Αυτά είναι τα top 20 του makeup μας

Το μακιγιάζ, αγαπημένη «τακτική» των γυναικών ανά το παγκόσμιο, είναι από τις συνήθειες που δύσκολα αποφεύγουμε, όποια κι αν είναι η ηλικία μας. Και οι μεγάλοι οίκοι της κοσμετολογίας μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τα πρωτοποριακά προϊόντα που λανσάρουν κάθε χρόνο. Φέτος, δοκιμάσαμε πάμπολλα μέικ απ, σκιές, μάσκαρα, eye liners και όχι μόνον. Πολλά απ’ αυτά έκαναν για πρώτη φορά το ντεμπούτο τους στην αγορά μας μέσα στο 2018 και τα λατρέψαμε… Και σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα τα αποχωριστούμε από το νεσεσέρ μας και τη νέα χρονιά!

Cover me special!

Θέλετε αψεγάδιαστο και shine look όλη μέρα; Τη λύση θα σας τη δώσουν τα foundation,  τα cushion και οι πούδρες, που μειώνουν την γυαλάδα, χαρίζουν χρώμα και λάμψη, ενώ “κλειδώνουν” το μακιγιάζ στη θέση του. Και όλα αυτά μόνο με ένα πέρασμα!

The Luminous Lifting Cushion Compact SPF 20, από τη συλλογή Skincolor De La Mer, La Mer, για εύκολη εφαρμογή εν κινήσει. Με φόρμουλα μακράς διάρκειας, προσφέρει ευέλικτη κάλυψη που προσαρμόζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, με φυσικό αποτέλεσμα, ενώ είναι ιδανική για όλα τα κλίματα και τα επίπεδα υγρασίας. Η τεχνολογία Proprietary Color Capsule διατηρεί το χρώμα ζωντανό όλη την ημέρα. Από τη στιγμή που θα το εφαρμόσετε, δε χρειάζεται να φοβάστε πως θα «σπάσει». Θα το βρείτε σε 11 ευέλικτες αποχρώσεις.

Maestro Fusion Makeup SPF15, Giorgio Armani, υγρό makeup με αέρινη υφή, που χαρίζει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα σας. Δεν είναι απλά μια βάση για ματ αποτέλεσμα- είναι ένα προϊόν που τελειοποιεί την επιδερμίδα, την διατηρεί απαλή και ελαστική χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Aποκλειστικά στο Debenhams Mall of Cyprus Λευκωσίας.

Double Wear Cushion BB All Day Wear Liquid Compact SPF 50, Estee Lauder, make up με ελαφριά σύνθεση, για απαλή και φυσική κάλυψη και απίστευτη διάρκεια. Προετοιμάζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα με ένα μίγμα συστατικών που προσφέρουν άμεση υγρασία και λάμψη, ενώ συγχρόνως ρυθμίζουν την λιπαρότητα και την γυαλάδα, για ένα φυσικό και λαμπερό look. Τόσο ελαφρύ που το αισθάνεστε σαν δεύτερη επιδερμίδα. Με ευπροσάρμοστη κάλυψη, μειώνει την εμφάνιση των πόρων, των λεπτών γραμμών και των ατελειών. Η επιδερμίδα δείχνει αψεγάδιαστη με χρώμα που διαρκεί έως και 8 ώρες, χωρίς touch ups.

Studio Fix Sculpt And Shape Contour Palette, MAC, μια παλέτα με τρεις ματ πούδρες για contouring και τρεις πούδρες με διακριτική λάμψη για highlighting: Για να σμιλεύσετε, να δώσετε σχήμα και να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Κάθε απόχρωση για highlighting έχει ειδική σύνθεση που επιτρέπει να αντανακλά απαλά το φως, ενώ τα χρώματα του contouring προσφέρουν ελαφριά κάλυψη για να δημιουργήσουν φυσικές σκιάσεις. Ο συνδυασμός: Το βέλτιστο αποτέλεσμα με ελαχίστη επιβάρυνση.

