Χριστουγεννιάτικα δώρα για τις beauty lovers

Ξέρουμε ότι σέβεστε τα όμορφα χαρακτηριστικά που σας χάρισε η φύση, και θέλετε να τα διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο! Γι’ αυτό σήμερα σας προτείνουμε τα δώρα που θα χαρίσετε στον εαυτό σας ή και στις φίλες σας! Και θα σας χαρίσουν ατελείωτη χαρά, αφού θα υλοποιήσουν τα όνειρά σας.

Μύρισε… Χριστούγεννα

Σας αρέσει να αρωματίζεστε… Ειδικά τέτοιες μέρες Βάζετε το άρωμά σας στους καρπούς, στο εσωτερικό των αγκώνων και το λαιμό σας… Κι έτσι δίνετε στις νότες του μεγαλύτερη διάρκεια. Ποιό όμως είναι το άρωμα που προτιμάτε για να το χαρίσετε στον εαυτό σας; Για να σας διευκολύνουμε σας προτείνουμε μια σειρά από αρώματα που θα σας κάνουν πιο ελκυστική από ποτέ…

H ζωή είναι ωραία! Νιώστε λοιπόν την απόλυτη ωδή στην ομορφιά της ζωής αποκτώντας για μια ακόμη σεζόν το συμβολικό άρωμα La vie est belle  edp, της Lancôme. Μιλάμε για ένα άρωμα που αναδεικνύεται από το συμπύκνωμα ίριδας, του άνθους της ευτυχίας, και που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη Lancôme από τρεις από τους σπουδαιότερους αρωματοποιούς της Γαλλίας. Θα το αποκτήσετε για μια ακόμη χρονιά μέσα από το gift set σε μέγεθος των 30ml μαζί με την Body Lotion (50ml) και μια  mini μάσκαρα Hypnôse, στην τιμή των €61.                                                               Το Alien, του Thierry Mugler το λατρεύετε. Τώρα θα το βρείτε και σε Gift set, που αποκαλύπτει μια έντονη, ζωντανή και αινιγματική ενέργεια για να  αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις σας. Πρόκειται για ένα Eau de Parfum το οποίο σας προσκαλεί να νιώθετε εξωπραγματικά κάθε μέρα!  Το gift set περιλαμβάνει ένα Alien Refillable edp (60ml), μια Body Lotion (100ml) κι ένα Shower Gel (100ml). Και όλα αυτά στην τιμή των €108.

Από τότε που μας το αποκάλυψε η Angelina Jolie έγραψε τη δική του ιστορία. Ε, λοιπόν, είναι καλά να ξέρετε ότι το θρυλικό πια Mon Guerlain edp (50ml) του γαλλικού οίκου Guerlain, που υπογράφει ο Thierry Wasser, ο αρωματοποιός του οίκου, κυκλοφορεί τώρα και σε gift set.  Κι έτσι εκτός από το άρωμα, θα αποκτήσετε μαζί κι ένα mini candle με το υπέροχο άρωμα. Θα το βρείτε στην τιμή των 99€.

Όπως και να έχει ο Kenzo πάντα σας συναρπάζει: Και με το παιχνιδιάρικο και δυναμικό άρωμα Kenzo World edp, που αποτελεί έμπνευση των καλλιτεχνικών διευθυντών Carol Lim και Humberto Leon και υπογράφει ο διάσημος αρωματοποιός Francis Kurkdjian, έχει κατακτήσει τον κόσμο. Τώρα θα το βρείτε σε gift set – σε μέγεθος των 50ml. Μαζί θα πάρετε και μια body lotion (75ml) και μια μινιατούρα (5ml) για να το έχετε πάντα μαζί σας, όπου κι αν βρεθείτε ανά τον κόσμο! Και όλα στην τιμή των 85.80€

