Αυτά είναι τα top 20 της περιποίησης της ομορφιάς μας

Μπορεί να πλησιάζει το 2019, αλλά το νούμερο 20 μας συναρπάζει! Άλλωστε είναι και το πρώτο «συνθετικό» του 2019! Έτσι, επιχειρώντας μια “beautοανασκόπηση” με τα top 20 προϊόντα του 2018, σας διαβεβαιώνουμε ότι τα εμπιστευόμαστε και για το 2019. Βλέπετε, όλα στοχεύουν  στην περιποίηση της ομορφιάς μας, γι’ αυτό και θα τα διατηρήσουμε στο νεσεσέρ μας!

Θέλετε να μάθετε γιατί θεωρούμε απαραίτητα για την περιποίηση της επιδερμίδας μας τα 20 προϊόντα που ακολουθούν; Για να σας λύσουμε την απορία συγκεντρώσαμε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά τους που έκλεψαν την καρδιά μας! Κι έτσι θα παραμείνουν στο νεσεσέρ μας!

 Cream me baby

περιποίηση της ομορφιάς Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, Clinique, με ενεργό νερό Αλόης και Καφεΐνη, αναζωογονεί την επιδερμίδα στη στιγμή και τη διατηρεί σχεδόν διπλάσια ενυδατωμένη για 72 ώρες – ακόμα κι αν πλύνετε το πρόσωπό σας!

περιποίηση της ομορφιάς La Grande Creme, Biologique Recherche, μια κρέμα με πολύπλευρη φόρμουλα που καταπολεμά όλα τα φαινόμενα που σχετίζονται με τη γήρανση. «Δουλεύει» κυρίως στην έκφραση των γονιδίων που εμπλέκονται στη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος, και προωθεί μια πραγματική και εκ νέου κυτταρική ανάπτυξη.

Μάθετε περισσότερα για την La Grande Creme, Biologique Recherche εδώ

περιποίηση της ομορφιάς Liftactiv Collagen Specialist, Vichy, φροντίδα ημέρας που ενεργοποιεί την ανάπλαση της επιδερμίδας, μειώνει τις ρυτίδες, την απώλεια σφριγηλότητας και τις χρωματικές αλλοιώσεις.

περιποίηση της ομορφιάςDramatically Different™ Hydrating Jelly Anti-Pollution, Clinique, η πρώτη διάφανη κρέμα περιποίησης, ανάλαφρη, oil-free, σε μορφή υδάτινου-gel για 24ωρη επανόρθωση και ενυδάτωση, ενίσχυση και προστασία της επιδερμίδας σας.

περιποίηση της ομορφιάς

Waso / Clear Mega Hydrating Cream, Shiseido, η κρέμα με υφή τζελ, που γεμίζει και θρέφει το δέρμα. Και το πιο ενδιαφέρον; Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ.

περιποίηση της ομορφιάςCrème De La Mer, La Mer, εμπλουτισμένη με μια ισχυρή δόση του Miracle Broth, αιχμαλωτίζει τις θαυματουργές θεραπευτικές δυνάμεις της θάλασσας. Το δέρμα βυθίζεται στην ενυδάτωση και την ενέργεια, ενώ μεταμορφώνεται ορατά- με λαμπερή επιδερμίδα και νεανική όψη. περιποίηση της ομορφιάςΓια να τιμήσει το αυθεντικό και αρχικό θαύμα της ενυδάτωσης, η La Mer κυκλοφόρησε πρόσφατα την Limited-Edition Crème de la Mer σε μια vintage συσκευασία, εμπνευσμένη από ένα από τα αυθεντικά βάζα της Crème de la Mer που σχεδίασε ο Dr. Huber.

περιποίηση της ομορφιάςSkin Life, Lancaster, νέα σειρά περιποίησης με 4 προϊόντα, για όλες τις γυναίκες με έντονη καθημερινότητα, που επιθυμούν μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Καταπολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης (προκαλούνται από το φως και τη μολυσμένη ατμόσφαιρα). Βελτιώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και την διατηρεί απόλυτα προστατευμένη.