Synchro Skin Cushion Compact Bronzer, Shiseido, το πρώτο bronzer σε μορφή cushion, που χαρίζει διάφανο μαύρισμα και λάμψη. H φόρμουλα του ενισχύει κάθε τόνο δέρματος, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, ή και πάνω από το foundation σας, αλλά και για contouring, για να σμιλεύσετε μάγουλα και ζυγωματικά σας.

Dreamskin Moist & Perfect Cushion, Dior, απόχρωση 000, το πρώτο Cushion νέας γενιάς, χωρίς χρώμα, με ενισχυμένη σύνθεση για φροντίδα της επιδερμίδας, και για να έχετε το δέρμα των ονείρων σας, πιο φυσικό από ποτέ.

Oil Free Compact Cream SPF 50, Youth Lab, compact make-up για ισχυρή αντηλιακή προστασία από τη UVA και την UVB ηλιακή ακτινοβολία. Η μη λιπαρή σύνθεσή του προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, ενώ ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων του δέρματος, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα και ομοιόμορφη όψη που παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη για ώρες. Σε πρακτική συσκευασία με σφουγγαράκι εφαρμογής και καθρέπτη. Δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο, χωρίς parabens. Στα φαρμακεία.

PhotoReady Insta-Filter Foundation, Revlon, φον ντε τεν μεσαίας κάλυψης για φρέσκο αποτέλεσμα. Με ενσωματωμένο μπλέντερ, έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε πάντα και παντού.

All Nighter Waterproof Full-Coverage Concealer, Urban Decay, προσφέρει τέλεια, ματ κάλυψη διαρκείας, εξασφαλίζοντας αέρινο αποτέλεσμα. Η σύνθεσή του, πλούσια σε χρωστικές, ελέγχει τη γυαλάδα και καλύπτει τις ατέλειες (ακόμα και τους μαύρους κύκλους) για 24 ώρες. Aποκλειστικά στο Debenhams Mall of Cyprus Λευκωσίας.

Beyond Perfecting Super Concealer Camouflage + 24 – Hour Wear, Clinique, προσφέρει την τέλεια κάλυψη και ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ παραμένει αναλλοίωτο όλη μέρα!

Healthy Luminous Multi-Colour Powder, Chanel, εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ και κερί μέλισσας, κι ένα συνδυασμό με διαβαθμίσεις χρωμάτων, φωτίζει τον τόνο του δέρματος, αναδεικνύει τα μάγουλα και δημιουργεί την αίσθηση μιας φωτεινής, φυσικής και υγιούς λάμψης.

Color my eyes

Οι σκιές είναι αδιαμφισβήτητα ο πολυτιμότερος σύμμαχός μας για την ανάδειξη των ωραίων χαρακτηριστικών μας. Και το βλέμμα μας αποκτά λάμψη και βάθος. Εμείς δοκιμάσαμε τα πάντα, ή σχεδόν τα πάντα, αλλά αγαπήσαμε ιδιαίτερα τις πιο κάτω παλέτες και τα νέα μολύβια που «παίζουν» το ρόλο των σκιών. Εσείς ποιές θα φορέσετε με τη νέα χρονιά;

Girls, M•A•C, τρεις νέες παλέτες σκιών. Η Smarty Pants με τις κορυφαίες ουδέτερες και μεταλλικές αποχρώσεις. Η Pretty Punk με τις νέες αποχρώσεις, απίστευτα προκλητικές μεταλλικές και τις ψυχρές φωσφοριζέ. Και η Raver Girl με λάμψη και φευγάτα, ξεχωριστά χρώματα.

Nude on Nude, Bobbi Brown, παλέτα σκιών, με αποχρώσεις που κολακεύουν την απόχρωση του δέρματος και δημιουργούν μια υγιή λάμψη – ο τέλειος σύντροφος για μάτια που ξεχωρίζουν με φυσικό τρόπο. Η Nude on Nude απογειώνει την αισθητική του «γυμνού μακιγιάζ» – για ένα απλό και φυσικό look. Θα τη βρείτε σε δυο αρμονίες, τη Bronzed Nudes και τη Rosy Nudes. Αποκλειστικά στο Beauty Line Στασικράτους και στο Beauty Line Online.

