Υπεραγορές Παπαντωνίου: Ακόμα περισσότερα προνόμια

Τώρα μπορείς να απολαμβάνεις ακόμη περισσότερα προνόμια από τις Υπεραγορές Παπαντωνίου και το Papantoniou Baby Club. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες τώρα… 

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου πιστές στις αξίες που τις διέπουν από τη μέρα της ίδρυσής τους και με επίκεντρο τον άνθρωπο, προχωρούν σε ακόμα μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή και δημιουργούν το Papantoniou Baby Club. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στο να προσφέρει περισσότερα προνόμια στους γονείς με μικρά παιδιά (μέχρι 3 ετών).

Με το Papantoniou Baby Club, το κοινό απολαμβάνει ακόμα χαμηλότερες τιμές και αποκλειστικές προσφορές σε παιδικά προϊόντα, για τις οποίες τα μέλη θα ενημερώνονται μέσω email. Τα μέλη θα έχουν αποκλειστικά ειδικές προσφορές, δυνατότητα συμμετοχής σε διάφορες δραστηριότητες, και άμεση ενημέρωση για ενέργειες που ενδεχομένως να τους ενδιαφέρουν και να τους αφορούν.

Όσοι προχωρήσουν σε άμεση εγγραφή θα λάβουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα καλάθι με χρήσιμα, επώνυμα παιδικά προϊόντα καθώς επίσης και ένα εκπτωτικό κουπόνι 20% για τα δημοφιλή καταστήματα Mothercare.

Papantoniou Bonus Card

Η εγγραφή στο πρόγραμμα Papantoniou Baby Club είναι μια εύκολη διαδικασία που μπορεί να γίνει διαδικτυακά και προϋποθέτει εγγραφή στο πρόγραμμα Papantoniou Bonus Card. Όσοι δεν είναι ακόμα μέλη του προγράμματος Papantoniou Bonus Card, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://www.papantoniou.com.cy/babyclub και να κάνουν ταυτόχρονη εγγραφή στα Papantoniou Bonus Card και Papantoniou Baby Club.

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου έχουν δημιουργήσει προγράμματα και έχουν συνάψει στρατηγικές συνεργασίες προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών και άριστη εξυπηρέτηση, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες τους. Αυτός είναι και ο στόχος του νεοσύστατου προγράμματος Papantoniou Baby Club, με το οποίο ανταποκρίνονται στις εναλλασσόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

 

* Ισχύουν όροι και κανονισμοί.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0