Η Lidl Κύπρου ανοίγει στη Λευκωσία το 20ό κατάστημά της!

Η μεγάλη αλυσίδα υπεραγορών Lidl Κύπρου ανοίγει στη Λευκωσία το 20ό κατάστημά της! Μιλάμε για ένα νέο, εντυπωσιακό κατάστημα, που ανοίγει στον Στρόβολο, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022.

Η Lidl Κύπρου, πλέον με 20 καταστήματα σε όλη την Κύπρο, επιβεβαιώνει την ολοένα αυξανόμενη προτίμηση των καταναλωτών για τις απλές, οικονομικές και ποιοτικές αγορές που προσφέρει. Συνεχίζοντας τη σταθερή της επέκταση στην Κύπρο, η Lidl Κύπρου, εγκαινιάζει τη λειτουργία του νέου της καταστήματος που ακολουθεί τα πρότυπα των σύγχρονων υπεραγορών του εξωτερικού.

Με στόχο τη βελτιστοποίηση της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών, το νέο αυτό κατάστημα είναι ειδικά μελετημένο ώστε να προσφέρει στους πελάτες, μια ακόμα πιο ξεκούραστη και εύκολη αγοραστική εμπειρία. Κάθε χώρος του, από το δωρεάν σημείο φόρτισης αυτοκινήτων, τους φωτεινούς και πιο μεγάλους διαδρόμους του, μέχρι τους άνετους χώρους στάθμευσης και τον χώρο πρασίνου, είναι σχεδιασμένο πάνω στα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα της αλυσίδας και ανεβάζει υψηλότερα το επίπεδο εξυπηρέτησης. Για να βρίσκουν όλοι αυτό που θέλουν ακόμα πιο κοντά τους, χωρίς να χάνουν χρήματα και χρόνο.

Το νέο κατάστημα Lidl, βρίσκεται στη Λεωφόρο Τσερίου 153, στον Στρόβολο της Λευκωσίας και το άνοιγμα του καταστήματος θα είναι στις 24 Νοεμβρίου. Κι όπως κάθε φορά που η Lidl εγκαινιάζει ένα νέο κατάστημα μέσα στα 12 χρόνια λειτουργίας της στην Κύπρο, έτσι και τώρα, το γεγονός αυτό είναι μια γιορτή για τους καταναλωτές. Ειδικά καθώς πρόκειται για το 20ό  υπερσύγχρονο κατάστημα της.  Σε αυτήν την ιδιαίτερη εορταστική ατμόσφαιρα, την ημέρα των εγκαινίων, περιμένουν τους καταναλωτές πολλές εκπλήξεις, προσφορές αλλά και νοστιμιές Lidl!

Η Lidl Κύπρου ακολουθεί πιστά το αναπτυξιακό της πλάνο και επιφυλάσσει στους πελάτες της περισσότερα νέα καταστήματα, αλλά και πιο σύγχρονες υπηρεσίες, ώστε να απολαμβάνουν ακόμα πιο άνετα και οικονομικά, τις καθημερινές τους ποιοτικές αγορές.

 

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου: 

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy 

instagram.com/lidl_cyprus  

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

MadameLeFo