περιποίηση της ομορφιάςCellular Hyaluron Filler, με SPF 15, Nivea, κρέμα ημέρας, με σύμπλεγμα κυτταρικά ενεργών συστατικών που ενεργοποιούν την παραγωγή Υαλουρονικού Οξέος στα κύτταρα της επιδερμίδας. Συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων, ορατή βελτίωση της σφριγηλότητας, ανανέωση, ανάπλαση και εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας.

περιποίηση της ομορφιάςThe Organic Pharmacy, μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας, με εξειδικευμένες φόρμουλες για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε φάση της περιποίησης, από τον καθαρισμό, την τόνωση, την αναδόμηση, την ενυδάτωση και την αντιγήρανση, και αντηλιακή προστασία. Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία, και στο Debenhams Μall of Cyprus στη Λευκωσία και Debenhams Ζenon στη Λάρνακα.

Serum & booster lovers

περιποίηση της ομορφιάςΔιφασικό bοοster λάμψης, από τη σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο, Κorres, με 15% Super Vitamin C και λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο, για ορατή βελτίωση σε πρώτες ρυτίδες, κηλίδες και θαμπή, κουρασμένη όψη.

Μάθετε περισσότερα για την ανανεωμένη σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο του Korres, εδώ

περιποίηση της ομορφιάςMulti Collagen, Bioten, συμπυκνωμένος Αντιρυτιδικός Ορός, για αποτελεσματική δράση κατά των ρυτίδων! Άμεσα αισθάνεστε την επιδερμίδα σας  πιο λεία και ενυδατωμένη. Σε 6 ημέρες το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως και 24%. Σε 4 εβδομάδες το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως 27%, το περίγραμμα του προσώπου φαίνεται ορατά αναδιαμορφωμένο.

περιποίηση της ομορφιάςSisleÿa LIntégral Antige Firming Concentrated serum, Sisley, απαλός και δροσερός συμπυκνωμένος ορός αντιγήρανσης και σύσφιξης, με πλήρη δράση σε όλα τα επίπεδα του δέρματος, αποκαθιστά ορατά όλα τα σημάδια γήρανσης.

περιποίηση της ομορφιάςSublimage L’Essense Fondamentale, Chanel, ορός για ολοκληρωμένη δράση στην πυκνότητα και το μικροανάγλυφο του δέρματος. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία,  πιο σφριγηλή, πιο τονωμένη. Οι πόροι του δέρματος  σφίγγουν, το οβάλ επανασχεδιάζεται και οι όγκοι του προσώπου επαναπροσδιορίζονται αρμονικά. Μετά την εφαρμογή η επιδερμίδα φαίνεται σα να έχει κάνει λίφτινγκ, γίνεται αφράτη και λαμπερή.

περιποίηση της ομορφιάςAbeille Royale Double R Serum, Guerlain, αυτός ο μοναδικός διπλός ορός ανανέωσης και επανόρθωσης, βασίζεται στο μέλι Μαύρης Μέλισσας, που έχει εξαιρετικές ιδιότητες αναγέννησης. Χάρη στη διπλή του δράση καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου. Μιλάμε για το απόλυτο όπλο για όλες εμάς που θέλουμε άμεση λάμψη, και σύσφιξη που διαρκεί, λιγότερες ρυτίδες, σφριγηλή και λεία επιδερμίδα.

Eye care maniacs

περιποίηση της ομορφιάςPrestige Le Micro-Sérum de Rose Yeux, Dior, κάτι περισσότερο από ένας ορός, αυτό το σέρουμε είναι ένας ενισχυτής αποτελεσματικότητας, ένα πραγματικά θρεπτικό συμπλήρωμα για την περιοχή των ματιών. Εφαρμόζεται καθημερινά με το πρωτοποριακό απλικατέρ (με 10 ανεξάρτητες κεραμικές μικροπέρλες με περιστροφή 360° σε μια κεφαλή μασάζ, επιχρυσωμένη με φύλλα χρυσού). Η δράση του απλικατέρ ισούται με 10 ταυτόχρονα μικρομασάζ: Η επιφάνεια εντριβής πολλαπλασιάζεται x 3 αν τη συγκρίνουμε με μια εφαρμογή με τα ακροδάχτυλα. Έτσι, το πρήξιμο αποσυμφορείται πιο αποτελεσματικά από ό, τι με ένα roll-on. περιποίηση της ομορφιάςΑυτό το υπερσύγχρονο εργαλείο κάνει εξαιρετικό μασάζ για την επανενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας και της οξυγόνωσης των κυττάρων, αλλά και για την αφομοίωση των θρεπτικών μικροσυστατικών του Le Micro-Sérum de Rose Yeux.

