Barrafino, για ένα μοναδικό ταξίδι γευστικής απόλαυσης…

Πήγαμε στο Barrafino και μάθαμε όλα όσα θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο της γεύσης! Ετοιμαστείτε κι εσείς για ένα μοναδικό ταξίδι γευστικής απόλαυσης… Εμείς σας προτείνουμε όσα δοκιμάσαμε κι εσείς επιλέγετε!

BarrafinoΤο Barrafino, το αγαπημένο εστιατόριο στην καρδιά της Λευκωσίας σάς προσκαλεί σε ένα ευφάνταστο γαστρονομικό ταξίδι γευστικής απόλαυσης! Το νέο του μενού συνδυάζει στοιχεία μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας με έθνικ πινελιές που απογειώνουν τα κλασικά πιάτα και υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία γεύσης!

Καλοκαιρινές γεύσεις

στο Barrafino Restaurant Bar

BarrafinoΤο ανανεωμένο καλοκαιρινό μενού του Barrafino έρχεται να απογειώσει τα καλοκαιρινά σας βράδια, με νέες προτάσεις όπως Ταρτάρ Τόνου με αβοκάντο και wasabi, γαρνιρισμένο με φρέσκο κόλιανδρο. Μην διανοηθείτε να αντισταθείτε και γευτείτε το Χοιρινό Σκαλοπίνι στη σχάρα με τυρί μετσοβόνε, γλάσο βαλασαμικού και λιαστές ντομάτες. BarrafinoΔοκιμάστε ανεπιφύλαχτα και το εξαιρετικό Φιλέτο Σολωμού στο φούρνο, που είναι αρωματισμένο με ελαιόλαδο και κάπαρη, λαχανικά εποχής και σάλτσα Aioli.

Γευστικές εκπλήξεις

BarrafinoΈνα κύκλος γευστικών εκπλήξεων σας περιμένει και με τα νέα πιάτα ημέρας. Δημιουργικά πιάτα που θα ανανεώνονται επί τακτικής βάσης… Δοκιμάστε Πέννες με κρέμα φέτας, σπανάκι, κουκουνάρια και λιαστές ντομάτες. Σταθερή αξία, η χοιρινή μπριζόλα με αρωματικά βότανα, χοντρό αλάτι και πρώιμες πατάτες, αλλά και το εκπληκτικό σαγανάκι με γαρίδες και κρέμα φέτας… BarrafinoΠιάτα που ετοιμάζονται καθημερινά με εξαιρετικής ποιότητας υλικά και προσφέρουν ακόμη περισσότερες γαστρονομικές επιλογές.

Και early drinks στο Barrafino

Φέτος το καλοκαίρι το ταξίδι της γευστικής απόλαυσης ξεκινά αμέσως μετά το γραφείο! Στον εξωτερικό χώρο του Barrafino μπορείτε να συνοδεύσετε το κρασί ή το cocktail σας με βάση το ειδικά διαμορφωμένο Wine & Bites Μenu. Αυτό το μενού είναι διαθέσιμο καθημερινά από τις 17.30 έως τις 19.30μμ. Χαλαρώστε παρέα με τους φίλους σας, συνδυάζοντας το ποτό σας με λαχταριστές επιλογές όπως Pizzette, Τριλογία μπιφτεκιών και ποικιλίες τυριών και αλλαντικών.

Το αγαπημένο σας Barrafino είναι ένας μοναδικός χώρος στην καρδιά της πόλης. Και υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε καλοκαιρινούς προορισμούς, μέσα από αρώματα και γεύσεις της μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας.

More infoBarrafino

Το Barrafino Restaurant Bar είναι μέλος της Symeonides Group of Companies. Το εστιατόριο βρίσκεται στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού 3, στη Λευκωσία, τηλ. για κρατήσεις 22 767696

MadameLeFo