20+2 καλοκαιρινά και απαραίτητα για το νεσεσέρ σου

Βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού και  αναζητάμε νέα προϊόντα που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά μας, και θα μας περιποιηθούν ολοκληρωτικά! Γι’ αυτό και επιλέξαμε τα καλοκαιρινά και απαραίτητα για το νεσεσέρ μας! Κι εσύ θα αποφασίσεις ότι σου κεντρίσει το ενδιαφέρον για το wish list σου!

Make me up

Είναι όλα νέα, και έφθασαν για να φροντίσουν και να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου. Γι’ αυτό κι εμείς σου τα συστήνουμε για να επιλέζεις… τα καλοκαιρινά και απαραίτητα του μακιγιάζ σου. Κάνε scroll πιο κάτω και θα βρεις όσα χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου. 

Καλοκαιρινά και απαραίτητα του μακιγιάζ

καλοκαιρινά και απαραίτητα [bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Skin Long-Wear Weightless Foundation, με SPF15, Bobbi Brown, το αγαπημένο foundation έρχεται τώρα σε νέες αποχρώσεις για να καλύψει όλους τους χρωματικούς τόνους. Στην Κύπρο λανσάρονται τώρα 8 νέες αποχρώσεις.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] CC Complete Cream for Eyes, Youth Lab, πολυδραστική κρέμα ματιών νέας τεχνολογίας, με φυσικές χρωστικές. Χαρίζει άμεση φωτεινότητα και λάμψη στην περιοχή, ενώ μειώνει ορατά μαύρους κύκλους και σημάδια γήρανσης.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] L’Essentiel, Guerlain, υγρό μέικ απ με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης. Να θυμάσαι ότι προσφέρει απόλυτη κάλυψη, ενυδάτωση, ισορροπία και προστασία. Επιπλέον, το φυσικό φινίρισμα που σου χαρίζει θα διαρκεί μέχρι και 16 ώρες χωρίς να αλλοιώνεται.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Άγριο Τριαντάφυλλο Foundation, Κorres, υγρό make-up μεγάλης διάρκειας με ελαστική υφή. Απλώνεται ομοιόμορφα, «ενώνεται» με την επιδερμίδα χωρίς το ανεπιθύμητο build-up effect. Το Fresh no-make-up skin αποτέλεσμα που σου χαρίζει διαρκεί τουλάχιστον για 8 ώρες. Και εννοείται, χαρίζει αψεγάδιαστη, τέλεια εικόνα και φυσική λάμψη.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] My Skin But Better Fondotinta Superfluido Effetto Invisibile, Mesauda Milano, ανάλαφρο μέικ απ με αόρατο φινίρισμα, για αλαβάστρινη επιδερμίδα. Αφήνει το δέρμα απαλό, αναζωογονημένο και με απαλή και ομοιόμορφη χροιά. Θα το βρεις σε αισθητικούς, σε 6 αποχρώσεις.

καλοκαιρινά και απαραίτητα[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Power  Fabric  High Coverage  Foundation  balm, από τη σειρά Power Fabric, Giorgio Armaniγια μακιγιάζ μακράς διάρκειας και υψηλής    κάλυψης.  Συνδυάζοντας την απόλυτα  φυσική αίσθηση  με την υψηλή κάλυψη, σας δίνει  τη δυνατότητα δημιουργίας  ενός  ολοκληρωμένου  μακιγιάζ χωρίς ατέλειες.

καλοκαιρινά και απαραίτητα[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Duo Bronze et Lumière, από τη συλλογή Vision D’Asie, Chanel, πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο ζευγάρωμα ματ bronzer με ένα μαργαριταρένιο highlighter που τονίζει απαλά τα περιγράμματα ενώ ταυτόχρονα δίνει στο δέρμα ματ όψη.

Kαλοκαιρινά και απαραίτητα BB & CC

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Perfect Hydrating BB Cream με SPF30, Shiseido, πολυλειτουργική ΒΒ κρέμα, αφού συνδυάζει τέλεια κάλυψη και περιποίηση. Θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου λάμψη και ενυδάτωση, ενώ την προστατεύει από τις ακτίνες UV. Το δέρμα σου θα γίνεται μέρα με την ημέρα πιο φωτεινό, πιο λαμπερό και με ομοιόμορφη. Καλύπτει και τους ανοιχτούς πόρους και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας.