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τις beauty lovers

Ποιος είπε ότι λόγω της κούρασης που νιώθετε το βλέμμα σας πρέπει να είναι σκοτεινό και ταλαιπωρημένο; Τώρα υπάρχει το Eye Christmas Box, της Sothys, που έφθασε για να λύσει όλα τα προβλήματα της πιο ευαίσθητης περιοχής του προσώπου σας, των ματιών σας. Μιλάμε για μια εξαιρετική θεραπεία που θα σας χαρίσει το πιο ακαταμάχητο βλέμμα που είχατε ποτέ… Το «μαγικό» gift box της Sothys περιλαμβάνει μια Multi Action Eye Contour (15ml) και ένα Anti-Puffiness energizing roll-on (15mL). Και θα το αποκτήσετε από επιλεγμένα ινστιτούτα ή από την Impophar με 20% έκπτωση- μόνο με €65 από €82.

Εάν πάλι είστε fun των φυσικών συστατικών, τότε η Maia Hand & Body Balm της Gaia Olea θα γίνει ο αχώριστος σύντροφός σας. Αυτό το νέο βάλσαμο για τα χέρια και το σώμα έχει μεταξένια υφή και είναι κατασκευασμένο από πολυτελή έλαια και βοτανικά εκχυλίσματα που εγχύονται με βιολογικό κερί μέλισσας που θα σας ενυδατώνει και θα φροντίζει το δέρμα σας όπως ποτέ άλλοτε. Το άρωμά του, ένας συνδυασμός φρέσκου αμυγδάλου, άνθη πορτοκαλιού, βανίλια της Μαδαγασκάρης και διάφορα εκχυλίσματα ελαιορητίνης, θυμίζει πρωινές βόλτες σε ανθισμένα περιβόλια κατά την διάρκεια της Άνοιξης. Θα το ανακαλύψετε στο κατάστημα ECOhoME STORE, στην οδό Κυπράνορος 36, στη Λευκωσία, τηλ. 22380707 

Και όταν φθάσει η στιγμή για το μακιγιάζ σας, μην σας προβληματίζει η ιδέα! Τώρα υπάρχει μια μοναδική πολυχρηστική παλέτα All in One, του Yves Rocher. Είτε ποντάρετε σε pretty and simple look, είτε σε πιο glamorous, αυτή η παλέτα είναι εδώ για να γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σας! Και θα σας βοηθήσει να δημιουργείτε κάθε φορά το ιδανικότερο μακιγιάζ για σας. Θα την βρείτε στα καταστήματα του Yves Rocher.

Βεβαίως, για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στο μακιγιάζ σας χρειάζεται να «εξοπλίσετε» το νεσεσέρ σας με καλής ποιότητας πινέλα. Και η MAC σκέφτηκε πριν από εσάς για εσάς… Έτσι, δημιούργησε το πανέμορφο Face Brush Kit / Shiny Pretty Things, ένα gift kit με τέσσερα μίνι πινέλα προσώπου σε μεταλλική συσκευασία. Απαλλαγείτε λοιπόν από τις έγνοιες και ετοιμαστείτε για τα πάρτι με τα πινέλα της MAC σε μεταλλική συσκευασία. Η ανανέωση του μακιγιάζ γίνεται πιο απολαυστική, χάρη στα πινέλα 471SES Powder Brush, 465SES Cheek Brush, 493SES Foundation Brush και 481SES Concealer Brush. Το μεταλλικό πορτοκαλί νεσεσέρ Shiny Pretty μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως clutch για να κλέψετε τις εντυπώσεις. Στην ίδια σειρά θα βρείτε και το Shiny Pretty Things Brush Party Advanced Eyes Kit, σε μεταλλικό μπλε νεσεσέρ. Το κιτ περιλαμβάνει πέντε επαγγελματική μίνι πινέλα για το μακιγιάζ των βλεφάρων σας: Τα 580SES Duo Fibre Rounded Blending Brush, 581SES Duo Fibre Eye Shader Brush, 582SES Duo Fibre Small Blending Brush, 583SES Duo Fibre Mini Eye Smudger Brush και 584SES Duo Angled Eye Liner Brush.

Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!

 

Βρείτε περισσότερες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα κάνοντας κλικ εδώ

Έξυπνες προτάσεις για eco friendly gifts

 

 

 

 

MadameLeFo