Τα παιδιά ζωγραφίζουν για καλό σκοπό

Τα παιδιά ζωγραφίζουν για καλό σκοπό… Και η IKEA παγκοσμίως, πιστή σε έναν εξαιρετικά επιτυχημένο πλέον θεσμό, διοργανώνει και φέτος διαγωνισμό ζωγραφικής, προσκαλώντας όλα τα παιδιά στο κατάστημά της, το ερχόμενο Σάββατο 10 Νοεμβρίου, να ζωγραφίσουν το παιχνίδι των ονείρων τους.

Τα παιδιά ζωγραφίζουν

Τα παιδιά ζωγράφισαν και την περσινή χρονιά… Και μάλιστα, μέσα από 87,000 υπέροχες συμμετοχές, η ΙΚΕΑ ανέδειξε 5 νικητές, τα σχέδια των οποίων έγιναν λούτρινα παιχνίδια, που κυκλοφορούν φέτος με τη συλλεκτική σειρά SAGOSKATT στα καταστήματα ΙΚΕΑ σε όλο τον κόσμο.

Τα παιδιά και η SAGOSKATT

Η σειρά SAGOSKATT υπηρετεί έναν πολύ μεγαλύτερο σκοπό, καθώς δεν είναι απλά μία σειρά με χαριτωμένα λούτρινα παιχνίδια. Είναι ζωτικό κομμάτι της καμπάνιας «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ» και του «IKEA Foundation», και προσφέρει τα έσοδα από την πώληση των παιχνιδιών της σειράς σε οργανισμούς που στηρίζουν το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι και τη σωστή ανάπτυξη. Στην πραγματικότητα, τα παιδιά ζωγραφίζουν για τα παιδιά και στηρίζουν
τα παιδιά.
Τα παιδιά ζωγραφίζουνΆλλωστε, σύμφωνα με την μεγαλύτερη έρευνα που έγινε για το παιχνίδι παγκοσμίως, “ΙΚΕΑ Play Report”, είναι σημαντικό να επικοινωνούμε, να ξεφεύγουμε, να ανακαλύπτουμε, να δημιουργούμε και φυσικά να παίζουμε. Γιατί το παιχνίδι αποτελεί βασική ανάγκη για όλους μας, μικρούς και μεγάλους.

Τα παιδιά «παίζουν για καλό σκοπό»

Τα παιδιά ζωγραφίζουνΗ ΙΚΕΑ Κύπρου και φέτος, συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ» και στο πλαίσιο αυτής διοργανώνει τον 5ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Σάββατο, 10 Νοεμβρίου, από τις 11.00 το πρωί μέχρι και τις 17.00 το απόγευμα, στο κατάστημα ΙΚΕΑ. Όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα, για να δημιουργήσουν για τα… παιδιά.τα παιδιά ζωγραφίζουν

More info

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία

«ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ»

επισκεφθείτε το https://www.ikea.com.cy/home/paizoume-mazi-gia-kalo-skopo/

 

 

 

 

 

MadameLeFo