Έρχεται το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στην Κύπρο

Έρχεται το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στην Κύπρο. Ναι, η είδηση ήρθε από το Allea Group, που ανακοίνωσε το άνοιγμα του ξενοδοχείου στην Κύπρο! Μάλιστα, το Grand Hyatt Limassol θα ανοίξει τις πόρτες του το 2025 στο πλαίσιο επέκτασης της Hyatt στην Ευρώπη

 

Το Allea Group ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας διαχείρισης μεταξύ της Anolia Holdings Limited, μέλος του Allea Group, και εταιρείας συνδεδεμένης με την Hyatt για τη λειτουργία του πρώτου ξενοδοχείου Hyatt στην Κύπρο, το Grand Hyatt Limassol. Το πολυτελές θέρετρο τριακοσίων δωματίων αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το 2025, και σηματοδοτεί τη δυναμική επέκτασης της Hyatt σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς.

Grand Hyatt Limassol… έρχεται

Το θέρετρο θα αναπτυχθεί σε παραλία Γαλάζιας Σημαίας ανατολικά της κοσμοπολίτικης πόλης της Λεμεσού και όλα τα δωμάτια θα έχουν θέα τη θάλασσα. Το Grand Hyatt Limassol θα αποτελεί από μόνο του προορισμό, αφού θα περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό beach club 4,000 τ.μ. με σπα και γυμναστήριο, μία εσωτερική και δύο εξωτερικές πισίνες. Επιπλέον, θα δημιουργηθεί χώρος ψυχαγωγίας 1,400 τ.μ., με  πέντε εστιατόρια και μπαρ. Το Grand Hyatt Limassol θα είναι το πιο βασικό κομμάτι του Zaria Resort, μιας πολυτελούς ανάπτυξης μεικτής χρήσης, που θα περιλαμβάνει οικιστικά διαμερίσματα και ιδιωτικές επαύλεις συνολικής έκτασης 80,000 τ.μ..

Grand Hyatt Limassol & Anolia Holdings 

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία με την Anolia Holdings Limited, μέσω της οποίας θα φέρουμε το brand, Grand Hyatt, στην Κύπρο, σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη,» δήλωσε ο Takuya Aoyama, Vice President Development της Hyatt για Ευρώπη και Αφρική. «Το Grand Hyatt Limassol αποτελεί σημαντικό κομμάτι της αναπτυξιακής μας στρατηγικής στην Ευρώπη, καθώς συνεχίζουμε να εξερευνούμε ευκαιρίες επέκτασης στη Μεσόγειο.»

 Grand Hyatt & πολυτελής σχεδιασμός

Το ξενοδοχείο, μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, θα φέρει όλη την πολυτέλεια, το γκλάμουρ και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό που χαρακτηρίζει διεθνώς το brand του Grand Hyatt. Ερχόμενοι στο ξενοδοχείο οι επισκέπτες θα περνούν μπροστά από ένα επιβλητικό χώρο πρασίνου 14,000 τ.μ. που θα περιλαμβάνει κήπους και προκυμαίες με φόντο την ακαταμάχητη θέα της Μεσογείου. Το θέρετρο, που θα υιοθετεί στοιχεία της κυπριακής κουλτούρας, θα προσφέρει μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες για όλους τους επισκέπτες.

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τη Hyatt για το έργο αυτό,» δήλωσε ο Alexander Iakovlev, Διευθυντής της Anolia Holdings. «Το brand του Grand Hyatt είναι συνώνυμο με την πολυτέλεια και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει στους επισκέπτες, διατηρώντας την αυθεντικότητα και τον χαρακτήρα του ίδιου του προορισμού. Επιπρόσθετα, αφού η Λεμεσός θεωρείται πλέον το επιχειρηματικό κέντρο της Κύπρου, το ξενοδοχείο θα προσελκύει επισκέπτες τόσο για τουρισμό, όσο και άτομα που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Παράλληλα θα μπορεί να φιλοξενήσει συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις. Θεωρούμε ότι το Grand Hyatt Limassol θα είναι η καρδιά του Zaria Resort.»

