Ανακαλύπτουμε τι εστί σγουρό μαλλί και το τιθασεύουμε

Τα σγουρά μαλλιά είναι trendy, αλλά όσοι τα έχουν λένε ότι είναι και πολύ δύσκολα. Ωστόσο, η νέα σειρά Mad About Curls, της Schwarzkopf Professional, καταρρίπτει αυτό το μύθο! 

 

ΤΟ MAD ABOUT CURLS & WAVES είναι το πρώτο  ολιστικό τελετουργικό περιποίησης και styling,  που σέβεται και ομορφαίνει κάθε τύπο υφής, για  υπέροχους κυματισμούς και μπούκλες με  διάρκεια, χωρίς κόπο. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε στο σγουρό μαλλί της Μαρίας Σολωμού και η απόδειξη φαίνεται στη φωτογράφηση της συνέντευξής της. Και αυτό οφείλεται στον μοναδικό συνδυασμό από φόρμουλες low shampoo  με το μοναδικό Σύμπλεγμα Aquarine, που προσφέρει  έλεγχο του φριζαρίσματος χωρίς να σκληραίνει  τα μαλλιά, και απόλυτη ενυδάτωση.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ

Η σειρά  Mad About Curls, της Schwarzkopf Professional, δυναμώνει τα μαλλιά παρέχοντας  σχήμα που δεν αφήνει σκληρά τα  μαλλιά και έλεγχο του  φριζαρίσματος με διάρκεια.

ΑΠΟΛΥΤΗ  ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Στη σειρά  Mad About Curls, της Schwarzkopf Professional, οι φόρμουλες Low Shampoo  προσφέρουν κορυφαία  ενυδάτωση, τονώνοντας και  ομορφαίνοντας το φυσικό σχήμα  των μαλλιών.

HIGH FOAM CLEANSER

Με απαλή φόρμουλα χωρίς sulfate, για μπούκλες, με σύμπλεγμα Aquarine, καθαρίζει τα μαλλιά, ενώ παράλληλα  τα ενυδατώνει και δίνει στις μπούκλες σχήμα με διάρκεια. Κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά, πιο απαλά και διαχειρίσιμα, ενώ τους προσφέρει και προστασία από τη θερμότητα έως και 80°C.

TWO-WAY CONDITIONER

Ξεβγάλτε το τελείως ή ελαφρά. Η επιλογή είναι δική σας. Με  Σύμπλεγμα Aquarine, που κάνει τα μαλλιά πιο ευκολοχτένιστα,  βελτιώνει το επίπεδο υγρασίας τους, δυναμώνει τα μαλλιά, περιποιείται όλες τις μπούκλς, διευκολύνοντας το ξεμπέρδεμα τους, αφήνει καλοσχηματισμένες, απαλές, ελαστικές και λαμπερές μπούκλες που δεν φριζάρουν, ενώ τους προσφέρει και προστασία από τη θερμότητα έως και 80°C.

LIGHT WHIPPED FOAM

Ανάλαφρος αφρός styling που βελτιώνει το σχήμα ενώ παράλληλα διατηρεί τη φυσική, απαλή υφή. Η φόρμουλα  με Σύμπλεγμα Aquarine ενυδατώνει τις αφυδατωμένες μπούκλες, τονώνει το σχήμα τους ανάλαφρα, και δίνει στις μπούκλες σχήμα με διάρκεια. Παράλληλα, δυναμώνει τα μαλλιά , ενώ τους προσφέρει και προστασία από τη θερμότητα έως και 80°C.

TWISTER DEFINITION CREAM

Πλούσια κρέμα με έλαιο από σπόρους Jojoba, που ενισχύει την  υγρασία των μαλλιών, τονώνει το σχήμα τους, ενώ παράλληλα  ελέγχει το φριζάρισμα στα πολύ σγουρά μαλλιά. Η φόρμουλα με  Σύμπλεγμα Aquarine συμβάλλει στη ενυδάτωση των μαλλιών. Επιπλέον, δαμάζει τα ατίθασα μαλλιά, ελέγχει το φριζάρισμα και δίνει σχήμα στις μπούκλες με διάρκεια, τους χαρίζει λαμπερό φινίρισμα. Παράλληλα, δυναμώνει τα μαλλιά , ενώ τους προσφέρει και προστασία από τη θερμότητα έως και 80°C.

QUENCHER OIL MILK

Χρησιμοποιήστε το ως Pre-Styler ή Re-Styler, δηλαδή, πριν το styling και  την επόμενη ημέρα για να προστατέψετε και να ανανεώσετε το σχήμα  των μαλλιών σας, ή και για να ελέγξετε το φριζάρισμα. Η φόρμουλα με  σύμπλεγμα Aquarine και έλαια περιποίησης συμβάλλει στη ενυδάτωση  των μαλλιών, ξεμπλέκει, δίνει σχήμα με διάρκεια και προστατεύει τις μπούκλες πριν από το styling. Παράλληλα, μειώνει το φριζάρισμα, ανανεώνει το σχήμα στις μπούκλες την επόμενη ημέρα από την εφαρμογή, ενώ, δυναμώνει τα μαλλιά , ενώ τους προσφέρει και προστασία από τη θερμότητα έως και 80°C.

BUTTER TREATMENT 

Μάσκα εντατικής περιποίησης που θρέφει σε βάθος τα μαλλιά με μπούκλες. Η φόρμουλα θρέφει σε βάθος τα σγουρά μαλλιά, τα δυναμώνει, τα  ενυδατώνει, δαμάζει το φριζάρισμα, τα κάνει πιο ευκολοχτένιστα ενώ τους προσφέρει και λάμψη. Χάρη στο Σύμπλεγμα Aquarine, αναδομεί τα μαλλιά, βελτιώνει το επίπεδο υγρασίας, ενώ τους προσφέρει και προστασία από τη θερμότητα έως και 80°C.

Μετά απ’ όλα αυτά τα super νέα, σίγουρα, τα σγουρά μαλλιά δεν θα είναι ποτέ πια δύσκολα!

 

Τη νέα σειρά Mad About Curls, της Schwarzkopf Professional, David Salon Services Ltd (Schwarzkopf Professional, Cyprus) θα τη βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

Ανακαλύψτε περισσότερα  για το look της Μαρίας Σολωμού, που έγινε με τη νέα σειρά Mad About Curls, της Schwarzkopf Professional, κάνοντας κλικ στο

Μαρία Σολωμού: Ώρα για όμορφες… αλήθειες!