Βρες το άρωμα για γυναίκες με ελεύθερο πνεύμα

Ανακάλυψε το άρωμα για γυναίκες με ελεύθερο πνεύμα… Ο Burberry λανσάρει το ολότελα νέο Her Elixir De Parfum, που θα το λατρέψεις.

Ο  Burberry παρουσιάζει το νέο Her Elixir de Parfum: ένα τολμηρό και αισθησιακό άρωμα για τις γυναίκες. Πέρα από το περιπετειώδες πνεύμα του Eau de Parfum, το άρωμα είναι η τελευταία προσθήκη στη γεμάτη αρωματικές εντάσεις, ιστορία του Burberry Her.

Η Fran Summers πρωταγωνιστεί ως το πρόσωπο του νέου Burberry Her Elixir de Parfum. Στην καμπάνια το ασυγκράτητο τολμηρό ελεύθερο πνεύμα της, η αυτοπεποίθηση και η αισθησιακή της ενέργεια, ενσαρκώνουν την ουσία της γυναίκας Burberry.

Απεικονισμένη με ένα ζευγάρι όμορφα λευκά φτερά, εξερευνά το άγνωστο με τολμηρή διάθεση για ζωή, κυνηγώντας την επόμενη περιπέτειά της, για μία έντονη και σαγηνευτική «σύγκρουση».

Αποτυπωμένη από τον Mario Sorrenti, η καμπάνια μεταφέρει μια μυθική και σουρεαλιστική επανεφεύρεση μίας μοντέρνας γυναίκας, που «πετά» από ένα άδειο αστικό τοπίο την ώρα που ξημερώνει, κυνηγώντας μια νέα δυνατή περιπέτεια.

Η νεοαφιχθείσα έντονη προσθήκη στην οικογένεια των αρωμάτων Burberry Her, το Her Elixir de Parfum έχει gourmand υπογραφή με φρουτώδεις νότες και παράλληλα τολμηρές εκρηκτικές νότες κόκκινων μούρων, μαζί με γιασεμί, τις οποίες τυλίγουν η αισθησιακή βανίλια και το εθιστικό κεχριμπάρι.

Το Burberry Her Elixir de Parfum έχει δημιουργηθεί από Jérôme di Marino και Maïa Lernout. Οι νότες κορυφής είναι φράουλα και Βατόμουρο; η μεσαία νότα είναι γιασεμί; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, Κεχριμπάρι και σανδαλόξυλο.

Δες το σχετικό βίντεο, μ’ ένα κλικ εδώ

 

 

MadameLeFo