Crop top… stories και κοιλίτσες… έξω!

Crop topstories, που πάει να πει… κοιλίτσες… έξω! Ε, ναι, όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, ανεβαίνουν και τα μικροσκοπικά τοπ! Πάνω από την κοιλιά, την καλογυμνασμένη κοιλιά, δηλαδή, που έκανες τόσο κόπο να την σφίξεις… Και τώρα ήρθε η ώρα να την αναδείξεις με το παραπάνω… Τα crop top είναι εδώ για να νιώθεις άνετα απ’ το πρωί ως το βράδι, στην πόλη ή στις διακοπές σου… Και ήρθαν για να σε “δροσίζουν” και να… ανεβάζουν το θερμόμετρο!

Το θέλει η μόδα, αλλά και οι προσπάθειες που έκανες να την… σφίξεις. Η κοιλίτσα σου λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι εκτίθεται σε κοινή θέα! Φυσικά και οι σχεδιαστές την αναδεικνύουν με το παραπάνω, αφού την «συνδυάζουν» τέλεια με διάφορα καλοκαιρινά κομμάτια…

Τα crop top είναι εδώ για να σε “δροσίζουν” και να… “ανεβάζουν” το θερμόμετρο! Θα τα φορέσεις απ’ το πρωί ως το βράδυ, στις βόλτες σου στην πόλη ή στα σοκάκια του νησιού που κάνεις διακοπές… Θα τα συνδυάσεις με σορτς, με διαχρονικές pencil φούστες, με αέρινες παντελόνες και φούστες σε μάξι γραμμή. Οι fashion influencers άλλωστε, είναι οι πρώτες και καλύτερες, που τα υιοθέτησαν και σου δείχνουν τον τρόπο!

Τα crop top που αφήνουν την μέση σου να φανεί αποθεώθηκαν σχεδόν σε όλες τις διάσημες πασαρέλες… Kαι τώρα που οι θερμοκρασίες βρίσκονται στο top έρχονται για να ανεβάσουν το καλοκαιρινό mood.

Αξίζει λοιπόν, να «επενδύσεις» στα crop top και να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με ένα τουλάχιστον τοπ, που είναι από τα πιο βολικά items της σεζόν…

Ναι, όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, ανεβαίνουν και τα μικροσκοπικά τοπ! Πάνω από την κοιλιά, την καλογυμνασμένη κοιλιά, δηλαδή, που έκανες τόσο κόπο να την σφίξεις… Και τώρα ήρθε η ώρα να την αναδείξεις με το παραπάνω…

Κάνε scroll πιο κάτω ⇓ και θα βρεις χίλιες δυο ιδέες για να τα συνδυάσεις σωστά!

Εσώρουχο… εξωτερικά

Φέτος το καλοκαίρι και τα εσώρουχα μας έχουν την τιμητική τους! Έτσι, εκτός των crop top τα σουτιέν μας μεταμορφώνονται στα πιο hot top της σεζόν.

Και εννοείται, δεν πτοούμαστε! Φοράμε τα εσώρουχα μας… εξωτερικά.

Οι πιο hot fashion addicted θέλοντας να παρουσιάσουν την πρωτοποριακή τάση αντιστρέφουν τα δεδομένα… Κι έτσι εμφανίζονται με ένα στυλ όπου το σουτιέν μεταφέρεται έξω από την μπλούζα ή απλά φοριέται σαν τοπ.

Μιλάμε για μια πρωτότυπη και μοντέρνα πρόταση με ροκ διάθεση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

MadameLeFo