Εκθαμβωτικά, glamorous eyes για τις γιορτές

Οι γιορτές πλησιάζουν και αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα για τις εμφανίσεις μας στα πάρτι και τις glamourάτες εξόδους μας. Η Maria Sayia, η Senior Makeup Artist της Shiseido, θα σας δείξει step by step το σωστό τρόπο για να έχετε τα πιο εντυπωσιακά και glamorous eyes. Εσείς, απλά ακολουθήστε τα tips και τις συμβουλές της.

Μακιγιάζ: Maria Sayia, Senior Makeup Artist για τη Shiseido

Μοντέλο: Elena Lazarou

Φωτογραφίες: Γιάννης Νησιώτης 

glamorous eyes

Επειδή όλες μας θέλουμε να ξεχωρίζουμε με την εμφάνισή μας στα γιορτινά πάρτι, σας προτείνουμε να αρχίσετε να κάνετε practice από τώρα και να είστε σίγουρες ότι θα αποκτήσετε τα πιο glamorous eyes με τη νέα συλλογή μακιγιάζ της Shiseido.

Step 1

glamorous eyesΧρησιμοποιώντας το ειδικό πινέλο απλώνετε το foundation σε όλο σας το πρόσωπο. Δοκιμάστε το Synchro Skin Lasting Liquid Foundation. glamorous eyeΜε σύμμαχο σας αυτό το foundation, η επιχείρηση τέλειο δέρμα γίνεται παιχνιδάκι. Στη συνέχεια, απλώνετε concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας και στα βλέφαρά σας και το μπλεντάρετε με το πινέλο. Δοκιμάστε το Sheer Eye Zone Corrector. Ολοκληρώνετε τη βάση σας με την Sheer Perfect Compact Foundation Powder, που θα σταθεροποιήσει το μέικ απ σας.

Step 2

Στρώνετε τα φρύδια σας με το ειδικό βουρτσάκι για τα φρύδια. Συνεχίζετε με το μακιγιάζ των ματιών και τις σκιές στα βλέφαρά σας. glamorous eyesΑρχίζετε απλώνοντας την πιο ανοιχτόχρωμη σκιά της παλέτας Essentialist Eye Palette Hanatsumaki Street Nightlife Νo 06, στο βλέφαρο, και την μπλεντάρετε με κατεύθυνση προς τα πάνω. glamorous eyesΧρησιμοποιήστε την μέτρια σκούρα απόχρωση για να δώσετε ένταση στο βλέμμα και την μπλεντάρετε προς τα πάνω, προς τα μέσα και προς τα έξω. Στη συνέχεια, απλώνετε την πιο σκούρα απόχρωση στη γωνία του ματιού και την μπλεντάρετε με την ίδια κατεύθυνση (προς τα πάνω, προς τα μέσα και προς τα έξω) επίσης. glamorous eyesΜε την πιο ανοιχτόχρωμη σκιά φωτίζετε όλο το βλέφαρο και την μπλεντάρετε παντού. Έχετε υπόψη σας ότι χάρη στη νέα σύνθεση των ανάλαφρων compact σκιών της παλέτας, τα χρώματα διατηρούνται αναλλοίωτα για 12 ώρες. glamorous eyesΤέλος, απλώνετε την Aura Dew Highlighter Solar Νo02 σε όλο το κινητό βλέφαρο για να δώσετε περισσότερη λάμψη και φως στο βλέμμα σας.

glamorous eyes

Χρησιμοποιώντας το Archliner Ink Shibui Black στη ρίζα των βλεφαρίδων σας και ακολουθώντας τη φυσική γραμμή τους, δημιουργείτε το περίγραμμα των ματιών σας. glamorous eyes Η quick-dry φόρμουλά του στεγνώνει αμέσως και χαρίζει στα βλέφαρά σας waterproof χρώμα για 24 ώρες.

glamorous eyes

Τελειώνετε περνώντας στις βλεφαρίδες σας με τη νέα Imperial Lash Mascara Ink. Όπως μάθαμε, αυτή η μάσκαρα, χάρη στο πρωτοποριακό πινέλο της προσφέρει τα πάντα!  Και μιλάμε για όγκο, τέλειες καμπύλες, και διαχωρισμένες βλεφαρίδες, με χρώμα που διατηρείται για 12 ώρες, χωρίς να τις βαραίνει. glamorous eyes Το τελικό άγγιγμα έρχεται στο σημείο των φρυδιών: Ολοκληρώνετε το look με το πρωτότυπο, 3 σε 1 μαγικό προϊόν για τα φρύδια, το Brow Ink Trio in Deep Brown Νo03. glamorous eyesΑρχίζετε πρώτα με τη σκιά, και την μπλεντάρετε με το ενσωματωμένο πινέλο της. Μετά γεμίζετε τα φρύδια σας με πολύ λεπτές, κοφτές γραμμούλες με το μολύβι και επαναλαμβάνετε το μπλεντάρισμα.

Step 3

glamorous eyesΣειρά παίρνουν τα ζυγωματικά: Απλώνετε στα μάγουλά σας με το ειδικό πινέλο για το ρουζ το Inner Light Highlighter Νο01. Συνεχίζετε με το Inner Glow Cheek Powder in Floating Rose Νo03 και μπλεντάρετε καλά.

glamorous eyes

Έχετε υπόψη σας ότι χάρη στην τεχνολογία Cream Powder Matrix που χαρακτηρίζει αυτό το ρουζ παραμένει αναλλοίωτο για 8 ώρες στο δέρμα σας.

Step 4

glamorous eyesΣειρά παίρνουν τα χείλη σας. Απλώνετε με το ειδικό πινέλο το νέο κραγιόν Modern Matte Powder Lipstick, Nocturnal Νo521. Προτιμήστε να ακολουθήσετε τη φυσική γραμμή των χειλιών σας για το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

glamorous eyes

 

Χάρη στο νέο σχεδιασμό του, αυτό το κραγιόν θα σας επιτρέψει να κάνετε το τέλειο περίγραμμα, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το lip liner. glamorous eyesΕπίσης, είναι καλό να ξέρετε ότι παρά το ματ τελείωμα που αφήνει στα χείλη σας, είναι άνετο και δρα σαν ένα lip balm που διατηρεί τα χείλη βελούδινα. Για να δώσετε περισσότερη έμφαση στα χείλη απλώνετε γύρω από το περίγραμμά τους ελάχιστο concealer. glamorous eyesΕπίσης, εάν θέλετε να δώσετε στο ματ τελείωμα λίγη λάμψη, περάστε τα χείλη σας με το Crystal GelGloss και θα αποκτήσετε τα πιο juicy lips!

glamorous eyes

Καλή επιτυχία! 

MadameLeFo