Tried & tested! Ο νέος ANR της Estée Lauder είναι ο καλύτερος με διαφορά!

Ο νέος ANR είναι ο καλύτερος με διαφορά! Ναι, μπορεί το παλιό κρασί να είναι το καλό, αλλά στην περίπτωση του ANR, ο νέος είναι ακόμη καλύτερος… Γιατί, ανανεώθηκε, εκσυγχρονίστηκε κι έγινε ακόμη πιο καινοτόμος! Ο Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex λοιπόν, ο Νο1 νυχτερινός ορός της Estée Lauder, μετά την πρόσφατη ανανέωσή του, διαπιστώσαμε ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η κοσμετολογία για την περιποίηση και τη φροντίδα του δέρματός μας. Μάθε όλα όσα είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε για 8 ολόκληρες εβδομάδες και όσα καταγράψαμε σ’ αυτό το test απόλαυσης για το καλό της επιδερμίδας μας.

Ως μέλη της γενιάς του ANR έχουμε πολλά να σου πούμε γι’ αυτό το λατρεμένο προϊόν… Ναι, ο Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex είναι ο Νο1 νυχτερινός ορός φροντίδας και περιποίησης του δέρματός μας… Προσωπικά τον γνώρισα σχεδόν από την αρχή της δημιουργίας του και για 30 και πλέον χρόνια τον εμπιστεύομαι για τα θεαματικά αποτελέσματα που προσφέρει στην επιδερμίδα μου… Έλα όμως, που το έτερον ήμισυ της MadameLeFo (ακα Στέλλα Βασιλοπούλου) δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ της συστηματικά, αλλά αραιά και που… Μετά από μια συνάντηση λοιπόν με την Γιάννα, την αγαπητή Brand Manager της Estée Lauder στην Κύπρο, την πείσαμε για ένα blind test… Όπως κάνουν και για τα καλά κρασιά… Που πάει να πει ότι δοκιμάζεις με κλειστά μάτια ένα νέο προϊόν… Και στην περίπτωσή μας θα ήταν το νέο, ανανεωμένο Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex της Estée Lauder.

Ο νέος ANR και το blind test μας  

Στην αρχή ήταν κάπως διστακτική, αλλά εν τέλει πείσθηκε… Με το που πήρε στα χέρια της τις πρώτες σταγόνες κατάλαβε αμέσως ότι ήταν ορός… Και όταν το άπλωσε στο πρόσωπό της, της άρεσε η υφή του… Μας είπε δε ότι ένιωθε σαν να την κάλυπτε ένα αόρατο φιλμ προστασίας… Όταν της εξηγήσαμε ότι πρόκειται για τον ANR (βλέπε Advanced Night Repair), το Νο1 νυχτερινό ορό της Estée Lauder, δεν το πίστευε… Γιατί, όπως είπαμε και πιο πάνω, τον είχε δοκιμάσει κάποια στιγμή στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν τον χρησιμοποίησε συστηματικά… Έτσι, αποδέχθηκε την πρόκληση να κάνει το τεστ δοκιμασίας για 8 ολόκληρες εβδομάδες… Οι φωτογραφίες ικανοποίησης και ευχαρίστησης που θα δεις πιο κάτω, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές…

νέος ANR

Της ζήτησα να καταγράφει όσα ένιωθε σε κάθε φάση του τεστ… Για την πρώτη χρήση, για μετά από τρεις εβδομάδες, και μετά από 8 εβδομάδες… Και ως καλή «μαθήτρια» που είναι, έκανε όσα της ζήτησα!  «Θα το χρησιμοποιείς όπως αναγράφεται στις οδηγίες χρήσης…. Κάθε φορά όμως, θα μου σημειώνεις όσα νιώθεις»…  Διάβασε λοιπόν, τα πάντα… Μελέτησε σχολαστικά και το πρώτο μας κείμενο για το ANR και ακολούθησε βήμα με βήμα κάθε συμβουλή για την εφαρμογή βάσει του Heart Ritual της Estée Lauder!

