Ένα Τριαντάφυλλο στο… μπουντουάρ μας

Μπορεί ένα μόνον τριαντάφυλλο να μην φέρνει την άνοιξη, αλλά το σίγουρο είναι ότι ένα “άγριο τριαντάφυλλο” περιποιείται και χαρίζει εδώ και 22 χρόνια νέα εμφάνιση στην επιδερμίδα μας. Κι όταν το βάλαμε στο… μπουντουάρ μας δεν το αποχωριστήκαμε με καμία δύναμη! Τώρα όμως, έφθασε η νέα, ανανεωμένη συλλογή “Άγριο Τριαντάφυλλο” της ΚΟΡΡΕΣ, που θα τη λατρέψετε anyway! Γιατί; Απλά, κάντε scroll και θα μάθετε τα πάντα από πρώτο χέρι! τριαντάφυλλο

Το Άγριο Τριαντάφυλλο, η αγαπημένη σειρά των καλλυντικών της ΚΟΡΡΕΣ έχει γράψει ιστορία. Οι περισσότερες την ξέρετε, αφού έχει ήδη “ενηλικιωθεί”! Είναι ήδη 22 χρόνων, αλλά για όσες δεν τη γνωρίζετε, θα σας  διηγηθώ μια μικρή ιστορία…  Όταν λοιπόν, πρωτοδοκίμασα το πρώτο προϊόν Άγριο Τριαντάφυλλο – την κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης –κατενθουσιάστηκα… Ήταν θυμάμαι το 1996, και γεννήθηκε μαζί με την εταιρία Κορρές. Ιστορίες στενά δεμένες και 22 χρόνια κοινής πορείας που έκαναν τη σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο συνώνυμο της λάμψης, του φωτεινού δέρματος και της βελούδινης υφής. τριαντάφυλλοΤο τριαντάφυλλο, ένα λουλούδι με μοναδικές ιδιότητες, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Γιώργο και τη Λένα Κορρέ και τη δημιουργία της iconic, best-selling συλλογής που πλέον ανανεώνεται για πρώτη φορά – δύο δεκαετίες μετά το πρώτο λανσάρισμά της – και γίνεται πιο ισχυρή από ποτέ για να ενεργοποιήσει τη λάμψη του δέρματος μας από την αρχή!

 Άγριο Τριαντάφυλλο, η νέα συλλογή 

τριαντάφυλλοΗ νέα συλλογή Άγριο Τριαντάφυλλο βασίζεται στη δύναμη του ομώνυμου ελαίου – πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς ήδη από την εποχή του Φαρμακείου Κορρές – και της Super Vitamin C- σταθεροποιημένη βιταμίνη C που επιδεικνύει αποδεδειγμένα 1000% υψηλότερη απορρόφηση από το ασκορβικό οξύ -, για την πιο λαμπερή, απαλή και νεανική όψη της επιδερμίδας μας. Τα λατρεμένα προϊόντα έφθασαν πια και στη Κύπρο, και μας «συστήνονται» εκ νέου μέσα από ενισχυμένες φόρμουλες, τυλίγονται όλα με νέο fresh άρωμα, ενώ νέα καινοτομικά προϊόντα προστίθενται στη συλλογή για να τελειοποιήσουν το brightening ritual και να προσδώσουν λάμψη σε κάθε πρόσωπο. τριαντάφυλλοΕμείς ξεχωρίσαμε ήδη το Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Booster με 15% Super Vitamin C – που είναι ενισχυμένο με 5πλάσια περιεκτικότητα Super Vitamin C. Και το σημαντικότερο; Αυτό το  εκπληκτικό booster λάμψης χαρίζει ανανεωμένη όψη σε μόλις 7 ημέρες! Επιπλέον, η νέα συλλογή Άγριο Τριαντάφυλλο αντιμετωπίζει τα σημάδια πρόωρης γήρανσης και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας μας, αποκαλύπτοντας την υγιή, νεανική όψη της και ένα super radiant πρόσωπο!

Νέα αγάπη για το άγριο τριαντάφυλλο

τριαντάφυλλοΚαταρχήν, το νέο διφασικό bοοster λάμψης με 15% Super Vitamin C είναι ιδανικό για όλους τους τύπους του δέρματος, και προσφέρει ορατή βελτίωση σε πρώτες ρυτίδες, κηλίδες και θαμπή, κουρασμένη όψη. Όπως μάθαμε είναι ενισχυμένο με 5πλάσια περιεκτικότητα καθαρής Super Vitamin C σε συνδυασμό με έλαιο από Άγριο Τριαντάφυλλο, ένα πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς του Φαρμακείου Κορρές, και trademark συστατικό της ΚΟΡΡΕΣ. Περιέχει όμως και φυσικά δραστικά συστατικά, με στοχευμένη δράση στην εμφάνιση των κηλίδων και των δυσχρωμιών, συμβάλλει στην αντιμετώπιση όλων των σημαδιών πρόωρης γήρανσης για ξεκούραστη, αψεγάδιαστη και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα. τριαντάφυλλοΔεν περιέχει συνθετικό άρωμα, και είναι μη φαγεσωρογόνο. Βέβαια, για να το χρησιμοποιήσουμε πρέπει να γίνει απλά η ανάμειξη του ροζ ελαίου  Άγριου Τριαντάφυλλου με τα δραστικά εκχυλίσματα λάμψης της υδατικής φάσης. Και τότε αποκτάμε το απόλυτα φωτεινό πρόσωπο!

