Πήγαμε στο Quick Spa by the sea στη Λεμεσό

Ένα μαγευτικό ταξίδι αισθήσεων στην Ταϊλανδή και στο Μπαλί της Ινδονησίας μπορείς να απολαύσεις κι εσύ, όπως κάναμε κι εμείς με μια επίσκεψή μας στο πλήρως ανανεωμένο Quick Spa by the sea στη Λεμεσό.

Οι αισθήσεις ταξιδεύουν από το ευγενικό καλωσόρισμα στην υποδοχή με ένα φλιτζάνι τσάι τζίντζερ, το πιο δημοφιλές ρόφημα στις Ασιατικές χώρες αφού είναι υπερτροφή και ενεργοποιεί ολιστικά τον οργανισμό και τις αισθήσεις.

Ο χώρος αναμονής, θα σε γαληνέψει… Κεριά αναμμένα παντού, και οι οι εξαιρετικές θεραπεύτριες σου θα σε υποδεχθούν με το παραδοσιακό χαιρετισμό-υπόκλιση τους… Και το “Terima kasih” -η πρώτη λέξη της φράσης, terima, σημαίνει «αποδοχή» ενώ αυτό που ακολουθείται το “kasih”, σημαίνει «αγάπη». Και ολόκληρη η έκφραση σημαίνει ένα ζεστό ευχαριστώ για την ευκαιρία που τους δίνεται να θεραπεύσουν το σώμα αλλά και την ψυχή σου.

Στο  ανανεωμένο λοιπόν Quick Spa , το οποίο βρίσκεται σε νέους χώρους, στο Crowne Plaza στο κεντρικότερο σημείο του παραλιακού της Λεμεσού, οι υπηρεσίες συνυπάρχουν…

Σε μια ατμόσφαιρα απόλυτης ηρεμίας σε ένα ζεστό περιβάλλον,  που δίνουν αξία στον λιγοστό χρόνο που έχουμε να αφιερώσουμε στην ευεξία μας, μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας μας.

Η ομάδα του Quick Spa έχει σκεφτεί την κάθε λεπτομέρεια και πριν καν ξεκινήσεις τις θεραπείες που θα επιλέξεις, θα σε οδηγήσει στον χώρο για να ετοιμαστείς… Εκεί θα αγκαλιάσει το σώμα σου μια custom made ρόμπα που θα ζήλευαν ακόμη και καλύτεροι σχεδιαστές μόδας για την ποιότητα και την αίσθηση αγκαλιάς και φροντίδας που ενεργοποιεί!

Στη συνέχεια οι υπηρεσίες όπως η αισθητική, η περιποίηση προσώπου, εξειδικευμένα μασάζ, κομμωτική και περιποίηση άκρων οι οποίες απευθύνονται σε όλους, άντρες και γυναίκες θα σε κάνουν να αφεθείς και να νιώσεις  την πλήρη, ολιστική αναζωογόνησή σου.

Έχοντας αδυναμία στα Spa – αφού η δουλειά μας μάς έχει χαρίσει εμπειρίες όχι μόνο στη Κύπρο αλλά και σε κάθε γωνιά της γης που ταξιδέψαμε η κάθε μια από την ομάδα μας ξεχωριστά- σού δίνουμε μια προσωπική συμβουλή: Αφιέρωσε χρόνο για τον εαυτό σου.

Μια επίσκεψη στο Quick Spa θα σου χαρίσει ολιστική περιποίηση, συνδυάζοντας υπηρεσίες υδροθεραπείας, γυμναστηρίου και σάουνας. Ένας μοναδικός χώρος, όπου η ευεξία αποτελεί μια μαγική εμπειρία ζωής. Φρόντισε λοιπόν, να αφεθείς στα χέρια των θεραπευτριών και μην ξεχάσεις στο τέλος του ταξιδιού σου να εκφράσεις κι εσύ την ευγνωμοσύνη σου στις ίδιες με ένα εγκάρδιο “Terima kasih”…

More info

Το Quick Spa βρίσκεται σε νέους χώρους, στο Crowne Plaza στο κεντρικότερο σημείο του παραλιακού της Λεμεσού, τηλ. 25111777 www.quickspa.com.cy

MadameLeFo
0