Ε, λοιπόν, 8 βδομάδες αργότερα, μου τηλεφώνησε και μου είπε… «Δεν έμεινε ούτε σταγόνα… Χθες το βράδυ χρησιμοποίησα τις τελευταίες σταγόνες του Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex και σήμερα το πρωί νιώθω το δέρμα μου να το ζητά… Πείσθηκα ότι είναι αυτό που θέλει η επιδερμίδα μου! Τη Δευτέρα το πρωί θα πάω να το αγοράσω ένα μπουκαλάκι για να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ!»…

νέος ANR

Βέβαια, επειδή της αρέσει και η διερεύνηση του κάθε προϊόντος που χρησιμοποιεί, το έψαξε λιγάκι παραπάνω για να ξέρει τι είναι αυτό το θεαματικό που προσφέρει ο νέος και καινοτόμος Advanced Night Repair…

Έμαθε λοιπόν…

νέος ANR

Καταρχήν, μετά από πολλές έρευνες, ο Νο1 νυχτερινός ορός παγκοσμίως ανανεώθηκε και εξελίχθηκε… Η Estée Lauder επισημαίνει ότι ο ορός Advanced Night Repair (ANR) προσφέρει ταχεία επανόρθωση και δύναμη νεανικής αναγέννησης. Και η Στέλλα αυτό μας το επιβεβαίωσε στο… έπακρο!

Πως επιτυγχάνεται αυτή η αναγέννηση

Μέρα με την ημέρα, όσο η Στέλλα το χρησιμοποιούσε άρχισε να αγαπά το νέο Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex της Estée Lauder ιδιαίτερα… Άλλωστε, δεν υπάρχει στον κόσμο γυναίκα που να μην το χρησιμοποίησε και να μην το λάτρεψε παράφορα! Από την πρώτη ημέρα, μου ανέφερε ότι μετά από μια και μόνον εφαρμογή η επιδερμίδα της φαινόταν λαμπερή και γεμάτη ενυδάτωση… Μετά από τρεις εβδομάδες οι ελάχιστες γραμμές της φαίνονται μειωμένες και μετά τη χρήση μιας ολόκληρης συσκευασίας η επιδερμίδα της έχει πιο σφριγηλή αίσθηση, φαίνεται υγιής, πιο νεανική, με νέα ζωτικότητα. Όλα αυτά επιβεβαιώνονται και από την αποτύπωση της λάμψης της στις φωτογραφίες της…

Κοιτώντας τις σημειώσεις της σταματώ στα εξής:

«Ο ορός Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex της Estée Lauder είναι αυτό που χρειάζεται για να διατηρείται όμορφη η επιδερμίδα μου. Πρώτα απ’ όλα απόκτησε πιο λεία αίσθηση, ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, έγινε πιο ελαστική και δείχνει πιο ξεκούραστη και υγιής. Κι όλα αυτά σε μόλις 3 εβδομάδες».

 

«Επιπλέον ο ορός Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex της Estée Lauder μου προσφέρει

  • 72 ώρες ενυδάτωση
  • 8ωρη αντιοξειδωτική δύναμη
  • οι πόροι φαίνονται μειωμένοι
  • φωτεινότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας

Μετά από ένα μπουκαλάκι, σε 8 βδομάδες, η επιδερμίδα μου απόκτησε ορατή ανανέωση,  πιο σφριγηλή αίσθηση και ζωτικότητα».

Τι προσφέρει ο νέος ANR και η επιστημονική εξήγηση

νέος ANRΟ νέος επαναστατικός Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex είναι βασισμένος σε πρωτοφανή νέα έρευνα στο επιστημονικό πεδίο της Επιγενετικής. Οι επιστήμονες της Estée Lauder, χρησιμοποίησαν την πρωτοποριακή νέα τεχνολογία ChronoluxTM Power Signal. Έτσι τώρα το νέο Advanced Night Repair στηρίζει τη φυσική επανόρθωση της επιδερμίδας περισσότερο αποτελεσματικά από ποτέ. Μάλιστα, για πρώτη φορά, βοηθά την επιδερμίδα να αυξήσει τη φυσική ανανέωση νέων κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου για πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

νέος ANR

 

Το Advanced Night Repair, χάρη στην ανανεωμένη και super προηγμένη τεχνολογία του, απορροφάται γρήγορα όσο «δουλεύει» για να μειώσει την εμφάνιση των πολλαπλών σημαδιών γήρανσης. Παράλληλα, βοηθά την επιδερμίδα να προστατευτεί από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις του μοντέρνου τρόπου ζωής.