καλοκαιρινά και απαραίτητα[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Sports BB Compact SPF50+, Shiseido, ένα quick-dry BB προϊόν σε compact μορφή, που στεγνώνει γρήγορα τον ιδρώτα για να μην «τρέχει» το μακιγιάζ. Η τεχνολογία WetForce αντιδρά θετικά με το νερό και την εφίδρωση, βελτιώνοντας την αντηλιακή προστασία, ακόμη και σε έντονη άθληση. Extra bonus: Συγχρονίζεται με την εφίδρωση και την μετατρέπει σε άρωμα κίτρου.

καλοκαιρινά και απαραίτητα[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] CC creams με SPF 30+ της pHformula, είναι ένα πολυλειτουργικό σύμπλεγμα διορθωτικής κρέμας CC που ελαχιστοποιεί αμέσως την εμφάνιση των ατελειών. Περιέχει βιταμίνη C που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει το δέρμα και ρετινόλη για έντονη αντιγηραντική δράση. Ιδανική για χρήση μετά από δερματολογικές διαδικασίες, όπως μεσαίου τύπου χημικά peelings ή αναδόμηση με laser.

Χρώματα με λάμψεις

Ότι κι αν επιλέξεις μεσ’ το καλοκαίρι για το μακιγιάζ σου, να θυμάσαι πάντα ότι η λάμψη θα πρέπει να είναι από τα κυρίαρχα points της wish list σου.

καλοκαιρινά και απαραίτητα[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] LimitedEdition High Shine Liquid Eye Shadow, Bobbi Brown, σκιά σε υγρή μορφή, εξασφαλίζει λαμπερό αποτέλεσμα που αντανακλά το φως.  Θα τη βρεις σε 3 αποχρώσεις: Perfect Foil, Molten Petal και Gold Fusion.

καλοκαιρινά και απαραίτητα[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Oh Naturelle, από τη Violette, την Global Beauty Director της Estée Lauder, με παιχνιδιάρικες υφές και αποχρώσεις κολακεύουν όλους τους τόνους επιδερμίδας. Δημιουργούν διαφορετικά look: απαλό ή έντονο, γλυκό αλλά και σέξι, αψεγάδιαστο και παιχνιδιάρικο. Τόλμησε κι εσύ το nude look με τον δικό σου τρόπο.

καλοκαιρινά και απαραίτητα[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Bronzing Powder Duo, Bobbi Brown, ένας συνδυασμός ματ και λαμπερών αποχρώσεων, με τόνους που μιμούνται εκείνους του φυσικού μαυρίσματος. Περιέχει και μικροσκοπικές πέρλες, που χαρίζουν στο δέρμα μια ελαφρά ζεστή όψη, απόλυτα φυσική.  Θα τη βρεις στις αποχρώσεις: Golden Light & Maui, Medium & Santa Barbara

καλοκαιρινά και απαραίτητα[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] LimitedEdition Desert Heat Eyeshadow Palette, από τη συλλογή Bronze Goddess της Estée Lauder, 9 μεταξένιες σκιές για να δώσεις την καλοκαιρινή έμφαση στα μάτια σου και να δημιουργείς ατελείωτα ηλιοκαμένα looks. Ματ και μεταλλικές υφές τονίζουν τα βλέφαρά σου και τους χαρίζουν την απόλυτη καλοκαιρινή λάμψη.

καλοκαιρινά και απαραίτητα[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Selfie Ready, Clarins, μια σειρά από λύσεις μακιγιάζ για όλες εμάς τις λάτρεις των selfies.  Για να δείχνεις στα καλύτερά σου, χωρίς προσπάθεια, ανακαλύψτε την νέα συλλογή “Selfie Ready» και θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

καλοκαιρινά και απαραίτητα[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Art Library, MAC, τρεις νέες παλέτες ματιών που αναβαθμίζουν το μακιγιάζ. Κομψές, θερμές αποχρώσεις της παλέτας Flame-Boyant, συμπυκνωμένες ουδέτερες αποχρώσεις της παλέτας Nude Model ή απογειωτικές αποχρώσεις της παλέτας It’s Designer.

