Φτιάξε την κουζίνα των ονείρων σου με τη βοήθεια της ΙΚΕΑ!

H κουζίνα αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους πιο σημαντικούς και πολυχρησιμοποιημένους χώρους του σπιτιού. Και για να είναι λειτουργική, μπορείς με τη βοήθεια της ΙΚΕΑ να το πετύχεις εύκολα, χωρίς περιττό άγχος. Μάθε πιο κάτω πως το όνειρό σου θα γίνει πραγματικότητα!

Χώρος συνάντησης, γαστρονομικής έμπνευσης και φυσικά, δημιουργίας! Όχι, δε μιλάμε για κάποιο νέο εστιατόριο ή καφέ αλλά για… την κουζίνα σου! H κουζίνα αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους πιο σημαντικούς και πολυχρησιμοποιημένους χώρους του σπιτιού. Μια λειτουργική κουζίνα λοιπόν, που ανταποκρίνεται στη δική σου προσωπική αισθητική καθώς και στις δικές σου ιδιαίτερες ανάγκες, είναι μέγιστης σημασίας για ένα άνετο και όμορφο σπιτικό. Με τη βοήθεια της ΙΚΕΑ αυτό μπορεί να επιτευχθεί εύκολα, χωρίς περιττό άγχος.

Όποιο στιλ κι αν προτιμάς, παραδοσιακό ή σύγχρονο, μίνιμαλ ή ρουστίκ, βιομηχανικό ή ρομαντικό, στην ΙΚΕΑ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υλικών και στιλ διακόσμησης. Έτσι έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις την τέλεια κουζίνα όπως ακριβώς την ονειρεύτηκες, προσαρμοσμένη στις ανάγκες, το στιλ αλλά και τον προϋπολογισμό σου! Μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από το έντυπο της ΙΚΕΑ για προϊόντα και συλλογές κουζίνας και να βρεις ιδέες για όλες τις ανάγκες σου, είτε αυτές αφορούν φωτισμό και διακόσμηση, ή έξυπνη και λειτουργική αποθήκευση.

Πρακτικές λύσεις για την κουζίνα σου

Αφού ξεκαθαρίσεις πώς ακριβώς θέλεις να διαρρυθμίσεις τον χώρο σου, μπορείς να περάσεις στα επόμενα, πιο πρακτικά στάδια… Μιλάμε για το μέτρημα της κουζίνας, τον σχεδιασμό, την αγορά και την εγκατάστασή της. Για πολλούς, αυτές οι διαδικασίες μπορούν να αποτελέσουν πηγή άγχους και σύγχυσης. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να ακολουθήσεις 5 απλά βήματα που θα οργανώσουν τις σκέψεις σου αλλά και όλα τα πρακτικά ζητήματα των πιο πάνω διαδικασιών.

Σε αυτά τα 5 βήματα, θα ανακαλύψεις διάφορες υπηρεσίες που σχεδιάστηκαν ειδικά για να σου παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια τυχόν χρειαστείς. Μπορείς για παράδειγμα να σχεδιάσεις την κουζίνα των ονείρων σου μόνη σου, με τα δωρεάν Σχεδιαστικά Προγράμματα της ΙΚΕΑ… Μπορείς όμως, να αφεθείς στα έμπειρα χέρια των σχεδιαστών του καταστήματος. Απλά θα κλείσεις ραντεβού στο κατάστημα ή θα κάνεις βιντεοκλήση! Το ίδιο ισχύει και για τη μέτρηση, αλλά και για την εγκατάσταση. Γι’ αυτά τα 2 βήματα θα επιλέξεις να διεκπεραιώσεις τη διαδικασία η ίδια, ή θα την αναθέσεις σε κάποιον από τους ειδικούς επαγγελματίες.

Οι κουζίνες ΙΚΕΑ είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να προσαρμόζονται στον χώρο και στον τρόπο ζωής σου. Κι αυτό, γιατί λαμβάνονται υπόψη η υψηλή ποιότητα, τα βιώσιμα υλικά, η λειτουργικότητα καθώς και η ανθεκτικότητα. Ο στόχος είναι να απολαμβάνεις τα έπιπλα και τους χώρους σου για πολλά χρόνια… Και όλα αυτά, με δωρεάν εγγύηση μέχρι και 25 χρόνια!

More info

Για περισσότερες πληροφορίες δες την ιστοσελίδα της ΙΚΕΑ.

 

MadameLeFo