Μάθε ότι… 

Στο επιστημονικό πεδίο της Επιγενετικής, έχει αποδειχθεί ότι μόλις το 25% περίπου της γήρανσης είναι προκαθορισμένο από τα γονίδια μας. Το υπόλοιπο 75% της διαδικασίας γήρανσης, θεωρείται ότι επηρεάζεται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και τον τρόπο ζωής.

Τι να περιμένεις από το νέο ANR (Advanced Night Repair) της Estée Lauder

  • Ο ανανεωμένος πολυχρηστικός ορός της Estee Lauder είναι ιδανικός για κάθε τύπο επιδερμίδας και δρα σε πολλαπλά επίπεδα
  • Βοηθά άμεσα την πυροδότηση ενός δυναμικού, συνδεδεμένου δικτύου επανόρθωσης που προάγει τις φυσικές διαδικασίες επανόρθωσης της επιδερμίδας.
  • Βοηθά την ενίσχυση του φυσικού συγχρονισμού των διαδικασιών επανόρθωσης της επιδερμίδας, ώστε να επανορθώνεται ακριβώς τη σωστή στιγμή – τη νύχτα, και μεγιστοποιεί το φυσικό ρυθμό επανόρθωσης και προστασίας μέρα και νύχτα.
  • Ενισχύει τη φυσική διαδικασία καθαρότητας των κυττάρων ώστε να αντιμετωπιστούν οι οποιεσδήποτε φθορές τους.
  • Βοηθά την επιδερμίδα να αυξήσει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και την παραγωγή νέων κατά 43%.
  • Βοηθά την επιδερμίδα να ενισχύσει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου

Επομένως, όταν αισθάνεσαι ότι η επιδερμίδα σου χρειάζεται περισσότερη ξεκούραση, τώρα έχεις τη λύση: Με μία μόλις εφαρμογή από το ΝΕΟ Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex της Estée Lauder χαρίζεις στην επιδερμίδα σου 8ωρη αντιοξειδωτική δύναμη, ενδυναμώνοντας την ασπίδα της μόλις σε 4 ώρες. Και θα ξυπνάς κάθε μέρα με την πιο όμορφη επιδερμίδα σου! Δεν γίνεται να μην το εμπιστευτείς, τώρα μάλιστα που είναι ακόμα πιο ενισχυμένο!

Ο νέος ANR και το big story του 

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Θυμάσαι ότι το Advanced Night Repair είναι ο διάσημος ορρός της Estée Lauder; Μάλιστα, ήταν ο πρώτος που κυκλοφόρησε στην αγορά των καλλυντικών το 1982, ως Night Repair. Από τότε και για 38 χρόνια τώρα, το “μικρό καφέ μπουκαλάκι” (αν και εμπλουτίστηκε η φόρμουλά του) παραμένει το best seller προϊόν στην ιστορία της Estée Lauder. Γι’ αυτό και θεωρείται το must have προϊόν για να δείχνεις λαμπερή, υγιής και νέα για πάντα.

SOS tips

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Το καλύτερο δώρο που θα κάνεις στην επιδερμίδα σου; Θα πρέπει να κοιμάσαι αρκετά και να προσφέρεις μερικές σταγόνες από το Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex της Estée Lauder στην επιδερμίδα σου. Κι αυτό, γιατί μειώνει θεαματικά όλα τα σημάδια κόπωσης από την επιδερμίδα, που οφείλονται στις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις και την έλλειψη ύπνου.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Τέλος να θυμάσαι: Πρόσθεσε μια σταγόνα Advanced Night Repair στο make up σου και θα φαίνεσαι ακόμη πιο υγιής και πιο λαμπερή.

 

 

 

MadameLeFo
0