έχουν πλέον ψηφιοποιηθεί. Έτσι, οι οικογένειες μπορούν να επιλέξουν από πολύχρωμους γρίφους, ιστορίες και δραστηριότητες με φιλικά, οικεία πρόσωπα – όλα από την άνεση του σπιτιού τους. Μετά από δεκαετίες που κάνουν τα αεροπορικά ταξίδια διασκεδαστικά για τους μικρούς επιβάτες, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο παρέχει έναν πλούτο εμπειριών που κρατούν τα παιδιά χαρούμενα και απασχολημένα.

Οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να κατεβάσουν και να εκτυπώσουν ένα βιβλίο ζωγραφικής 16 σελίδων Fly with Me Animals για να εξοικειωθούν ξανά με τους Lewis the Lion, Peek U the Panda, Ernie the Penguin, Savannah the Elephant, Brett the Bear, Mia the Manta Ray και ChaoChao the alligator.

Συνδεθείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας στέλνοντας ένα ειδικό μήνυμα σε όσους βρίσκονται κοντά και μακριά, χρησιμοποιώντας μία από τις καρτ-ποστάλ που μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε ή διατηρήστε τα πιο πολύτιμα στιγμιότυπα σας σε μια κορνίζα φωτογραφιών με δυνατότητα λήψης με τα αγαπημένα ζώα.

Τα παιδιά μπορούν να μάθουν να φτιάχνουν νόστιμες απολαύσεις με μια γευστική συνταγή κέικ μπανάνας ή να περιπλανηθούν σε μια περιπέτεια μαζί με τα Animals μέσα από μια σειρά βίντεο για παιδιά.

Τα περιοδικά δραστηριοτήτων Fly with me Animals είναι επίσης διαθέσιμα για λήψη και κάθε τεύχος είναι γεμάτο παζλ και παιχνίδια που κάνουν τη μάθηση διασκεδαστική. Σε όσους λείπουν οι λούτρινοι ταξιδιωτικοί σύντροφοι, μπορούν να επισκεφθούν το Επίσημο Κατάστημα της Emirates και να αγοράσουν τα παιχνίδια και να τα πάρουν σπίτι τους.

Οι επιμελημένες δραστηριότητες ξεκίνησαν εγκαίρως για τις καλοκαιρινές διακοπές και είναι η τέλεια ευκαιρία για τα παιδιά να αποκτήσουν επιπλέον δημιουργικότητα και να ανακαλύψουν τρόπους για να κάνουν την μάθηση στο σπίτι πιο ευχάριστη. Τον τελευταίο χρόνο, η Emirates παρουσίασε 4,4 εκατομμύρια παιδικά παιχνίδια «Fly with me» και τσάντες Lonely Planet και 3,7 εκατομμύρια περιοδικά και σετ με μολύβια χρωματισμού, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως η προτιμώμενη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως για οικογενειακά ταξίδια.

Learn more about Emirates

Η Emirates εξυπηρετεί με υπερηφάνεια την κυπριακή αγορά για 25 χρόνια. Προσφέρει καθημερινά πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας στο Ντουμπάι και τη Μάλτα. Η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία στον κόσμο ενώνει τους Κύπριους ταξιδιώτες με 159 προορισμούς σε 86 χώρες και περιοχές στο παγκόσμιο δίκτυό της.

Η Emirates, διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο από Airbus A380 και Boeing 777. Έτσι προσφέρει στους Κύπριους ανέσεις αεροσκαφών ευρείας ατράκτου τελευταίας τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, κρατήσεις και όρους χρήσης, μπορείς να επισκεφθείς την επίσημη ιστοσελίδα: www.emirates.com/cy

Μάθε επίσης όλες τις νέες δυνατότητες για τους πελάτες που επηρεάζονται από τον COVID 19 κάνοντας κλικ εδώ

 

 

 

MadameLeFo