La Dangereuse 8 Pan EyeShadow Palette, Amour, Amour, Estee Lauder, οκταπλή παλέτα σκιών σε μπορντό, ροζ και κόκκινο. Όμορφες ματ αποχρώσεις και απαλά, έντονα περλέ τελειώματα που αναδεικνύονται όταν μπαίνουν στα βλέφαρα. Μια παλέτα που προκαλεί να δημιουργήσετε και να συνδυάσετε για δυναμικά look.

Naked Heat, Urban Decay, η πιο φλογερή παλέτα Naked μέχρι σήμερα, με 12 ακαταμάχητες σκιές σε αποχρώσεις του κεχριμπαριού, ζεστές καφέ, εκρηκτικές πορτοκαλί και πλούσιες σιέννα αποχρώσεις. Αποχρώσεις που κολακεύουν αφάνταστα κάθε τόνο επιδερμίδας. Όλες οι σκιές με την τεχνολογία Pigment Infusion System™, το αποκλειστικό μίγμα συστατικών που δίνει σε κάθε απόχρωση βελούδινη υφή, πλούσιο χρώμα, εξαιρετική αντοχή και αναμειξιμότητα. Αποκλειστικά στα Debenhams στο Mall of Cyprus στη Λευκωσία.

New make up collection, Shiseido, αντλώντας έμπνευση από την ιαπωνική κουλτούρα, τη μόδα και το design, ενώνει τις θεμελιώδεις αξίες της, Τέχνη και Επιστήμη, και δημιουργεί το νέο μακιγιάζ ανοίγοντας ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στην ιστορία του οίκου. Το βασικό motto της Shiseido: Beauty Reimagined. Beauty Made with Soul χαρακτηρίζει με τον καλύτερο τρόπο όλη τη συλλογή, που διαθέτει έντονες αποχρώσεις, μοναδικές υφές και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

All in One, Yves Rocher, πολυχρηστική παλέτα για pretty and simple look, είτε για πιο glamorous, αυτή η παλέτα είναι εδώ για να γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σας! Και θα σας βοηθήσει να δημιουργείτε κάθε φορά το ιδανικότερο μακιγιάζ για σας. Θα την βρείτε στα καταστήματα του Yves Rocher.Παλέτα σκιών, Diego Dalla Palma, με οκτώ διαφορετικές αποχρώσεις, σε ματ και με γκλίτερ υφή, ιδανικές για τις γιορτινές εμφανίσεις σας. Αποκλειστικά στα Beauty Line.

 

Stylo Ombre et contour, της Eyes Collection 2018, Chanel, το πρώτο στυλό σκιά, που εφαρμόζεται με μία μόνο κίνηση. Η μύτη του χρησιμοποιείται σαν μολύβι  ή  liner  και  δημιουργεί  λεπτή  ή  χοντρή  γραμμή  αναδεικνύοντας  το περίγραμμα των ματιών, δίνει ένταση και διάρκεια στο χρώμα σε ένα μοντέρνο eye makeup look. Θα το βρείτε σε 4 αποχρώσεις.

PhytoEye Twist, Sisley Paris, μια all-in-one λύση για μακιγιάζ ματιών: σκιά ματιών + μολύβι + eye liner. Η φόρμουλα του είναι εμπλουτισμένη με φυτικά ενεργά συστατικά (πράσινο τσάι, λευκό κρίνο, Camellia) και προστατεύει το λεπτό δέρμα των βλεφάρων. Θα το βρείτε σε τρεις νέες αποχρώσεις: DEEP BLACK N13, BLACK ROSE N14, BABY PINK N Αποκλειστικά στα Beauty Line.

Bio Eye Pencil Duo, Helan di colori, διπλό μολύβι, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν σκιά, εμπλουτισμένο με Vitamin E. Θα το βρείτε σε 4 μοντέρνες αποχρώσεις, στα φαρμακεία.

 

Μάθετε περισσότερα για τα top 20 της περιποίησης της ομορφιάς μας

Αυτά είναι τα top 20 της περιποίησης της ομορφιάς μας

MadameLeFo