5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος για άλλη μια χρονιά να υποδεχθεί τους χιλιάδες δρομείς του. Και ο  τηλεοπτικός σταθμός OMEGA ως χορηγός επικοινωνίας, αναλαμβάνει τη ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού.

Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έρχεται την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 στην παραλία Φοινικούδων. Και για άλλη μια χρονιά ο τηλεοπτικός σταθμός OMEGA ως χορηγός επικοινωνίας, αναλαμβάνει τη ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού. Το OMEGA Channel θα μεταφέρει τον παλμό της διοργάνωσης λεπτό προς λεπτό, για δύο ώρες με ζωντανή μετάδοση, από την πόλη του Ζήνωνα. Έτσι όλοι θα απολαύσουν μέσα από τους δέκτες τους, τη μοναδική εμπειρία που ενώνει τον αθλητισμό με την κουλτούρα του νησιού.

Συντονιστείτε στο OMEGA, το μεσημέρι της Κυριακής 20 Νοεμβρίου από τις 11.00 έως τις 13.00 και ζήστε τη μεγάλη φιέστα του 5ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας μέσω πλούσιας ενημέρωσης. Ο Ονούφριος Σωκράτους και δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού με live συνεντεύξεις και αναλυτική παρουσίαση θα μεταφέρουν τα όσα θα διαδραματίζονται εκείνη τη στιγμή.

Αθλητές από όλο τον κόσμο θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε μία από τις επτά διαδρομές. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195 χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ) και των 10 χλμ αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5 χλμ αγώνα δρόμου και των 5 χλμ εταιρικού αγώνα, όπου ομάδες και εταιρείες από όλη την Κύπρο θα δοκιμάσουν τα όριά τους. Η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1 χλμ για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1 χλμ, όπου εκατοντάδες παιδιά θα πλημμυρίσουν την παραλία των Φοινικούδων, όπως σε κάθε διοργάνωση.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο κιόλας χρόνο διοργάνωσης του, ενώ αποτελεί τον πρώτο “πράσινο” Μαραθώνιο της Κύπρου. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 50 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό.

MadameLeFo