περιποίηση της ομορφιάςAdvanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery, Estée Lauder, υπερ-ενισχυμένη κρέμα ματιών σε μορφή τζελ. Συμβάλει στην επιδιόρθωση και την πρόληψη των ορατών φθορών που προκαλούν στο δέρμα οι επιθετικοί παράγοντες του σύγχρονου τρόπου ζωής, συμπεριλαμβανομένου του μπλε φωτός.

περιποίηση της ομορφιάςWrinkles Erasure Cream for eyes, Youth Lab, πλούσια κρέμα ενισχυμένης σύνθεσης που ενδυναμώνει την εύθραυστη περιοχή των ματιών, μειώνει και βελτιώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο «πόδι της χήνας», ενώ επιτυγχάνει άμεση μείωση της όψης των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων, χαρίζοντας ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα. Στα τεστ καταναλωτών, αποδείχθηκε ότι 7 στις 10 γυναίκες είχαν βελτίωση των μαύρων κύκλων κατά 52% στους 2 μήνες!

Και μάσκες για τα μάτια

περιποίηση της ομορφιάςMoisturizing reviving eye mask, Clarins, ενυδατική μάσκα με απαλή υφή, για πιο όμορφα, ξεκούραστα, φωτεινά μάτια. Τα φυσικά εκχυλίσματα που περιέχει η φόρμουλά της ενυδατώνουν το δέρμα με αποτέλεσμα η περιοχή των ματιών να είναι άνετη, ενώ οι γραμμές αφυδάτωσης γίνονται πιο ομαλές. περιποίηση της ομορφιάςΕπίσης η εμφάνιση των μαύρων κύκλων μειώνεται. Μόνο σε μερικά δευτερόλεπτα το δέρμα είναι πιο απαλό, τα σημάδια κούρασης μειώνονται και τα μάτια φαίνονται ξεκούραστα.

Μάθετε περισσότερα για την Extra Firming της Clarins, κάνοντας κλικ εδώ

περιποίηση της ομορφιάςMicro Hyalu Patchs, LiftActiv Vichy, για την περιοχή των ματιών, όταν θέλετε να αναζωογονήσετε το βλέμμα σας. 160 μικροκώνοι 100% καθαρού υαλουρονικού οξέος φυσικής προέλευσης απορροφώνται από την επιδερμίδα και μεταμορφώνουν το βλέμμα σε μια μόνο νύχτα. Η απόλυτη SOS λύση για έκτακτη ανάγκη.

Masks forever and ever

περιποίηση της ομορφιάςINSTAMUD 60-Second Pore-Refining Treatment, GLAMGLOW, αυτή η κολλώδης mousse μάσκα, με την επαφή, μετατρέπεται αμέσως σε αφρό, δημιουργώντας μία μωβ πανδαισία φυσαλίδων, που εξαφανίζει τους πόρους σε μόλις 60 δευτερόλεπτα.  Το αποτέλεσμα είναι μία αναζωογονημένη, ζωηρή επιδερμίδα και υπέροχη σέξι λάμψη.

Μάθετε περισσότερα για τις μάσκες της GLAMGLOW κάνοντας κλικ εδώ

περιποίηση της ομορφιάςX-treme gold radiance mask, Rexaline, μάσκα με τη δύναμη του χρυσού σε μια εξαιρετική φόρμουλα για την αναγέννηση και την επιδιόρθωση ιστών που άρχισαν να εμφανίζουν σημάδια γήρανσης. Επαναφορτίζει την ενέργεια του δέρματος και αποκαθιστά την απίστευτη λάμψη του! (Αποκλειστικά στα BeautyLine).

Μάθε περισσότερα για τη Rexaline κάνοντας κλικ εδώ

 

Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2018 κάνοντας κλικ εδώ 

Beauty shopping από το φαρμακείο

MadameLeFo