La Grande Crème, ώρα για ολική αναγέννηση

Λίγους μήνες μετά την πρεμιέρα της στη διεθνή αγορά, θεωρείται ήδη η crème de la crème της κοσμετολογίας. Kι αυτό, γιατί πολύ απλά, ο δημιουργός της Biologique Recherche, ο Dr Phillipe Allouche πέτυχε με την La Grande Crème το θαύμα: να καταπολεμά δραστικά όλους τους παράγοντες της γήρανσης και να μας προσφέρει την απόλυτη αναγέννηση της ομορφιάς μας.

Με τη Λένα Τσουκαλά 

φωτο: Αρχείο Biologique Recherche & Impophar

Αντλώντας έμπνευση από μια σημαντική ανακάλυψη των εργαστηρίων Gene Expression στο Σαν Ντιέγκο, σχετικά με τον κυτταρικό επαναπρογραμματισμό, η Biologique Recherche δημιούργησε την La Grande Crème. Και οι MadameLeFo είχαμε την τύχη να συναντήσουμε τον δημιουργό της, τον Dr Phillipe Allouche, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο. Ασφαλώς, του ζητήσαμε και μας εξήγησε τα πάντα για την πολύτιμη «προσφορά» της στο δέρμα μας.

La Grande Crème & κυτταρική αναγέννηση

Τον Dr Phillipe Allouche τον είχα γνωρίσει πριν χρόνια, με την ευκαιρία της «πρεμιέρας» και της κυκλοφορίας του γαλλικού brand της Biologique Recherche μέσω της Impophar στην κυπριακή αγορά. Τώρα όμως, είχα την τύχη να τον ξανασυναντήσω, για το λανσάρισμα της πιο φαντασμαγορικής δημιουργίας του. Και φυσικά, τον «ανέκρινα» για να μάθω τα πάντα για τη νέα La Grande Crème. Και πείσθηκα… Έτσι, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι πρόκειται για μια κρέμα με πολύπλευρη φόρμουλα που καταπολεμά όλα τα φαινόμενα και τους παράγοντες που σχετίζονται με τη γήρανση. Και το σημαντικότερο; Αυτή η κρέμα «δουλεύει» στην έκφραση των γονιδίων που εμπλέκονται στη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος. Και προωθεί μια πραγματική και εκ νέου κυτταρική ανάπτυξη.

Κυτταρική ανάπλαση του δέρματος

«Στην Biologique Recherche», μου εξήγησε ο Dr Phillipe Allouche, «καταφέραμε να ταυτοποιήσουμε και να επιλέξουμε το EpigenActiv©. Πρόκειται για ένα πεπτίδιο που δρα στους υποδοχείς του αυξητικού παράγοντα EGF. Αυτός είναι απαραίτητος για την ανάπλαση των ιστών και την ανακύκλωση των αποδομημένων πρωτεϊνών. Δρα στην έκφραση των γονιδίων που εμπλέκονται στη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος, και προωθεί μια πραγματική ανάπλαση των ιστών. Τα δραστικά συστατικά της Biologique Recherche ενισχύουν τη βαθιά ανάπλαση και την αναδόμηση της επιδερμίδας. Το δέρμα ανακτά τη δομή του και ενισχύεται η προστατευτική στιβάδα».

Δείτε το σχετικό βίντεο κάνοντας κλικ εδώ

Έτσι έχουμε στα χέρια μας ένα πολύτιμο «όπλο» για την καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματός μας. Τι κάνει αυτή την κρέμα τόσο διαφορετική και τι μας προσφέρει τελικά; Δείτε όλα τα πλεονεκτήματά της πιο κάτω.

La Grande Crème &  Ανάπλαση

 • Προωθεί την ανάπλαση της επιδερμίδας με στόχο την ενίσχυση και την αναδόμηση του δέρματος.
 • Αποκαθιστά την προστατευτική στιβάδα του δέρματος, με στόχο την ενίσχυση της ανθεκτικότητάς του.

La Grande Crème & Δομή και όγκος

 • Βοηθά στην καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος και δίνει αποτέλεσμα «lifting» για σμίλευσης του περιγράμματος του προσώπου.
 • Πλούσια δραστικά συστατικά γεμίζουν τις ρυτίδες και αποκαθιστούν την ισορροπία των ανομοιόμορφων όγκων για ένα πιο αρμονικό πρόσωπο.

La Grande Crème & Σύσφιξη

 • Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, και θα το νιώσετε τονωμένο και πιο σφριγηλό.

La Grande Crème & Αντιγήρανση

 • Τα δραστικά συστατικά της κρέμας ρυθμίζουν την έκφραση της προγηρίνης, του δείκτη της γήρανσης, που συσσωρεύεται με την πάροδο του χρόνου. Έτσι βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και μειώνουν το μέγεθος και το βάθος των υφιστάμενων ρυτίδων.
 • Χάρη στα δραστικά συστατικά κατά της γλυκοζυλίωσης, η αλλοίωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται περιορίζοντας τον αριθμό των σημαδιών της γήρανσης.

La Grande Crème & Κηλίδες

 • Μειώνει τις υφιστάμενες δυσχρωμίες
 • Εξισορροπεί και φωτίζει την επιδερμίδα, δίνοντάς της μια λαμπερή και φωτεινή όψη.

