Η Lidl Κύπρου στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο

Η Lidl Κύπρου με συνέπεια συνεχίζει για 7η συνεχόμενη χρονιά να στηρίζει το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας Αροδαφνούσα.

Δες εδώ το σχετικό video

 

Το “Δείπνο Αγάπης”

Σε μια λαμπερή βραδιά την προηγούμενη Παρασκευή, 14.2.2020, ανήμερα της ημέρας της αγάπης, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, με την χορηγία της Lidl Κύπρου, πραγματοποίησε το καθιερωμένο “Δείπνο Αγάπης”, στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του προστάτη του Συνδέσμου, Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη και της συζύγου του Άντρης Αναστασιάδη.

 Στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Φέτος στο πλαίσιο της εορταστικής καμπάνιας, η εταιρία με κάθε αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας Favorina από τις 17 Οκτωβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου διέθετε δέκα λεπτά του ευρώ για την πλήρη στήριξη του επισιτιστικού προγράμματος της Αροδαφνούσας καθώς και το λειτουργικό κόστος παροχής του. Στο πλαίσιο αυτό συγκεντρώθηκε το ποσό των 50,000€ το οποίο και παραδόθηκε κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς στον Πρόεδρο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Δρ. Αδάμο Αδάμου.

«Εδώ και επτά συνεχόμενα έτη είμαστε δίπλα στο έργο που επιτελεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου. Για όλους εμάς στην Lidl Κύπρου η δημιουργία αλυσίδας αγάπης και κοινωνικής προσφοράς είναι καθημερινός μας στόχος. Η στήριξη των συνανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητα μας. Κι αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις προς την Κυπριακή κοινωνία», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Lidl Κύπρου, Σπύρος Κονδύλης.

Η Lidl Κύπρου

Κοινωνική της προσφορά

Η Lidl Κύπρου καθημερινά προσπαθεί για ένα καλύτερο αύριο. Γι’ αυτό λειτουργεί υπεύθυνα σε κάθε τομέα της επιχείρησης και εφαρμόζει τις βέλτιστες πρακτικές βιωσιμότητας και κοινωνικής υπευθυνότητας.

 

Μάθε περισσότερα για τη Lidl Κύπρου στο 

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy 

www.instagram.com/lidl_cyprus

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

www.linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0