καλοκαιρινά και απαραίτητα[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Lip Volumizer, La Mer, ένα εξειδικευμένο προϊόν, σε μορφή gloss, για μεταξένια απαλότητα και πλούσια υφή στα χείλη. Εμπλουτισμένο με τον πανίσχυρο ορό Miracle BrothTM στη σύνθεσή του, προσφέρει ορατή ανανέωση με ένα μόνο πέρασμα.

Καλοκαιρινά και απαραίτητα λαδάκια

Το καλοκαίρι, φροντίζουμε κυρίως το πρόσωπό μας. Ωστόσο, παραμελούμε το σώμα και τα μαλλιά μας… Βέβαια, με τα σωστά προϊόντα μπορείς να τα φροντίσεις κι αυτά θα σε ανταμείψουν, αφού το σώμα σου θα γίνει βελούδινο και τα μαλλιά σου μεταξένια.

καλοκαιρινά και απαραίτητα[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Huile Prodigieuse Floral, Nuxe, το ανανεωμένο ξηρό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Περιέχει 7 φυτικά έλαια (Tsubaki, Sweet almond, Camellia, Borage, Hazelnut, Macadamia, Argan) και βιταμίνη Ε. Ένας μοναδικός συνδυασμός αρωμάτων λουλουδιών (από μανόλια, λευκό μόσχο και νότες από pink grapefruit), σου χαρίζουν μια νέα δροσερή εμπειρία που αναδεικνύει την θηλυκότητά σου.

καλοκαιρινά και απαραίτητα[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] The LimitedEdition Glowing Body Oil, από τη συλλογή Soleil de la Mer, La Mer, για απόλυτη λάμψη. Αυτό το πολυτελές λαδάκι σώματος με πλούσιο σύμπλεγμα Βιταμίνης Ε και θρεπτικών ελαίων, απαλύνει, καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σου χαρίζοντάς της μια φυσική λάμψη. Ανακίνησε το απαλά και το απλώνεις σ’ όλο σου το κορμί για διακριτικά φωτεινή, νεανική όψη. 

καλοκαιρινά και απαραίτητα[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Shimmering Oil Spray for Hair & Body, από τη σειρά Bronze Goddess, Estée Lauder, ένα υπέροχο λαδάκι σε σπρέι, για να αναζωογονήσεις και να θρέψεις την επιδερμίδα σου, αλλά και για να προσφέρεις λάμψη, και να μειώσεις τον στατικό «ηλεκτρισμό» από τα μαλλιά σου.  καλοκαιρινά και απαραίτητα[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Hydrating Dry Oil, Joyaux Atlantique, Thalgo, λεπτό και ανάλαφρο ξηρό λαδάκι, που αφήνει σατινέ φινίρισμα σ’ όλο το σώμα. Ιδανικό για καθημερινή ενυδάτωση, φωτίζει και ενισχύει άμεσα το δέρμα, αφήνοντας το ελαφρώς αρωματισμένο.

καλοκαιρινά και απαραίτητα[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Sos Rescue Oil, pHformula, ένα μοναδικό διφασικό ξηρό λαδάκι, πλούσιο σε εκχυλίσματα βοτάνων, έλαια, βιταμίνες και πεπτίδια. Θρέφει και ανακουφίζει την επιδερμίδα μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο! Εννοείται, είναι ιδανικό και για τα σημεία του σώματος με έντονη ξηρότητα, όπως οι αγκώνες, οι φτέρνες, τα πετσάκια των νυχιών σου, αλλά και στις άκρες των μαλλιών σου. Θα το βρεις σε επιλεγμένα ινστιτούτα ομορφιάς. Μάθε περισσότερα για την χρήση του, κάνοντας κλικ εδώ.

 

Βρες περισσότερα καλοκαιρινά προϊόντα, κάνοντας κλικ εδώ

Αντηλιακά: Βρήκαμε όσα θα θωρακίσουν το δέρμα μας

 

MadameLeFo