La Grande Crème & Προστασία

 • Τα δραστικά συστατικά της κρέμας προστατεύουν το μιτοχονδριακό DNA και τα επιδερμικά βλαστοκύτταρα. Αποτρέπουν την αποδόμηση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, και της εξωκυττάριας μήτρας βελτιώνοντας την ποιότητα της προστατευτικής στιβάδας του δέρματος.
 • Έχει ιδιότητες κατά των ελεύθερων ριζών, που καταπολεμούν τους σκληρούς εξωτερικούς παράγοντες και διατηρούν την ποιότητα της επιδερμίδας.

Επιγενετική δοκιμή 

Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, αξίζει να σας αναφέρω ότι διεξήχθηκαν επιγενετικές δοκιμές σε 90 γονίδια. Έτσι, αποδείχθηκαν οι ευεργετικές δράσεις της κρέμας στη μείωση των σημαδιών γήρανσης του δέρματος και την πρόληψη εμφάνισης νέων. «Για να γίνει αυτό, η La Grande Crème εφαρμόστηκε σε μοσχεύματα δέρματος. Έτσι, καταμετρήθηκε η επίδρασή της στην έκφραση των γονιδίων που εμπλέκονται στη γήρανσή του. Και παρατηρήθηκε σημαντική βελτίωση των εκφράσεων των γονιδίων».

Learn more

Όλα ξεκίνησαν τη δεκαετία του 2000, όταν ο Yvan Allouche λάνσαρε τον ορό rum Grand Millésime (από εκχυλίσματα βοτάνων, ξύδι και ζύμη). Λίγο αργότερα, κυκλοφόρησε ο ορός Le Grand rumπου περιείχε ακόμη περισσότερα συμπυκνωμένα δραστικά συστατικά. Αυτός ο ορός θεωρείται το κορυφαίο το πλέον καινοτόμο προϊόν της Biologique Recherche.

Έκτοτε έχουν διεξάγει πολυάριθμες μελέτες στα εργαστήριά τους, τα οποία βρίσκονται στη Suresnes της Γαλλίας, προκειμένου να αναπτύξουν ακόμα καλύτερα προϊόντα κατά της γήρανσης του δέρματος. Η Biologique Recherche λοιπόν, εμπνευσμένη από τον ορό Le Grand Sérum, το ταλέντο του Yvan Allouche στη βοτανολογία, και τις πρόσφατες ανακαλύψεις της Επιγενετικής, δημιούργησε την La Grande Crème. «Αυτή η κρέμα», ανέφερε ο Dr Allouche, «περιέχει περισσότερα συμπυκνωμένα δραστικά συστατικά που έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ σε προϊόν της Biologique Recherche. Επίσης, για πρώτη φορά έρευνα του DNA κατέστησε εφικτή την ταυτοποίηση και χρήση των ιδιοτήτων του EpigenActiv© σε ένα αντιγηραντικό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας».

Object of desire, σε αμπαλάζ «κόσμημα» 

Εκτός αυτών, με την επαναστατική συσκευασία της, και τα φουτουριστικά σχήματά της η La Grande Crème αποδεικνύει ποιο θα είναι το μέλλον της Biologique Recherche. Όπως μου ανέφερε ο Dr Allouche, πρόκειται για ένα μέλλον με αντισυμβατικές έννοιες και φόρμουλες που βασίζονται στην επιστημονική καινοτομία.

Το βαζάκι της κατασκευάστηκε αποκλειστικά για τη Biologique Recherche από έναν από τους τελευταίους γάλλους κατασκευαστές χειροποίητων κρυστάλλων. Χυτευμένο και γυαλισμένο με το χέρι, το βαζάκι υπόκειται σε επεξεργασία τέσσερις φορές πριν από την ολοκλήρωσή του. Οι μαργαριταρένιες λευκές λακαρισμένες και εντυπωμένες χρυσές όψεις ενισχύουν το κομψό και πρωτότυπο design του στα χρώματα της εταιρείας. Τέλος, εμπνευσμένη από τον εργαστηριακό εξοπλισμό, η μεταλλική σπάτουλα της La Grande Crème είναι μοναδική και εύκολη στη χρήση διατηρώντας τη φόρμουλα και ταυτόχρονα επιτρέποντας την εφαρμογή του προϊόντος. Έτσι, την εφαρμόζετε το πρωί και/ή το βράδυ σε καθαρό δέρμα σε ολόκληρη την επιφάνεια του προσώπου, του λαιμού και του μπούστου. Κάνετε μαλάξεις στο δέρμα μέχρι να απορροφηθεί το προϊόν κάνοντας κινήσεις προς τα πάνω. Και θα δείτε τη διαφορά από την πρώτη δοκιμή.

More info 

Την La Grande Crème της Biologique Recherche θα την ανακαλύψετε σε επιλεγμένα ινστιτούτα ομορφιάς και από την Impophar, Λεωφόρος Προδρόμου 75, Στρόβολος, Λευκωσία, τηλ. 22 869000, https://www.facebook.com/impophar/

 

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την Biologique Recherche μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ www.biologique-recherche.com

 

MadameLeFo