Άγριο τριαντάφυλλο know how 

Για την εφαρμογή του νέου Διφασικού Booster υπάρχουν 3 “μαγικοί” τρόποι, που θα μας δώσουν λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Εμείς μάθαμε τα tip και σας τα μεταφέρουμε αμέσως για να μην σας πιάσουν… αδιάβαστες οι φίλες σας! τριαντάφυλλο

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

  • Εμείς ήδη αρχίσαμε τις δοκιμές! Εφαρμόζουμε το Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Booster καθημερινά, πρωί και βράδυ, για να «εξοπλίσουμε» την επιδερμίδα μας με όλα τα ισχυρά δραστικά. Συνεχίζουμε με το Άγριο Τριαντάφυλλο serum και την κρέμα ενυδάτωσης για την ολοκλήρωση της ρουτίνας ομορφιάς που θα χαρίσει απόλυτη λάμψη στην επιδερμίδα μας.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

  • Το Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Booster μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τοπικά σε δυσχρωμίες και κηλίδες.

ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Ιδανική εντατική φροντίδα 4 εβδομάδων για δέρμα που εμφανίζεται κουρασμένο, εξαιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, ανεπαρκούς ύπνου ή αλλαγών σε εποχή και θερμοκρασία.

More and more Άγριο Τριαντάφυλλο 

τριαντάφυλλο

Η νέα συλλογή είναι ενισχυμένη με Super Vitamin C, με 1000% υψηλότερη απορρόφηση από το ασκορβικό οξύ (η αρχική μορφή της βιταμίνης C). Είναι εμπλουτισμένη με το πολύτιμο λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο, trademark συστατικό της ΚΟΡΡΕΣ, με 9 φορές υψηλότερη περιεκτικότητα βιταμίνης C από αυτή ενός χυμού πορτοκαλιού… Και εκτός αυτών, όλα τα προϊόντα έχουν νέας γενιάς μεταξένιες υφές, νέο ανάλαφρο floral άρωμα και προσφέρουν ενισχυμένη λάμψη / ομοιόμορφο τόνο, μείωση της εμφάνισης κηλίδων και σημαδιών κούρασης, βελτίωση της εμφάνισης των πρώτων ρυτίδων και τέλεια, βελούδινη επιδερμίδα. τριαντάφυλλοΣτη νέα, ανανεωμένη συλλογή θα βρείτε το λατρεμένο Άγριο Τριαντάφυλλο Λάδι Προσώπου, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.  τριαντάφυλλοΜαζί του θα βρείτε και την κρέμα ημέρας που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις του δέρματός σας: Μια μη λιπαρή κρέμα ημέρας (για κανονικές και μικτές επιδερμίδες), με καινοτόμο υφή «water cream» για 24ώρη ενυδάτωση, λάμψη και πρώτες ρυτίδες. τριαντάφυλλοΥπάρχει όμως, και μια κρέμα ημέρας για λιπαρές επιδερμίδες, που προσφέρει ματ αποτέλεσμα, 24ωρη ενυδάτωση, λάμψη και πρώτες ρυτίδες.

τριαντάφυλλο Υπάρχει όμως, και μια πιο πλούσια κρέμα ημέρας για ξηρές επιδερμίδες. Μετά, θα πρέπει να ανακαλύψετε και το Serum, που είναι ενισχυμένο με βιταμίνη C για λάμψη και αντιμετώπιση πρώτων ρυτίδων σε πρόσωπο και μάτια. τριαντάφυλλοΤέλος, θα βρείτε και την κρέμα νύχτας, που μέχρι τώρα την ξέρατε ως sleeping mask, με τη βελούδινη υφή της προσφέρει εντατική ενυδάτωση, λάμψη και καταπολεμά τις πρώτες ρυτίδες. τριαντάφυλλοExtra bonus! Tώρα στην ανανεωμένη συλλογή προστέθηκαν και ακόμη δυο προϊόντα: Μια πλούσια αφρώδης κρέμα καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια, που αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ και μάσκαρα. τριαντάφυλλοΤέλος, θα πρέπει να γνωρίσετε και την ήπια, soap-free απολεπιστική κρέμα καθαρισμού, που αναζωογονεί και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνει.

Ψάχνετε κι άλλα για να τα εμπιστευθείτε το Άγριο Τριαντάφυλλο;

 

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

www.instagram.com/korres.cyprus/

 

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία του Άγριο Τριαντάφυλλο κάνοντας κλικ εδώ 

20 χρόνια λάμψη

MadameLeFo