Tάσος Δούσης: Ξεναγός στις πιο όμορφες «ΕΙΚΟΝΕΣ»

Ο Tάσος Δούσης, αναλαμβάνει και φέτος να είναι ο ξεναγός μας στις πιο όμορφες «ΕΙΚΟΝΕΣ»… Η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή συνεχίζει τις περιπλανήσεις της στον ελλαδικό χώρο και μας παρουσιάζει τις πιο όμορφες «ΕΙΚΟΝΕΣ».

Τάσος Δούσης

Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή με μια επίσκεψη στην ιστορική Πέλλα. Αυτή τη φορά όμως, σήμερα Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στις 18:10 στο Omega channel, ο Tάσος Δούσης μάς ξεναγεί στην πανέμορφη Ευρυτανία.

Ο Tάσος Δούσης στην “Ελβετία” της Ελλάδας

Τάσος ΔούσηςΜέσα από την επιτυχημένη εκπομπή του, «ΕΙΚΟΝΕΣ», ο Τάσος Δούσης επισκέπτεται την μαγευτική Ευρυτανία! Εκεί θα θαυμάσουμε τα γραφικά μονοπάτια του ποταμού Καρπενησιώτη κάνοντας ιππασία. Επισκέπτονται το Μεγάλο Χωριό και μένουν έκπληκτοι από το παραμυθένιο σκηνικό που προσφέρουν τα ξύλινα γεφυράκια στο χωριό.

Στη συνέχεια, εξερευνούν τον ανέγγιχτο φυσικό θησαυρό του Πάντα Βρέχει, ενός εκ των ωραιότερων φαραγγιών στην Ελλάδα και βιώνουν μία υπέροχη εμπειρία στους καταρράκτες που σχηματίζονται στο φαράγγι.

Τάσος Δούσης

Από το οδοιπορικό δε θα μπορούσε να λείπει η δοκιμή των τοπικών σπεσιαλιτέ, αλμυρών αλλά και γλυκών! Ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα στη φύση σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της Ελλάδας.

 

Ραντεβού λοιπόν στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, για να παρακολουθήσουμε το νέο επεισόδιο «ΕΙΚΟΝΕΣ», σήμερα Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στις 18.10 στο OMEGA. 

MadameLeFo