Η επέκταση της Hyatt στην Ευρώπη

Η ανακοίνωση για το άνοιγμα του Grand Hyatt Limassol αποτελεί συνέχεια μιας δυναμικής επέκτασης της Hyatt στην Ευρώπη τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Συγκεκριμένα, εννέα νέα ξενοδοχεία μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται το Great Scotland Yard, Hyatt Centric Dublin, Andaz Vienna Am Belvedere, Hyatt Regency Chantilly και άλλα, άνοιξαν στην περιοχή κατά το 2019, ενώ άλλα τέσσερα αναμένεται να ανοίξουν φέτος σε Βαρκελώνη, Μάντσεστερ και Φρανκφούρτη. Η επέκταση στην Κύπρο είναι μια σημαντική προσθήκη στο υφιστάμενο και ανερχόμενο πορτφόλιο της εταιρείας σε Μάλτα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σμύρνη. Ως προορισμός η Κύπρος προσελκύει επισκέπτες από βασικές αγορές της Hyatt, όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Ελλάδα, Γερμανία και Μέση Ανατολή.

More info

Τα ξενοδοχεία Grand Hyatt

Τα ξενοδοχεία Grand Hyatt σε όλο τον κόσμο, προσφέρουν ονειρικές εμπειρίες και μαγευτικές στιγμές. Σε επιλεγμένες τοποθεσίες που συνδυάζουν τοπική κουλτούρα με τα χαρακτηριστικά ενός διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου, το κάθε ξενοδοχείο Grand Hyatt είναι σχεδιασμένο με τρόπο ώστε να αποτελεί σαγηνευτικό προορισμό μέσα σε προορισμό. Τα ξενοδοχεία Grand Hyatt προσφέρουν υψηλής ποιότητας φιλοξενία σε πρώτης κλάσης χώρους διαμονής και μια πληθώρα επιλογών με φόντο την πολυπολιτισμική αρχιτεκτονική και τον επιβλητικό σχεδιασμό. Τα Grand Hyatt περιλαμβάνουν εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, πολυτελή σπα και γυμναστήρια, αλλά και χώρους για επιχειρηματικές εκδηλώσεις και συναντήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες ή για κρατήσεις παρακαλώ επισκεφθείτε το grandhyatt.com. Ακολουθείστε το @GrandHyatt στο Facebook και Instagram, και ανεβάστε τις φωτογραφίες σας με το #GrandHyatt.

Η Hyatt Hotels Corporation

Με έδρα το Σικάγο, η Hyatt Hotels Corporation, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της φιλοξενίας, διαθέτει πορτφόλιο από 20 brands, συμπεριλαμβανομένων 900 ξενοδοχείων (all-inclusive) και θέρετρων σε 65 χώρες σε 6 ηπείρους. Σκοπός της εταιρείας είναι η φροντίδα των ανθρώπων, επιδιώκοντας την πρόσληψη ταλαντούχου ανθρώπινου δυναμικού, το κτίσιμο σχέσεων με τους επισκέπτες και προσφέροντας αξία στους μετόχους. Οι θυγατρικές της εταιρείας αναπτύσσουν, κατέχουν, διαχειρίζονται, έχουν franchise, αδειοδοτούν ή παρέχουν υπηρεσίες για ξενοδοχεία, θέρετρα, branded οικίες, ακίνητα για διακοπές, γυμναστήρια και σπα, κάτω από τα brands: Park Hyatt®, Miraval®, Grand Hyatt®, Alila®, Andaz®, The Unbound Collection by Hyatt®, Destination®Hyatt Regency®, Hyatt®, Hyatt Ziva, Hyatt Zilara, Thompson Hotels®, Hyatt Centric®, Caption by Hyatt, Joie de Vivre®Hyatt House®, Hyatt Place®, tommie™Hyatt Residence Club® και Exhale® , και διαθέτουν το πρόγραμμα ανταμοιβής World of Hyatt®  που προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα και αποκλειστικές εμπειρίες στα μέλη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.hyatt.com.

Το Allea Group

H Anolia Holdings Ltd είναι μέλος του Allea Group, μιας holding εταιρείας που ασχολείται με την επένδυση και ανάπτυξη ακινήτων, με ένα ευρύ πορτφόλιο από βραβευμένα οικιστικά και εμπορικά έργα στην κεντρική και νότια Ευρώπη. Σκοπός του Allea Group είναι η δημιουργία διαχρονικών και αειφόρων αναπτυξιακών έργων, συνδυάζοντας τις γνώσεις εμπειρογνωμόνων του τομέα, καινοτόμες ιδέες επιφανών αρχιτεκτόνων και πρωτοποριακές λύσεις σχεδιαστών, με τις καλύτερες πρακτικές από κορυφαίους εργολάβους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.alleagroup.com  

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0